Бременни майчета от Добрич (тема 2)

• 92 250
  • 307
  •   1
Отговори
# 300
  • Charming
Здравейте, аз съм доволна от д-р Петев - имам 2 раждания при него. А за морфология - д-р Стоилов, също мн подробно обяснява.

# 301
За морфология Милев ДКЦ 2, изключително любезен и внимателен обстойно преглеждане, носете си флашка дава всички снимки който прави.

Милев с две ръце! Изключително обстоен преглед, много подробно ми обясни всичко, което преглежда, но, ако е за първа морфология, той не прави биохимичния скрининг.

Относно Хаджиларски, ходих при него известно време и макар, че наистина е мил и вежлив, на мен ми се стори всичко много претупано и се записах при доктор Люцов във Варна

Относно топлата вода - лежах преди две седмици за задържане и наистина, от околните стаи идваха в моята да се къпят, защото в техните нямаше топла вода, а в моята имаше. Може би това се отнася само за болничните стаи, а не за стаите за родилки

# 302
Здравейте, някой има ли отзиви за ясновидката Керанка до у-ще"Йордан Йовков" ?

# 303
Здравейте!
Ако предпочета да пропусна или отложа имунизацията на детето ми  веднага след раждането, как става това? (Не отварям тема за дебат ЗА и ПРОТИВ ваксините,  моля да се коментира по самия въпрос)
Чувала съм, че се подписва някаква декларация и че трябва да се погрижа тази декларация да достигне до израждащия екип.
Моля, ако някоя майка е пропуснала първата имунизация на бебето, да сподели как от документална гледна точка.
Благодаря предварително !

# 304
Здравейте на всички! Може ли мнение за др. Владимиров и като цяло раждането в МБАЛ Добрич.Става въпрос за цезарово сечение🙂

# 305
Здравей.
Ще споделя лично мнение, защото и аз доста се колебаех при избора.
При мен опитът с д-р Владимиров не беше особено добър. Когато бях бременна и имах хематом с кървене, отидох при него, тъй като моят лекар беше извън града. Той ме успокои, че не вижда хематом, а по-скоро втори сак. Още на следващия ден обаче се наложи да ме приемат по спешност за задържане. Това, разбира се, е моят личен случай.
Иначе съм чувала и доста добри отзиви както за него, така и за д-р Хаджиларски и д-р Петев. В началото се следях при Хаджиларски, но при мен прегледите минаваха доста бързо и нямах усещането за достатъчно внимание – вероятно заради натовареността му.
Относно раждането – бих казала, че като цяло съм горе-долу доволна. При мен се наложи спешно секцио. Самото раждане мина добре, но в реанимацията попаднах на една по-млада сестра/акушерка, която сякаш нямаше особено желание да се занимава и това остави леко неприятно впечатление.
Бях в самостоятелна стая (води се ВИП), но честно казано разликата с другите не е огромна – просто стаята е с две легла вместо три. Има си хладилник, телевизор и топла вода, но доколкото знам, тези неща ги има и в стандартните стаи.
Сутрин и вечер минават на визитация, следят състоянието и като цяло престоят е напълно поносим.
Моят съвет е – ако имаш възможност, мини през преглед при повече от един лекар и виж при кого ще се почувстваш най-спокойна. В крайна сметка изборът е много личен – за един един лекар е подходящ, за друг – не. Най-важното е да имаш доверие и да се чувстваш сигурна.
Също така можеш да попиташ твоя АГ дали има възможност да посетиш отделението предварително – понякога организират дни на отворени врати или позволяват кратък оглед, което много помага да добиеш реална представа.
Успех и леко раждане 🙂

# 306
Здравейте,
Някой знае ли д-р Хаджиларски кога е в Добрич и кога преглежда в Балчик?

# 307
Преглежда в понеделник и сряда в Балчик , от 8 до 11, в Добрич- зависи според смените му. По-добре звъннете за Добрич, но в Балчик със сигурност е в тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт