Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога ще се проведе церемонията по откриването на Олимпийските игри в Рио де Жанейро?
Колко спортисти от колко страни ще участват в Олимпийските игри в Рио?
Какъв е интересът към баскетболните и плувните турнири на Олимпийските игри в Рио?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога ще се проведе церемонията по откриването на Олимпийските игри в Рио де Жанейро?
-
Колко спортисти от колко страни ще участват в Олимпийските игри в Рио?
-
Какъв е интересът към баскетболните и плувните турнири на Олимпийските игри в Рио?
-
Кога започва плуването на Олимпийските игри в Рио и по кои телевизии ще се предава?
-
Каква е програмата на Олимпийските игри в Рио?
нещо мазохистична настройка явно имах следобед. Оценките на обръч-бухалка масово не ги разбрах, меко казано странно класиране в този рунд. На лента ни занижиха оценката. На обръч-бухалка и на мен ми се стори, че съчетанието на нашия ансамбъл не е конкурентно способно изначално. Като цяло лентата ми бе по-интересно и малко, малко по-логично подредено като оценки на показаното отколкото втория рунд. До рускините на обръч-бухалка умишлено се пазех от каквито и да е забелязвания на оценки, реших че ще гледам само арт а не спорт, за да мога да гледам въобще. Чак след тяхното изпълнение отворих таблиците и видях съдийските небивалици в първия рунд и първата част на втория . Автоматично се
. Изчаках нашия ансамбъл и после в тотален афект догледах до края. Ама мисля че ми стига толкоз худ. гимн. от Рио. Музиката не чувам добре. Коментаторите няма въобще да коментирам, няма да мога да си запазя изказа от нецензурирана реч
. Обръч-бухалка едва се виждаха и от снимането и от шаренията около бежовото поле. Таз международна федерация не се научи на елементарни неща
. Блаженни са вярващите че им се увеличават зрителите
.
.