Всичко е " перфектно" , НО .. ?!

• 18 453
  • 162
  •   1
Отговори
# 75
Сексуалното желание към други хора, освен към любимия, е съвсем нормално явеление, може да се появява съвсем спонтанно и определено не е състояние за психолог, въпросът е дали можеш и искаш да го контролираш.
По принцип е така.Когато човек се влюби/ожени, не става автоматично невидим за другия пол, нито пък му падат капаци на очите и спира да вижда привлекателни "обекти".    Laughing
Но за да се стигне до момента:"Ще бъде ли проблем за теб,  ако изчукам друга?" е нужно доста повече от спонтанно сексуално привличане към секси индивид.

# 76
 То , ако не е проблем за другия ,почти всеки сексуално и психически здрав човек би го направил. Този мъж просто от наивност или от глупост е нарушил неписаното в повечето двойки правило- да  не обсъждаш нормалните за вида ти щения. Порицание, че много приказва  заслужава, ама чак тиган по главата, развод , затвор .Толкова безкомпромисните трябва да обърнат внимание те на психичното си и сексуално здраве по-скоро.Ще порасне младежът , ще се огледа и ще научи, че най-голямата глупост е да си признаеш , че забелязваш и другите жени по света ,а някои даже те привличат. Санкциите за такова признание може да са по-сурови, отколкото , ако наистина си съгрешил. Особено , ако партньорът  ти е с дефицит на самочувствие .

# 77
То , ако не е проблем за другия ,почти всеки сексуално и психически здрав човек би го направил. Този мъж просто от наивност или от глупост е нарушил неписаното в повечето двойки правило- да  не обсъждаш нормалните за вида ти щения. Порицание, че много приказва  заслужава, ама чак тиган по главата, развод , затвор .Толкова безкомпромисните трябва да обърнат внимание те на психичното си и сексуално здраве по-скоро.Ще порасне младежът , ще се огледа и ще научи, че най-голямата глупост е да си признаеш , че забелязваш и другите жени по света ,а някои даже те привличат. Санкциите за такова признание може да са по-сурови, отколкото , ако наистина си съгрешил. Особено , ако партньорът  ти е с дефицит на самочувствие .
smile3521
Затова, ако четат мъже тук, да си знаят:"И на калъп да те хванат, отричай!".    Laughing  Какви са тез признания, тез словоизлияния....прищяло му се чуждо и дай да светнем жената.

# 78
Сега научавам, че да си сексуално привлечен от други хора след брака било диагноза и патология...  Embarassed

По темата - на мнението на Nesiha съм, има се някой конкретен предвид, а не така просто от нищото. Авторката да поразгледа познатите на половинката.

# 79
Ще порасне младежът , ще се огледа и ще научи, че най-голямата глупост е да си признаеш , че забелязваш и другите жени по света ,а някои даже те привличат...
Това е ясно и без да се признава. Но да оценя един мъж като привлекателен е едно, да ида да спя с него - съвсем друго. Първото го признавам пред мъжа ми без никакъв страх, намирам го за нормално, второто не бих го  направила, дори мъжът ми да е за. Просто не изпитвам такава нужда.

# 80
 Когато направиш премислен и зрял избор е по-лесно да не търсиш изобщо или въздържаш ако предлагането е чак толкова голямо. Но има двойки, които са се събрали от глупост, почесване, финансова нужда, суета, ревност, бременност  ....и т.н. Там нещата седят по друг начин и забежки тук-там се ок. . То не е като зрял мъж, който изведнъж се е светнал, че има живот и след смъртта, и вгорчен от вина да го помъкна на психиатър който да му обясни, че му е минало времето за ''здравей софийска асамблея'' и че едрогърдата мацка, която сега му вързва е само защото и е шеф и да не и придава стойност на Каренина.
 иначе съм съгласна да ги лекуват, дано и лечение има обаче. Не ми се завива посока мрънкалото в моята кухня. То и гъби различни има Grinning

# 81
  • Mediterraneo
Честно, не знам как бих реагирала при сериозен подобен въпрос от страна на ММ. Подчертавам сериозен. Защото в кръга на майтапа си говорим къде по- големи щуротии. Не би ми станало приятно със сигурност. Не бих могла да търпя отворена връзка, още повече отворена откъм единия край...

# 82
  • София
Аз естествено разговарях с него .Казах му ,че аз не съм съгласна и че е ужасно глупаво да го казва пред мен и че ще ми е много тъпо.
Отговорих му,че след като има тази мисъл в главата каквото и да му отговоря е все тая,но после от мен нищо да не очаква,а да си събира парцалите и да се маха,защото няма да му пера парцалите докато се оправя насам-натам.Казах му да избира-да си начеше крастата и да ме забрави или да си стои мирен.Той естествено почна с глупостите от сорта:ама не Кате,аз не искам да те нараня .ама ако искаш тройка по избор от теб и няк'ви тем подобни глупости.
След това вече по-дръпнато започнах да се държа,да се контя повече,да коментирам този и онзи :Д и в общи линии да го дразня по егото(да го карам да ревнува) ...Ще видим ефекта-или ще се стяга или развод по италиански :Д ..

