Искам да кажа ... (86)

• 68 213
  • 749
  •   1
Отговори
# 15
Леле... mariat, ако моите дребните я видят тази
раница на Майнкрафт , ще изпаднат в тиха лудост.
От амазон ли я поръча?
Да, от там е. И при нас беше "лудост", когато я видя.

laseen, ц, не е тази тема!

# 16
Добро утро!!  Hug

В  София е мрачно и вали, аз съм в офиса и заспивааам!! Снощи пих само малка чашка розе и това е. Има едно много приятно, във Фантастико го има, но вероятно и по другите магазини:

Аз лятото пия бяло вино, най-много обичам Совиньон Блан, напоследък открих силата на добре изстуденото розе също, но като цяло смятам да спра да пия, защото както ви писах по-рано, много влияе на килограмите..  Tired

това е от миналата година, когато тераската ми беше поддържана и имаше красиви цветя

( между другото напоследък постоянно ги поливам, и милите така красиво са цъфнали!! Имам две мушката, едното с красиво розове наситен цвят, другото беличко. Един розмарин, който беше сдал багажа, сега зеленее и расте и няколко други зеленички, които също явно обичат да ги поливам)

Зимата, в големия студ обожавам червено вино. Бях взела едно домашно малиново по едно време, ама не десертно, не беше сладко, а едно красиво, плътно с лек аромат на малини.. Елексир!
Обожавам зимата, когато навън е студено, да пия чаша хубаво вино и неизменните ми, любими печени кестени!!  Heart Eyes
Показвам ви една снимка от зимата:

laseen   Sick Ти сериозно лииии? Все си мисля, че няма какво повече да ме изненада ама явно, ей на!! Интересности дебнат от всякаде!!

Какъв ти е мотора?! Crazy

# 17
  • Телиш/Плевен
Не обичам никакво вино, пия бира от време на време. Иначе обичам Кока-Кола, Пепси... Blush

Есента ми е любимият сезон откакто се помня и много се радвам на времето в момента. Heart Eyes

# 18
  • някъде ... тук ...
Бяло и розе не пия. Зимата - червено. Иначе - бира, а и твърд алкохол, всякакъв.
Може да се каже, че безалкохолни/сокове не пием. Само понякога кола/пепси с водката. Само вода иначе.

Нищо не съм подхващала за новата учебна година. Децата са при баба и дядо. Ще погледна кога пускат намалението в Метро и ще накупя тетрадки и химикалки. В промеждутъка между морето и 15.09 ще набавим каквото е нужно заендо с децата.
Изниза се лятото като цяло, ама аз и септември си го броя за лято - обикновено закриваме плажния сезон по 22.09. И сега така сме се нагласили Crazy

# 19
  • Пловдив
Аз от вчера съм се зарекла да ставам трезвеник. Да видим колко ще изкарам Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile Много ми дойде пиенето напоследък.

# 20
ООО, Янтра! Съчувствам ти. И аз бях така повече от година. Миналото лято на морето имахме една бутилка евтино узо. И така се почна отново.

# 21
  • sofia
Вкъщи рядко пием вино. Наблягаме на твърдия алкохол и бира. Като по-млада пиех много, но винаги в компания, сама не мога.
Янтра, що ти е да се мъчиш ..... трезвеник, моля ти се щяла да става. Важното е да не се прекалява. Mr. Green

ЕлиТ, онзи ден ходих до Метро и видях, че има изкарани отпред тетрадки и разни такива неща, но не задълбах по тези рафтове.

Снощи с мъжа ми свалихме тавана на колата. Беше провиснал като балдахин. Днес ще търся плат и уикенда ще се правим на тапицери. Както установих по разни автофоруми - на повечето стари коли плата на тавана увисва.

# 22
Не пия. Ако има някакъв по по най повод бяло вино или бейлис, или коктейл. Но твърд алкохол не.
Чаша бира съм пила два пъти през живота си - и двата пъти бях бременна. Надявам се повече да не ми се пие бира  Laughing
Моят мъж и по повод не близва.

За училище ще се готвим към 10 септември. Имаме дребни неща да вземем - тетрадки, химикали.
Когато подреждах освен броя на обувките в тиха лудост ме доведе броя на раниците, които има вкъщи  Mr. Green

# 23
Вкъщи рядко пием вино. Наблягаме на твърдия алкохол и бира.  Днес ще търся плат и уикенда ще се правим на тапицери. Както установих по разни автофоруми - на повечето стари коли плата на тавана увисва.
Преди да почнеш с тези операции- задължително по едно питие за отскок.  Да не ти трепери после ръката с такера и да има лош краен резултат.  Mr. Green
Направих американски палачинки. Да будя ли децата или още малко да се порадвам на тишината?
Руми, като поотраснат щерките ще станат дамски чанти. Поне ще намериш комбинации между обувки и чанти.
И като сме на тази вълна да ви питам. След 10 дни сме на сватба. Няма да съм супер официална. Къса черна разкроена рокля. Какво да сложа- цветни обувки и цветен клъч за акцент, или да наблегна на черния цвят за обувки и клъч, за да имам още малко по- елегантен вид.

# 24
  • Пловдив
Аз не се мъча като трезвеник.... поне в момента. Естествено ми дойде тази реакция след прекаляване Simple Smile

Цветното - сватбата е за шарено според мен.

# 25
  • sofia
Мария, и аз подкрепям да се освежи черната рокля. Може и с по-голямо контрастно бижу. Но пък имаш повод да си купиш чанта и обувки  Simple Smile
Една колежка по повод сватба си купи точно 3 рокли. Не знам с коя отиде накрая Laughing

# 26
Пък и е лятна, нали?
Янтра след прекаляване с цигари ги спрях от раз. И така вече 1 год. 7 месеца.
Пусто не съм се напила прекалено за да зарежа и алкохола! Tired
ООО Веси имам над 10 чисто нови рокли- необличани. Обувките са сложени само веднъж. Черните са чисто нови. Днес чакам да ми дойде черния клъч.
За бижу си купих сребърни обици. деколтето на роклята е затворено, че да не се вижда как се беля след морето. Ако до тогава положението не стане прилично. Иначе циците ми са перфектното бижу! Embarassed
Ще видя за гривна, като вариант! Благодаря!

# 27
  • София
Не пия никакъв твърд алкохол и вино от може би 15 години  newsm78. През това време да съм пила 2 пъти по малко уиски, последно преди повече от 5 години (със сигурност). Пия бира, лятото и мохито. Завиждам на хората, които могат вечер да си седнат така на ракийка и салатка, или на вино с някакво мезе. Пусто, не ми е вкусно, не мога да го прекарам този алкохол през гърлото си. А в студентските години пиех всичко - ракия, водка, коняк, вино, мастика. Какво ми стана не знам  Tired

# 28
  • Страната на чудесата
...Пусто, не ми е вкусно, не мога да го прекарам този алкохол през гърлото си. А в студентските години пиех всичко - ракия, водка, коняк, вино, мастика. Какво ми стана не знам  Tired

Ех, как не ме хване и мен това състояние!  Crossing Arms

# 29
  • югозапад, под "Марков камък"
Mariat, как ще будиш децата??? Я се наслаждавай на тишината и моята още спи и до обяд може да откара Simple Smile
Винце само червено и само зимата, през останалото време бира. Твърд алкохол не пия никакъв безалкохолни и сокове също. Миналата зима си спомням, че бях нещо настинала и ММ ми прави домашна греяна ракийка с мед, на другия ден бях пушка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт