Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 589
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Естествено, че работи  Grinning Но е затворен входът откъм 6-ти септември, трябва да заобиколиш от другия.
В сградата на съда се вади, на партерния етаж. Може да платиш с ПОС на място.

# 76
  • о`майна лунна нощ е
Съдът в Пловдив работи ли сега, а свидетелство за съдимост къде се вади?

Съдът няма ваканция. Лятото и през периодите на отчет и архивиране канцелариите работят с намалено работно време с граждани, но регистратурите и бюро Съдимост са от 9 до 17 ч. /понеделник-петък/ без прекъсване за обедна почивка.
В момента е затворен входът откъм бул. "Шести септември". Западният - откъм градинката си работи.

За свидетелство за съдимост задължително си носете освен личната карта и акта за раждане. Бланки има на място. Плащането е в банката срещу комисионна 2 лева или на гишето с терминал - без такса за превода. Ако сте родени в Пловдив, свидетелството се разпечатва на момента.

# 77
Здравейте! Simple Smile Можете ли да ми помогнете? Търся магазин за дамски дрехи, в който продават дълга пола от тюл. Тези, които стоят като на балерина. Благодаря ви много.

# 78
Здравейте! Някой знае ли къде продават хубави детски рокли за кръщене? Благодаря предварително!

На улица "Магура" в Капана едно от магазинчетата за бебешки и детски дрешки затваря, доколкото разбрах  Sad Казаха ми, че има разпродажба, но колко и дали е на всички артикули, не знам. Проверете и там.

Някой скоро да е вадил международен паспорт. Как е положението с опашките.
Ей, страхотна идея! А задължително ли трябва да е в районното по адресна регистрация? И какви документи трябват?

На "Волга" приемат всички бързи и експресни поръчки за документи, за това там винаги има хора. Ако не ви е спешен паспортът, пуснете си го през районното и ще си спестите чакането. Предвид лятото и това, че доста от хората, живеещи в чужбина, използват ваканцията си БГ да подновят документите, е нормално лятото е да по-натоварено.
Моят паспорт го вадих януари в районното. Сама си правих опашка пред гишето. На децата ги пуснахме месец май - пак същото. Мъжът ми през септември - отново единици на гишето.

# 79
шофьорската книжка дали мога да сия подновя в рпу или трябва да ходя чак до кат

# 80
mama janis, в предната тема препоръчваш ресторант Рио в Кичука, къде се намира?
Малко съм скарана с точните обяснение и едва ли ще мога да го обясня подробно. Улицата се води "Спартак" №10. Не гледайте снимките в мапс-а защото няма нищо общо в момента, доста е променено/ говоря конкретно за градината/. Доколкото разбрах собственика на заведението е същият, който държи и Рибарника в Тракия. Обстановката поне има много общо, бих казала че е умален вариант на Рибарника Simple Smile но като цени е по-поносимо. Кухнята е по-скоро гръцка и досега не съм била разочарована от нещо, което съм опитала.

Благодаря  bouquet, ориентирах се по картата.

Относно паспортите, миналата година връщах нашите и не ми дадоха никаква бележка.

Последна редакция: чт, 18 авг 2016, 13:01 от *Avalon*

# 81
Има ли супермаркет от където мога да купя безглутеново брашно от елда, нахут и тем подобни. В САНИ и БИЛА търсих, както и в LIDL.
Биомагазините, от които съм купувала обикновено са в центъра и не са ми удобни никак.

# 82
*vera, ако ти е удобно Лекси, но не това на пещерско шосе, също и Био Балев в Мола.

# 83
*vera, ако ти е удобно Лекси, но не това на пещерско шосе, също и Био Балев в Мола.

До моста на ВИХВП ли имаш предвид? Ако е там, удобно ми е. Искам да си накупя няколко вида в по-голямо количство и да си ги имам вкъщи. Да не мисля къде ще паркирам и т.н.

# 84
Здравейте! Simple Smile Можете ли да ми помогнете? Търся магазин за дамски дрехи, в който продават дълга пола от тюл. Тези, които стоят като на балерина. Благодаря ви много.
В Гранда /близо до ескалатора - но на кой етаж ще те излъжа/ има магазин за "балерини", но понеже не съм влизала вътре, не мога да кажа какво точно имат. На манекени на витрините се виждат "балеринските дрехи" Joy дано това ти свърши работа

# 85
  • Пловдив
Има ли супермаркет от където мога да купя безглутеново брашно от елда, нахут и тем подобни. В САНИ и БИЛА търсих, както и в LIDL.
Биомагазините, от които съм купувала обикновено са в центъра и не са ми удобни никак.
Триумф в Тракия (на мястото на Сани, че в другия е много ограничено откъм асортимент)

# 86
Благодаря ви момичета!

# 87
  • Пловдив
Знае ли някой на мястото на бившия ресторант "Хистори" в подлеза на Пон. пазара какъв ресторант е сега? Някъде в района имало нов руски ресторант?

# 88
  • Майничка
Знае ли някой на мястото на бившия ресторант "Хистори" в подлеза на Пон. пазара какъв ресторант е сега? Някъде в района имало нов руски ресторант?
Е, той е. И със същата посещаемост. Laughing

# 89
шофьорската книжка дали мога да сия подновя в рпу или трябва да ходя чак до кат
Може носи си и карта, за да платиш на място през пост терминала.

Общи условия

Активация на акаунт