Дългото чакане след трансфер 53

• 73 504
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
Аз съм на 41г  Peace

# 121

За трянсфер няма никаква нужда да чакате 6 месеца !  #Crazy

# 122

За трянсфер няма никаква нужда да чакате 6 месеца !  #Crazy

Ако е имало хиперстимулация понякога се налага  Peace 

Както казах форсирането на организма не води до нищо добро, но всеки сам си преценява за себе си  Peace

# 123
Само да вмъкна, че аз имах 17-18 фоликула, симптоми на хиперстимулация нямах  никакви, ама никакви. Но като ходих на ФМ в 12 г.с. левия ми яйчник, лекарят каза, че все още е хиперстимулиран и уголемен, аз си го усещам де.

# 124
  • София/Севлиево
Аз след пункцията чаках 3 месеца до трансфера,след аборта пак толкова време,сега док пак иска след три месеца,но аз съм решена да чакам поне 6 месеца.Мисля си,че лекарствата които съм взимала през кратката си бременност трябва малко да се изчистят.И на мен ми се искаше на 33 да стана мама,но ще почакам малко,нали трябва и аз да съм добре,за да доведа всичко до успешен край.Я кажете докато си почивам какви добавки мога да взимам?

# 125
Аз след пункцията чаках 3 месеца до трансфера,след аборта пак толкова време,сега док пак иска след три месеца,но аз съм решена да чакам поне 6 месеца.Мисля си,че лекарствата които съм взимала през кратката си бременност трябва малко да се изчистят.И на мен ми се искаше на 33 да стана мама,но ще почакам малко,нали трябва и аз да съм добре,за да доведа всичко до успешен край.Я кажете докато си почивам какви добавки мога да взимам?

Ели, пиши на Денис лично или в тази тема, тя ще те посъветва най-добре http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=934382;topicrefid=4

# 126
Нито един етап от цялата процедура не ми е приятен- нито е полезен, нито е евтин. Rolling Eyes
Но нямам друг избор- просто никакъв друг !
Аз нямам против осинивяване, но мъжа ми има ! Хем сърби, хем боли !

И сега остава и някой рак да си докарам със зор при това! Както имах киста преди години - идеаааално ще ми се получи !  #Crazy Mr. Green

# 127
Момичета Sad Аз няма да стигна до трансфер.На обяд ми се обадиха от 5 те яйцеклетки 3 били дегерирари.2 били годни за инжектиране,едната умряла другата нямала признаци на живот.И аз попитах няма да стигна до трансфер ли и те ми отговориха да.Утре пак ще ви се обадим за всеки случай.И аз вече не съм на себе си.Не съм спряла да плача.Явно тази ендометриоза е унищожила всичките ми яйцеклетки.При положение че съм я лекувала.Но сега с тия нови болки и към дебелото черво.Вече мисля,да махам и матка и всичко.Хем боли,хем не става.Всички покрай мен бутат колички само аз ще остана като сираче Sad

# 128
  • София
На мен предния път от 11 накрая остана 1. Като бяха казали, че едва ли ще остане нещо за трансфер и аз ден и половина спрях хапчетата. А то последното се пребори. Дори успя да се имплантира донякъде. Но все си мисля, че прецаках нещата със спирането на хапчетата не когато трябва. Та, докато не ти кажат категорично, не спирай нищо.

# 129
Samanta, много ми е мъчно да прочета последния ти пост, не се отчайвай моля те  Hug bouquet  Поплачи си малко да ти олекне, а след това гледай с твоята диагноза да се обърнеш към правилните специалисти, за да може, когато  отново пристипъти към ин витро, то да е с успешен финал. Една бъдеща мама беше писала доста подробно за своя опит с такава диагноза, дано и на теб ти помогне екипът на д-р Стаменов, ако съм запомнила правилно. От сърце ти желая успех и много кураж! Бъди силна и никакво предаване!  Hug Hug Hug Hug Hug

Буена, съжалявам  Hug bouquet Вярвай и в последното ви замразено ембрионче!

Мая, нищо не ти пречи, щом желаеш трансфер през септеври, да попиташ дали това е възможно. Стискаме палци! Praynig

Деменция, успех Praynig

# 130
Nia,
 Аз желая , определено ! Simple Smile Ще ги питам.
За почивката между стимулациите ми казаха , че е 4 месеца- аз лично бях със средна стимулация, а мисля втората ( ако има ткава ) да е даже с по-малка доза Мерионал.

Саманта,

И аз съм чувала само хубави неща за Стаменов от Надежда. И че е добър в заплетените случаи с тази диагноза!
Все пак е имало 5 яйцреклетки, значи има шанс ! Хората понякога и с 2 успяват.
 bouquet

# 131
Да,обаче до Стаменов няма как да се добера.Над година знам,че се чака,а аз с тези болки няма как да чакам толкова.Аз имам освен ендометриоза и аденомиоза и се спуквам от болки.Явно болеста пречи на яйцеклетки,на имплантация.На всичко.Хем съм оперирана от ендометриозата и пак и плъзнала гадината.Преди третия опит пих и доста добавки за яйцеклетките и два пъти на нагревки ходих.Файда никаква.Ще разпитам в Щерев за хирург гинеколог да видим кой ще ми препоръчат.Моята лекарка не прави операции.Питах я.

# 132
Саманта, все пак пробвай да кандидатстваш. Д-р Стаменов се интересува доста от случаи като твоя и може да те поеме и по-рано Wink
Прегръдки и много сили на всички момичета Hug

# 133
Магнолия спомена, че и д- р Еленчев е бил тогава в екипа. За него не се чака - иди на консултация при него. Той е много добър специалист и вярвам, че ще ти помогне.

# 134
До колкото знам Д-р Стаменов сам си избира по-заплетени случаи, така че нищо не ти пречи да опиташ. Може наистина да ти се обадят по-рано. Успех ти пожелавам и не се предавай !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт