SHEIN.com

• 208 463
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
Айде и аз.
Поръчка от 24.11 я няма никаква! Знаех си, че може да има забавяне, заради предстоящите празници, но чак такова...

Украса за рд на дъщеря ми, който е сега на 14.12...

Сигурно няма да дойде и се чудя дали днес или утре да вървя за нова..
Егати :/

# 331
  • София
Моята поръчка от 11.11 дойде вчера, та да не ви отчайвам... точно месец отне. Беше за адвент календар, то загуби всякакъв смисъл.

# 332
Последната ми поръчка е от 23.11 - на 5.12 пристигна в офис на Спиди в града, до миналата събота като я взели за разнос. В 8.30 сабале в събота ме търсил куриер…пренасочих я до офис на Спиди…дата на доставка 13.12.
Спиди явно циклят яко.

# 333
Съжалявам че поръчах направо, мислих да поръчвам на следващия ден пак добре че се отказах, да има забавяне 2-3... 5 дни, ама то седмици....

# 334
  • * Under the stars *
Ужас , значи не съм само аз. В конкурентен сайт поне връщат някакви пари , ако не си спазят срока на доставка. А тук - нищо. Добре че не са ми спешни работите,  ама пак е дразнещо.
Иначе Be_Special , аз също имам поръчка от 24.11, от 09.12 е в офис на Спиди и ми дава дата на доставка точно 14.12. Но в последния момент да бягаш да взимаш пратки.. не мисля че е оферта. А и явно зависи от Спиди в самия град. Доколкото чета от различни места , имат голям проблем с доставките в момента. Дори пратки от София за София се бавят по няколко дни..

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 13:48 от slynchice

# 335
  • Ispania
На всякъде има забавяне момичета , не е само в България.
А в този конкурентния сайт, обикновено си получавате пакета , буквално в последния ден от срока който са дали.😂
Всички сме полудяли по китайските боклучета, и явно сега по Коледа още повече 😂.

# 336
Сегя гледам, че са обновили статуса на поръчката, че била ускорена и да имам търпение 😁, а аз не съм ги пришпорвала, дано дойде поне

# 337
Поръчката ми от 27.11 от днес е в Стара Загора.

# 338
Здравейте, момичета, и аз имам пратка от 17.11 още незнайно къде. На 09.12 я приеха за сканиране в Сф и от тогава ниииищо. Не са спешни неща ама този път много се оляха. Пратка, поръчана 3 дни преди това, си дойде в срок.

# 339
Сегя гледам, че са обновили статуса на поръчката, че била ускорена и да имам търпение 😁, а аз не съм ги пришпорвала, дано дойде поне
И за моята днес пишеше, че е ускорена и сега като влязох пише, че е предвидена за доставка утре. След 5 дни в Стара Загора, най-накрая тръгва (уж)

# 340
Дали някоя, от вас знае около Враца селата дали ги докарват, като съм дала точен адрес или ги искат, тези адреси просто формално?

# 341
Поръчката ми от 27.11 от днес е в Стара Загора.
И аз имам две пратки от 27.11. От няколко дни статусът и на двете е Package is in accelerated transit, please be patient 🤦‍♀️

# 342
  • Пазарджик
Дали някоя, от вас знае около Враца селата дали ги докарват, като съм дала точен адрес или ги искат, тези адреси просто формално?
Карат се до адрес.Аз също живея в село и си ги получавам на адрес.

# 343
  • София
Днес имам мейл от Shein, извиняват ми се за забавянето и ми дават 50 точки.

# 344
Днес имам мейл от Shein, извиняват ми се за забавянето и ми дават 50 точки.
Тези точки за какво се използват? Преди два дена пуснах първа поръчка пише от 13-16 дена .

Общи условия

Активация на акаунт