Искам да кажа ... (86)

• 68 207
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
А аз се чудя как да откажа кока-колата Simple Smile Това е единственото нещо към което развивам пристрастяване. Без едно някак изкарвам, с едно не мога. Ако има 2литрова бутилка и не приключи - не мирясвам. Не купувам вече, обаче все се случва някоя и да дойде, я гости ще донесат, я с поръчана пица.

Сладкото повече го контролирам, но и към него не съм безразлична.

# 31
  • Sofia
По бутилка бяло през лятото и червено през зимата,ни е  вечерната мярка с ММ  Mr. Green. Аз разнообразявам и с бира,понякога.По барове-сухо мартини за мен  bowuu.
Синковецът се разкиха,гърлобол... Tired.Два дни не плажува,днес смятам да го водя,че се пощръкли.Моят ПМС е особено обострен  Crossing Arms,та се изпокарваме  Embarassed.Време ни е да си ходим дОма.
Джули,как е Ени? Крачето? Говоренето?

# 32
Вино пия, основно зимата, червено.
Бяло вино и разните му розета, не харесвам.

Промених си концепцията за детското обзавеждане, наш приятел ще ни я направи. Поне ще е точно каквото искам и няма да се занимавам с доставки и др. подобни.

# 33
Алкохол не пия от доста години, но това лято се увлякох по сайдерите и си пиех всяка вечер. Към сладкото и аз не съм безразлична и то целогодишно. Laughing

# 34
Рядко пия, розе и биричка обичам.
Вчера голяма разходка направих с децата из стария Созопол и на концерт бяхме на Михаела Маринова, Мими и е почитателка, още от Х фактора. Жаки големи танци, голямо нещо. Искала да може да говори руски, много и харесвал:))

Имах глупостта да седна при случайна фризьорка да ми хване връхчетата...напарво ми видя сметката...
Така ме накълца, че поне две години няма да се оправя:( Горният пласт е до ушите, а надолу стърчи некви мижава опашка, освен вързана нищо не става. Така ме е яд!

Последна редакция: чт, 18 авг 2016, 12:42 от JACKLIN*

# 35
Аз пък по спешност утре ще си търся рокля за сватбата  Crossing Arms Облякох си тази, която бях намислила, застана ми муцка, минава мъжа ми покрай мен и вместода получа " Whistling Crazy", аз получавам "Малко е лелинска... а?". Моля?! Добре, че ми го каза днес, утре с мен под ръка да ми купува рокля. Може и обувки, зависи.

# 36
Снощи гледахме мача, а днес ще умра от глава  Sad Поне си стуваше де  Mr. Green Всичко пия аз, без миризливи и сладки питиета  Wink

# 37
 Laughing Мър, каква ти е роклята, покажи!

# 38
  • София
От вината пия шардоне и розе.
С една приятелка обаче всякакво вино ми върви. Тя е същата кукувица като мен и става страшна веселба като си пийнем от тяхното вино.

# 39
  • Оптимист по принуда
Вино не пия, след едно тийн напиване с домашно такова, преди повече от 15 години. За първи и последен път ми беше. Но розето доста съблазнително изглежда, може все пак да му дам втори шанс.
П.П. Жаклин, прекрасни сте и трите.

# 40
Жаки, на снимката не се вижда по-възрастен кроасан   newsm78
Много сте сладки и трите Laughing

# 41
  • дядовата ръкавичка
Лятото - джин с тоник, зимата - червено вино. Всичко мога да пия, без мастика и мента. Абсент не съм пила никога. Не е ли забранен  newsm78

Скрит текст:
Много съм изостанала, сега разбрах какво е клъч  Embarassed

Не мога да видя групата на Жаки, пусти офисни ограничения.

# 42
Здравйте, приемате ли нови членове? Гледам, че мъжете радушно ги приемате (открих ви случайно в края на предната тема) и вече събрах кураж да попитам Simple Smile Ще отговарям на всички въпроси - това тераси, цветя, котки, по всички въпроси съм подготвена, само кажете Simple Smile

# 43
  • Euskal Herria
Аз съм пристрастена към кофеиновите напитки и шоколад. Алкохол никакъв не пия. Обаче пък у дома шкафът е добре зареден. Мъжката част от фамилията си спретва тематични вечери - според вида на питиетата.  Grinning.
Скрит текст:
Мариат, ето и "разреза". В последно време предпочитам всякакви такива вариации (чийзкейк) - да стават бързо и лесно, без печене.

# 44
Жаки, на тази снимка сте копи-пейст с Мими. Страхотни  Hug

Общи условия

Активация на акаунт