# 83
ananas, моралните спирачки при хората не се основат само на страх. Дори страхът не заема толкова голяма част, друго ги възпира.

Явно голяма част от вас наистина никога през живота си не са срещали подобни обладани от секса индивиди. И това е нормално де, повечето хора са в някакви допустими граници.
Има такива хора, за които сексът е на първо място в ценностната им система и са вечно търсещи нови и нови изживявания.

# 84
Той ако си го е навил наистина на пръста ще ти изневери и ти хич може да не усетиш ... Но пък е хубаво, че все пак сте поговорили.

# 85
  • София
...Ще видим ефекта-или ще се стяга или развод по италиански :Д ..
Т. е, тиган №8 от лят чугун и красив остър елемент опасващ отвора! Hug

# 86
Със сегашния си акъл, бих ти казала да му заложиш капан- само заради него, само веднъж, щом толкова иска, си съгласна на тройка- ти, той и друго момче.
Накарай го заедно да потърсите, като се цели в някой, наистина превъзхождащ го фрапантно на външен вид.
Снабди се със снимки и му ги тикай под носа, питайки го за кого какво мисли.
Изглеждай сериозно  търсеща и почти съм сигурна, че ще му мине мерака. Mr. Green
ПП. Разбира се, дума да не става той да спи с някоя или тройката да е от две жени!
Ти правиш жертва заради него, но на нищо друго не си съгласна. Peace
Да обсъжда тройка, дори и само, за да му заложи капан, означава да е съгласна с това всеки да се оглежда навън. Не виждам смисъл да го прави, след като сама каза, че не е ок с идеята. Освен това рискът в един момент да й каже "Ти нали беше ок, аз те чакаш да предложиш с кого и реших през това време да пробвам как е с чуждо". За какво са тези циркове? Аз бих казала, че ми е много неприятно, че допуска да зададе този въпрос и че ако нещо реши да направи, независимо един или n пъти и разбера, отношенията ни няма да са същите. Решението остава за него. Нито можеш да го спреш, нито постоянно да го следиш. Не знам как се води такъв разговор в семейство, тройките са за несериозни отношения.
Продължавам да чета мненията.

# 87
  • София
Да обсъжда тройка, дори и само, за да му заложи капан, означава да е съгласна с това всеки да се оглежда навън. Не виждам смисъл да го прави, след като сама каза, че не е ок с идеята. Освен това рискът в един момент да й каже "Ти нали беше ок, аз те чакаш да предложиш с кого и реших през това време да пробвам как е с чуждо". За какво са тези циркове? Аз бих казала, че ми е много неприятно, че допуска да зададе този въпрос и че ако нещо реши да направи, независимо един или n пъти и разбера, отношенията ни няма да са същите. Решението остава за него. Нито можеш да го спреш, нито постоянно да го следиш. Не знам как се води такъв разговор в семейство, тройките са за несериозни отношения.
А, знаеш ли как се води разговор, в който се опитваш да забраниш на мъжа си да спи с някоя навън?
Никак, според мен.
Каквото и да кажеш, все е унизително за чувствата ти и все те поставя в положение партер.
И със семейството е свършено-няма доверие, няма нищо.
Предложението ми е с цел да го провокира- да го постави на нейното място, за да стигне той сам, евентуално, до осъзнаването какво прави и какво ще изгуби.
Няма мъж, нормален, който да направи тройка с друг мъж и жена си, при това- да го избират двамата.
Казваш, че тройките са за несериозни отношения, а подбуждането към тройки и спане с чужди, сериозно ли е? newsm78

# 88
А, знаеш ли как се води разговор, в който се опитваш да забраниш на мъжа си да спи с някоя навън?
Никак, според мен.
Каквото и да кажеш, все е унизително за чувствата ти и все те поставя в положение партер.
И със семейството е свършено-няма доверие, няма нищо.
Предложението ми е с цел да го провокира- да го постави на нейното място, за да стигне той сам, евентуално, до осъзнаването какво прави и какво ще изгуби.
Няма мъж, нормален, който да направи тройка с друг мъж и жена си, при това- да го избират двамата.
Казваш, че тройките са за несериозни отношения, а подбуждането към тройки и спане с чужди, сериозно ли е? newsm78
Не знам какво се опитваш да ми обясниш, след като вече съм отговорила на въпросите, които ми задаваш. Не можеш да му забраниш, затова казах, че не може постоянно да го следи, защото това е крайно унизително. И да, тройките са за неангажиращи отношения, поради което такъв разговор в едно семейство е странно да се води.
Всеки има глава на раменете си и ако е решил да го направи, то не следва да обсъжда желанията си със собствената си жена и ако толкова не може да се спре да си свали гащите, поне да го направи дискретно.

# 89
Не знам,но според мен този човек изнаглява и то доста,тя му казва,че ако мисли нещо такова ,,да си стяга багажа,,,а той продължава за тройки да и говори.... Shocked Shocked Shocked
Не бих възложила големи надежди на този брак за съжаление... Sad Sad Sad Sad Sad

Общи условия

Активация на акаунт