Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 767
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Здравейте!
Имам нужда от помощ - детето има ролери, нуждаещи се от ремонт.
Знаете ли някой сервиз или майстор, който да ремонтира ролери?
Благодаря предварително bouquet
Евентуално Декатлон, но говоря на изуст  newsm78
За съжаление там предлагат само най-елементарното - като да ти затегнат болтче и не знаеха за сервиз или нещо подобно. Остава ми варианта някой да познава майстор (може би обущар newsm78 ), който да ремонтира и ролери.
Много ще съм благодарна за всяка информация  Praynig

# 361
  • Пловдив
Момичета може ли да ме насочите, от къде мога да си купя пелерина като при фризьорите. Трябва ми, защото се къносвам в къщи и малко се омазвам  Laughing. Но да не е нещо скъпо, може да е от някое левче или китайски магазин
В Джъмбо има.

# 362
  • Пловдив
mama Irina, благодаря, ще проверим какво предлага магазина.
Мами, моля и за други идеи!
Магазина на Стела - Русе, преди пешеходния мост.

# 363
Здравейте!
Може ли някой да ми препоръча магазин за дамаски за мебели ?

# 364
  • Майничка
Здравейте!

На ул."Марин Дринов", като свиеш от "Източен" покрай оградата на "Каменица" /само оградата остана, останалото го бутнаха/, на 20-на метра преди кръстовището с ул."Родопи", вдясно, под кооперациите. Предлагат и тапициране.
Иначе се сещам още за едни на "Отец Паисий", до бирения магазин, там са по-луксозни.

# 365
  • Пловдив
Здравейте!
На Карловско шосе Бибтекс.нашич диван го правихме преди 1 месец и дамаската ни е от там  Peace

А някой да помогне с моя казус за рождения ден?  Praynig

# 366
Ако искате боулинг - в града има още 3 зали /ескалибур е в ремонт, но сигурно ще го отворят дотогава, провери/
Отделно има и други зали за пораснали - дискотеки, игрални зали, лазерни арени, има интересни тематични партита - кукинг шоу, научна лаборатория и други.
Можеш да разгледаш това, което предлагаме ние - http://tonbonbon.com/page/rojden-den-teen-club-157-1.html
Дискотеката - http://tonbonbon.com/lollipop

Има и други дискотеки в различни краища на града
Фокусници в града има няколко
Рисунките по лице - най-доброто ни момиче работи в Тракия, където също има Лолипоп

Не е чак толкова безизходно положението Simple Smile

# 367
Гаргамела и Муцко,  bouquet

много благодаря за бързия отговор!
Още утре ще отиде и ще си харесам. Трябват ми за столове за холската маса.

# 368
  • Майничка
Е, утре все пак е празник...

# 369
  • Пловдив
Откъде мога да си закупя киндер яйца на едро, в смисъл поне една кутия (ако са около 40 броя вътре) и да ми излезе под или точно 1 лв яйцето? Или нямам шанс...В магазина ги взимам на 1.29-1.59 лв и си мисля за цяла кутия, но все пак на по-изгодна цена?
Иначе в лекси съм виждала кутии една върху друга бол, ако не намеря с отстъпка по складове вариант си остава там..

Скрит текст:
Ние се върнахме от "празничното" ходене извън града и мога да кажа, че голямо предимство беше връщането днес или ние просто сме толкова лежерни, че движението не ми правеше впечатление. Успех на всички, оставили го за утре..
За другите празници обаче се пада да се приберем неделята и още обмислям вариантите с нощувки, като гледам новините на гръцката граница какво е било, мисля да пропуснем (макар, че ми се ходеше наблизо)
 Blush

# 370
  • No Line On The Horizon
http://www.orno.bg/orno/pages/vendor/FERRERO/10/9 са вносителите. Имат офис в Пловдив.

# 371
  • Пловдив
Откъде мога да си закупя киндер яйца на едро,

Метро,но цена не мога да коментирам

# 372
Моля за повече разяснения как да позная магазина. bouquet

# 373
Моля за повече разяснения как да позная магазина. bouquet
Там само анцузи има, смотани са.
Панталони виж където продават униформи - за Гранда са ти писали другото е Пен Силует на Джумаята имат магазин.

# 374
  • Пловдив
Благодаря за отговорите за връзки, взех от Дайхмана.

Знаете ли шивачка, която ще преправи елек от естествен косъм? Има нужда от стесняване + вталяване на модела и евентуално от къде мога да намеря 1бр. закопчалка за него и кой да ми я постави?

Пак ще препоръчам момичето от Тракия(срещу Тони2000)  Peace Справя се прекрасно с ремонт на кожени неща. И копче ще ти зашие. А копченца има по всички кинкалерии  Peace

Общи условия

Активация на акаунт