Искам да кажа ... (85)

• 71 425
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Опит с махането на крайници притежание на нагли дерматоложки имаш ли?  Laughing
На крайници не, но някои ми  е идвало да им откъсна кухите главици. Mr. Green

# 46
Много ме разсмя тази дерматоложка- невроложка:))

Марипоса, много сте хубави всички Heart Eyes

# 47
Марипоса, прекрасни сте  Heart Eyes

Антигона, ти или си седмак, или преносена  smile3534

Рибите, които аз познавам - майка ми, дъщеря ми, приятелката ми, са най- търпеливите, толерантни и спокойни хора. От де тоз скандалджийски нрав у теб  newsm78

Ако искаш пиши ми на лични какъв е проблема, ако не  е тайна разбира се, имам нещо предвид  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 15:25 от raja_nikol

# 48
Успях да изчета всичко от последните два дни, макар че една част от него доста трудно се чете. Трито е шахматно.

Ние се прибрахме, навсякъде са разхвърляни куфари и сакове, а пералнята крещи и моли за милост. Не мога да пусна детето на градина, защото не сме правили изследвания. Добре поне, че малкият е на ясла.

Аз пазарувам обувки... голям кеф. Септември трябва да започна работа след две майчинства едно след друго и нищо не ми става. Дрехите са ми ОК като размер, но голяма част от тях ми се виждат остарели, а обувките не ми стават  Confused От всяка бременност качих по половин номер и всички обувки са ми малки.

# 49
От всяка бременност качих по половин номер и всички обувки са ми малки.
А при мен е точно обратното. По инерция казвам "38 размер" и винаги са ми големи. Или пък производителите нещо са си сменили стандартите. newsm78

Кате, да дам малко инфо за поръчките.
Кувертюрите не били изпратени още.
Протекторите дойдоха, но единия вместо 164/200 е изпратен 160/200 и пак ще чакам замяна.
Обаче намазах сребърни обици. То от това висене на компа все трябва и келепир да има.

# 50
 Joy Joy Joy
Стоя тук на една спирка и сама се смея с вас....

# 51
  • София
Да се отчета по зададената тема. С мъжа ми бяхме колеги. Първото нещо, което ме впечатли в него, беше дупето и къдравата му черна коса (косата отдавна не е налична). Аз по онова време си търсех съквартирантка, за да си поделяме наема, но взех, че се сдобих със съквартирант. В последствие разбрах, че той е оставил приятелката, с която е живял, и се е натресал при мен. В негова защита ще кажа, че другата е била много шавлива и на него му било писнало. Та в общи линии около седмица издържахме на съквартирантски начала. Останалото е история.  Mr. Green

# 52
Да се отчета по зададената тема. С мъжа ми бяхме колеги. Първото нещо, което ме впечатли в него, беше дупето и къдравата му черна коса (косата отдавна не е налична).
А на щерката от къде й е косата? Ето, че е налична, но в друга модификация. Нека и той да си знае, не че я няма вече, а я е подарил на дъщеря си.

# 53
Много истории и все романтични  Hug

Ние пък сме класика - запознахме се в "кръчма". Тъй де, студентски живот, няма на лекции да се срещнем, я  hahaha

# 54
  • София
Мариат, още като разбрах, че чакам дъщеря и се молех да има къдравата коса на татко си и леля си.  Wink Нищо не се губи в природата.

# 55
Много истории и все романтични  Hug

Ние пък сме класика - запознахме се в "кръчма". Тъй де, студентски живот, няма на лекции да се срещнем, я  hahaha
Е, класика, ама си единствена за сега с такова запознанство.
Извинявам се, че цял ден пиша, ама още чакам потвърждение на една доставка и се мотая. Нямам домакинска работа и си уплътнявам времето.
Гледаш ли Тонка, нищо не е случайно! Природата му я е взела от него, за да я даде на Кати! Тя е късметлийка!

# 56
  • някъде ... тук ...
То къде кръчма, там и купон в Ст.град Laughing
Запознахме се на рождения ден на мой колега, който се оказа негов съквартирант. От първия ден заживяхме заедно, доколкото е възможно в стаите в Студентски и наличието на съквартиранти и съквартирантки. Луди години бяха ... И така от 96-та насам. А в понеделник стават 17 години от венчавката.

За случайностите - понякога вярвам, че така е трябвало и било писано (баба ми твърдеше, че на всеки човек съдбата му е написана на челото), но като цяло смятам, че всеки си прави собствения избор според наличните възможности и условия.

# 57
Марипоса, прекрасни сте.
Ние с мъжа ми се запознахме като студенти в Русе, и двамата сме от Плевен.

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 16:24 от Cилвия

# 58
Аз не видях Марипоса.
Купих миди, калмари, риба, събирам всички сили да стана от дивана - голяма грешка, че легнах за малко да гледам олимпиадата...

# 59
Коте, да не си гледала плувците, че ти е зор да станеш  Flutter  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт