Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 726
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
  • гр.Пловдив
Мацки, май ще имам нужда от детски психолог. Малката на почти пет не желае да оцветява и прави едни шедьоври. Не го намирах за никакъв проблем. Но явно госпожата и е направила забележка и вече проблема е голям - рев, тръшкане, не иска на градина. Ужаса започва да става пълен. Чудя се дали да не потърся специализирана помощ? Та препоръчайте някой, моля?

# 481
Бихте ли ми препоръчали хематолог, засега съм се насочила към д-р Балтов от ДКЦ Свети Георги.

# 482
  • Пловдив
Мацки, май ще имам нужда от детски психолог. Малката на почти пет не желае да оцветява и прави едни шедьоври. Не го намирах за никакъв проблем. Но явно госпожата и е направила забележка и вече проблема е голям - рев, тръшкане, не иска на градина. Ужаса започва да става пълен. Чудя се дали да не потърся специализирана помощ? Та препоръчайте някой, моля?
Радка Цонкова. В нета може да намериш координати. Успех!
Аз ще подвързвам с фолио учебниците на първокласника. Каката с подвързии ще е.

# 483
Joy Joy не ти трябва психолог - набии госпожата  Joy Joyза забележката. Моето дете е на 6 и не иска да рисува и оцветява и какво да правим сега. Каквото и да "рисува" накрая са все числа  hahaha

# 484
Синът ми е 5 клас. Още не иска да оцветява.
Само това ли е проблема?

# 485
В България все още искат да сме по калъп
Учителките много се притесняват от деца,които не се вписват в рамката  Peace

# 486
Да си повторя въпроса  Praynig
Привет! Единият ни таблет нещо се развали, не иска да се включи, а няма гаранция, тъй като е подарък.
Бихте ли ме насочили към добър сервиз в Пловдив, където се занимават с таблети?   Praynig Таблетът е Samsung Galaxy Tab 3.   Peace
Благодаря предварително!  Hug

п.п. Моята щерка е на 6 години и изобщо не проявява интерес да се научи да кара колело  Mr. Green

# 487
Да си повторя въпроса  Praynig
Привет! Единият ни таблет нещо се развали, не иска да се включи, а няма гаранция, тъй като е подарък.
Бихте ли ме насочили към добър сервиз в Пловдив, където се занимават с таблети?   Praynig Таблетът е Samsung Galaxy Tab 3.   Peace
Благодаря предварително!  Hug

п.п. Моята щерка е на 6 години и изобщо не проявява интерес да се научи да кара колело  Mr. Green
Дори и да е подарък трябва да има гаранция...ползвали сме услугите на сервиза до Еконт на Гербер-а, но за лаптоп. предполагам, че могат да се справят и с таблет.

# 488
  • Пловдив
Здравейте, незнам дали тук има нещо подобно, но много ми се иска да намеря Simple Smile.
Преди имах една позната (за съжаление вече не поддържам връзка с нея), която имаше приятелка и тя продаваше да го кажем наливни парфюми имитации на оригиналните. Имаше и списък с предлаганите парфюми и бяха на изключително добра цена 100 мл за 15 лв., а качеството беше страшно добро. И сега си търся подобен човек тук в Пловдив. В темата за парфюмите не са привърженици на купуването по подобен начин.

# 489
Здравейте, незнам дали тук има нещо подобно, но много ми се иска да намеря Simple Smile.
Преди имах една позната (за съжаление вече не поддържам връзка с нея), която имаше приятелка и тя продаваше да го кажем наливни парфюми имитации на оригиналните. Имаше и списък с предлаганите парфюми и бяха на изключително добра цена 100 мл за 15 лв., а качеството беше страшно добро. И сега си търся подобен човек тук в Пловдив. В темата за парфюмите не са привърженици на купуването по подобен начин.
Попадала съм на много добри имитации на Рефан. И те имат списък....не бих се оплакала и от трайността Simple Smile

# 490
Попадала съм на много добри имитации на Рефан. И те имат списък....не бих се оплакала и от трайността Simple Smile

Peace И аз съм им фен! А и от сайта им доставката е безплатна  Wink

# 491
Refan нямат списък,или поне не го показват на всеки.На мен са ми отказвали.

# 492
хмм....аз като съм пазарувала съм питала конкретно за един парфюм, но не знаех кода и извадиха списък. Помолих момичето и да погледна списъка, за да видя дали ще си харесам и нещо друго Simple Smile

# 493
Насочете ме към нотариус за издаване на няколко пълномощни и къде да отидем, за да поръчаме очила на почти 4-годишна госпожица с проблемно зрение?

# 494
Насочете ме към нотариус за издаване на няколко пълномощни и къде да отидем, за да поръчаме очила на почти 4-годишна госпожица с проблемно зрение?
Одеве попаднах на това http://www.grandoptics-bg.com/bg/pages/kidscreening.html  Peace

На мен винаги ми го изпращат с поръчката  Rolling Eyes Тук във форума има тема за парфюмите и също го има списъка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт