Всичко е " перфектно" , НО .. ?!

• 18 424
  • 162
  •   1
Отговори
# 60
Ако това ми се случи на мен директно му записвам час за психолог. Ако не иска да иде си събирам багажа.
Че му се иска нещо, иска му се, да разрови и да види какво го мъчи, вместо да се занимава с глупости.

# 61
А, ако на мен ми се случи, директно ще си търся добър адвокат, който, когато ме съдят за убийството на Муньото, да пледира, че съм имала смекчаващи вината обстоятелства (например, желанието да отърва природата от подобен замърсяващ я плазмодий).

# 62
Поне първо за температура няма ли да проверите  Mr. Green

# 63
да разрови и да види какво го мъчи, вместо да се занимава с глупости.
е какво го мъчи? Нагон го мъчи. Психолог не му трябва за това, а бром  Laughing

не бих му правила никакви клопки, въздишки по надарени мъжаги и т.н. още по-унизително ми се струва. Ще му отговоря, че не съм съгласна, а той какво ще прави е негова работа. И да се моли да не разбера, горещо да се моли.

# 64
Според мен, тя работата е вече станала
Или е на път да стане, сигурно има конкретна жена наум/ я някоя ученичка, я нещо друго, неподходящо за връзка, но привлекателно

# 65
е какво го мъчи? Нагон го мъчи...
Не, това са клишета за нагона, няма такова нещо.

# 66
Да бе, няма. Ако всеки мъж, на който му се харесват жените и има сексуални пориви беше за психолог, добре щяхме да я втасаме.

Има  си някакви мераци, човека, здрав млад мъж, нормално. Но не е нормално с тях да тормози жена си. Това са лични неща, ще си фантазира ли, какво ще прави , вече е обвързан и не може да се развява свободно.

Най смешно ми е, дето иска само един път. Simple Smile

# 67
е какво го мъчи? Нагон го мъчи. Психолог не му трябва за това, а бром  Laughing

hahaha
Точно. Бром и тиган по главата (независимо коя  Laughing)

# 68
Да бе, няма. Ако всеки мъж, на който му се харесват жените и има сексуални пориви беше за психолог, добре щяхме да я втасаме.

Има  си някакви мераци, човека, здрав млад мъж, нормално...
И аз така си мислех, докато не порових малко из мненията на психолози. Въобще няма такива работи, с каквито се опитва да се измъкнат лъжците  Laughing

# 69
НСЧ,дай повече. Точно това казвам, че са лъжци, а ти че са объркани просто.Не им вярвам че са объркани. Съвсем съзнателно си разкопчават ципа. Ако са за психолог, значи и болничен им се полага😂

# 70
Сексуалното желание към други хора, освен към любимия, е съвсем нормално явеление, може да се появява съвсем спонтанно и определено не е състояние за психолог, въпросът е дали можеш и искаш да го контролираш. За психолог може би е да нямаш обект, който те привлича за момента, но да имаш желание да изчукаш всеки, който е съгласен.

# 71
На психолозите това им е работата - да търсят възвишено обяснение за всичко.  Просто си е харесал някоя мадама и му се чука.

# 72
Има хора, в това число и жени, които дори и да имат желание да спят с друг човек по време на връзката си, не биха го направили ако официалната половинка не е съгласна. Познавам такъв човек, с половинката си е над 20 години вече. В началото е получил отказ и нищо не е правил докато един ден тя сама не пожелала да пробват с още един човек в леглото и последните 5-6 години си правят подобни "подаръци" Whistling
Според мен, мъжът на авторката си е такъв - иска разнообразие на моменти и е склонен да остави и половинката си да прави такива неща. Лошото в случая не е неговият начин на мислене, а факта, че за толкова години не е изяснил тези неща с жена си или тя просто не е искала да ги приеме и в един момент същата се оказва в подобна кофти ситуация.
А как бих постъпила аз - ще седна и ще говоря с мъжа си. Да, разговора няма да е нито лек, нито приятен, но аз влизам в положение и разбирам хората, които търсят нещо странично. Друг е въпроса дали след това тези хора ще останат част от живота ми и т.н.

# 73
Авторке цялата работа ми мирише на някаква травма и набити комплекси ,нещо не е наред с мъжа ти и то не е ,че изпитва желание към други хора ,а че се опитва да те манипулира и тормози психически .Мисля ,че този е бъдещ психо насилник.

# 74
На психолозите това им е работата - да търсят възвишено обяснение за всичко.  Просто си е харесал някоя мадама и му се чука.
Интересно защо тогава като намерят причината и ако човекът иска да работи над нея изведнъж вече не му се чука друга.

Сексуалното желание към други хора, освен към любимия, е съвсем нормално явеление, може да се появява съвсем спонтанно и определено не е състояние за психолог, въпросът е дали можеш и искаш да го контролираш. За психолог може би е да нямаш обект, който те привлича за момента, но да имаш желание да изчукаш всеки, който е съгласен.
Моментно желание, мисъл и т.н. от сорта е едно, онова, което описва авторката (ако не е пързалка) - друго.

НСЧ,дай повече. Точно това казвам, че са лъжци, а ти че са объркани просто.Не им вярвам че са объркани. Съвсем съзнателно си разкопчават ципа. Ако са за психолог, значи и болничен им се полага
Скрит текст:

Започнах да я чета по препоръка на Как` Сийка в Литературния като бях настроена, че ще се опитат да ми пробутат точно работите за нагона и другите клишета, учудена съм, че съвпадна с моите разбирания по въпроса, макар за някои да не съм подозирала, че причините са толкова дълбоки. Разгледани са различни пациенти, като е посочена диагнозата конкретно за тях, не се обобщава, че при всички е точно тази, но се изреждат и други възможни. Но причина винаги има и тя не е нагон, стремеж за разпръскване на семе и т.н. От еволюционна гледна точка не било възможно.

Общи условия

Активация на акаунт