Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 765
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Бихте ли препоръчали упражнения/йога за бременни?
В Пловдивски културен институт има група- йога за бременни. В момента са в почивка, от 29 август стартират отново.

# 121
Здравейте! Simple Smile Можете ли да ми помогнете? Търся магазин за дамски дрехи, в който продават дълга пола от тюл. Тези, които стоят като на балерина. Благодаря ви много.
В Гранда /близо до ескалатора - но на кой етаж ще те излъжа/ има магазин за "балерини", но понеже не съм влизала вътре, не мога да кажа какво точно имат. На манекени на витрините се виждат "балеринските дрехи" Joy дано това ти свърши работа
Благодаря много за информацията! Ще погледна там. Simple Smile

# 122
как да разбера в колко часа има пристигащ автобус от Атина на автогара Юг? Нещо не мога да се ориентирам с Бг.Разписание...  Rolling Eyes

# 123
  • Пловдив
Бихте ли препоръчали упражнения/йога за бременни?
В Пловдивски културен институт има група- йога за бременни. В момента са в почивка, от 29 август стартират отново.
Моя позната ходеше там - доволна беше

# 124
  • Пловдив
как да разбера в колко часа има пристигащ автобус от Атина на автогара Юг? Нещо не мога да се ориентирам с Бг.Разписание...  Rolling Eyes
Ако се обадиш на номера на автогарата, може и да знаят кога има автобус.

# 125
  • Пловдив
Здравейте! Simple Smile Можете ли да ми помогнете? Търся магазин за дамски дрехи, в който продават дълга пола от тюл. Тези, които стоят като на балерина. Благодаря ви много.
В Гранда /близо до ескалатора - но на кой етаж ще те излъжа/ има магазин за "балерини", но понеже не съм влизала вътре, не мога да кажа какво точно имат. На манекени на витрините се виждат "балеринските дрехи" Joy дано това ти свърши работа
Благодаря много за информацията! Ще погледна там. Simple Smile
 Вчера бяхме там, има само детски поли. На първия етаж в едно магазинче имаше тюлени поли до под коляното, ужасно нескопосано ушити. Една идея по-качествени видях в някакъв измислен бутик MEGZ, ако не бъркам името , срещу Хепи.

# 126
Момичета, ще ви бъда благодарна, ако ми дадете насоки къде да търся човек, който да дойде да изчисти малко дворно пространство. Не повече от 20 кв.м. е, но има една смокиня, която трябва  да се окастри, както и една паднала асма, която да се повдигне и поизчисти. Има и около 10 квадрата със здравец, също трябва да се пооскубе. Нямам представа къде да намеря човек, може би и някой пенсионер ще свърши работа, но трябва да си има някакви инструменти, все пак. Ако знаете такъв, моля за координати  Praynig

# 127
  • Пловдив
моля, препоръчайте ми козметичка за почистване на лице (може център, тракия, вси, съдийски), знам, че е много елементарно звучащо, но никога не съм ходила поради това, че нямам нужда. Но ето на дърти години и от стрес и сладко, едни пъпки ме нападат, аз стискам като луда и не стават по-добре нещата...искам да ме "почистят", да кажат какво да правя, въпреки, че не съм спряла да ползвам хубави продукти. Но явно нещо ще се сменя, добавя и т.н. Най-вече усещам ще е промяна в храна и стрес, с които трябва да се справя  Rolling Eyes
Аз също ползвам препоръчаното студио Алекс почиства с ултразвук и много малко мануално.Иначе е много добра и процедурите също.За първично дълбоко почистване смело препоръчвам студио ТМТ-козметичката се казва Илка,но е в Смирненски.Ползвам и двете студия от над  8 години,просто ги ползвам за различни неща

# 128
Здравейте! Бих била много благодарна, ако някой ми каже магазин за качествени обувки

# 129
Здравейте! Бих била много благодарна, ако някой ми каже магазин за качествени обувки

Индиго и Фабиано, аз други не признавам. Може и някои на Gianni,  на мен не всички са ми удобни обаче

# 130
  • Plovdiv
Неолита, ми в моловете в Бургас има намаление на слънчеви очила в тия оптики, логично е да и в Пловдив да има Simple Smile

# 131
  • Пловдив
Има едни шоколадови бонбони, увити в станиол като парички... Виждала съм такива в Лидл и Джъмбо, но днес обикалях и няма нито на едното, нито на другото място Sad
Трябват ми 5-6-7 пакета за началото на септември, ще бъда много благодарна, ако някой каже, че е мяркал из града.

# 132
Взимали сме преди време такива шоколадови бонбони от магазина за бонбони на пешеходния мост.

# 133
  • Пловдив
Привет!
Някой доволен от фризьор Гаро Папазян Rolling Eyes Пуска и оферти в Грабо.
https://grabo.bg/modna-pricheska-0wzbs

п.п.Да знаете в у-ще Матевски дали няма клуб по карате за деца?

# 134
  • Пловдив
За Пешеходния мост хич не ми беше минало през ума Hug
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт