Искам да кажа ... (86)

• 68 314
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Антигона, има достатъчно примери в нета за добри писма. Ще се справиш!

# 436
  • Пловдив
Стига сте ме плашили бе, кви зетьове ще ми донесат моите блондинки  Mr. Green
Като моите брюнети бе! Готвят, пералня пускат.....

# 437
Антигона, мах дас брииф алайн.

Не обърквай детето, den Brief, мъжки род, Akk  Peace

Чак сега стоплям, щом ще пишеш писмо- одобриха ли те? Или ще пробваш на друго място, Антигона?

Мразя да пиша подобни глупости,  особено за длъжност Счетоводител  Mr. Green

Янтра, само едната става за някой от твоите, другата дъЛта вече  Laughing

# 438
Добро утро!
Току се върнахме от лл, втори прием ваксини, цял ден ще ми е свито. Confused
Със свекърва ми не поддържаме топли отношения, но не мога да отрека, че го е научила на всякаква домакинска работа и той я върши без проблеми. Почти в 90% от случаите той простира и пуска пералня, прахосмукачката също е негово задължение. Аз обичам да гладя, обикновено го правя докато гледаме филм, а майка ми обожава и често ѝ доставям удоволствието да глади и дрехите на децата Mr. Green. Така всички са доволни Whistling. Готвим заедно, а ако се налага да успокоя малкото човече, няма проблеми да довърши готвенето, после веднага си мие използваните съдове. И за да не го хваля, да кажа, че е ужасно разсеян и често трябва да му потретвам за поръчките, които трябва да купи.  bowuu
Хубав и усмихнат ден bouquet!

# 439
  • Ямбол
Забравила съм вече кой род е писмо. Днес реших да дойда по-рано на плаж. И имах случка. Вървя си през дюните към плажа и си мисля - в този ранен час, няма хора, дали може някой да ме стресне. Вдигам глава и насреща ми един чисто гол, но с раничка. Подскочи ми сърцето. Добре, че бях стигнала почти до стълбите. Долу на плажа имаше още няколко нудисти. Къпят се хората сутрин рано докато още няма много народ, ноаз се стреснах така изневиделица в дюните.

# 440
  • Пловдив
Лиляна - когато мъжът е гол хвърляш дискретен поглед към достойнството. Ако не е в настроение - нямаш проблем Laughing Laughing Laughing Laughing

# 441
 Crazy Въх, Лиле..да четеш е смешно ама сигурно първоначално, задавайки се в Адамов вид към теб, бе ти е било много до смях!  Joy Приятен плаж!

Относно снощната тема, всяка майка смята, че няма лошо малко да се "погрижи" за синковеца, ама.. Имам друга позната, синът и е на около 25 +, не умее нищо да върши, мама прави всичко. Изнесе се да живее сам, мама ходи да готви, да носи, ако ще му идват гости да подготви терена!  Sick За справка, същата има дъщеря, която от години се оправя сама, в чужбина, учи и работи. Синтезирано..смятам, че света е за борбените хора. Против прекалената грижа, замаскирана като любов съм. Това не помага на никой.

Антигона, аз като съм писала мотивациаонно писмо (което също не обичам да правя), съм правила следното: отварям обявата за позицията и гледам изискванията, после нагласям от няколко мотивационни писма изречения, така, че да описват качества, които се изисква самата обява. Слагам и от себе си нещо и готово! Ако имаш нужда, мога да помагам, за български и английки!

С една колежка сме се надъхали да пробваме ТАВАТА довечера.. чувала съм, че е много трудно, някой ако е ходил, да сподели.  newsm78

# 442
  • Ямбол
О, хвърлих поглед, добре си беше достойнството, но не беше в настроение.

# 443
Лиляна - когато мъжът е гол хвърляш дискретен поглед към достойнството. Ако не е в настроение - нямаш проблем Laughing Laughing Laughing Laughing
hahaha

Добро утро! Моят всичко може - да готви, да чисти по-добре от мен и всичко останало.
Янтра, научи ги да правят чушки и излизай в отпуск.

# 444
Тъкмо вчера четох някаква статия защо трябва да даваме на децата домакински задължения. Там пишеше, че на 80% от анкетираните са им поставяни всякакви задачи като деца, но само 25% от тях карат техните деца да вършат нещо вкъщи.

А преди няколко дни четох за дребните мъже (явно имам много свободно време  Laughing). Там пишеше, че мъжът, за който всички се изненадват е Калин Врачански. Всички очакват да е доста по-висок.

# 445
Аз пък попитах гугъл кой е Калин Врачански, наистина не знаех, не съм гледала и филм с негово участие, та, колко е висок Thinking?

# 446
С една колежка сме се надъхали да пробваме ТАВАТА довечера.. чувала съм, че е много трудно, някой ако е ходил, да сподели.  newsm78

Както си го написала, е малко смешно, защото се чете и на кирилица  Laughing Отивайте, не е толкова зор, но зависи каква е физическата ви подготовка. Колкото повече тренираш, толкова по-издържлив ставаш, нормално е ако допреди не си бил особено активен, да изплезиш език, но това не бива да те обезкуражава, а точно обратното.

# 447
Добро утро Grinning
Още като нашумя с рекламата за мастиката се коментираше, че Калин Врачански е нисък.Но колко е всъщност?
Моя мъж всичко умее да прави и го прави, помага ми много.Въпрос на възпитание и лично желание, от малък е бил много самостоятелен и подреден.У дома ние с децата сме разпилени, той все подрежда и нарежда.Даже понякога му казвам, че минава границата  Crazy

# 448

Относно снощната тема, всяка майка смята, че няма лошо малко да се "погрижи" за синковеца, ама.. Имам друга позната, синът и е на около 25 +, не умее нищо да върши, мама прави всичко. Изнесе се да живее сам, мама ходи да готви, да носи, ако ще му идват гости да подготви терена!  Sick За справка, същата има дъщеря, която от години се оправя сама, в чужбина, учи и работи. Синтезирано..смятам, че света е за борбените хора. Против прекалената грижа, замаскирана като любов съм. Това не помага на никой.

Абсолютно същите наблюдения имам- оправни дъщери и мамини синчета. Защо така се получава не мога да си обясня  newsm78

# 449
На всеки човек рано или късно му се налага да се оправя сам, това се случва около 20-годишна възраст и няма как да не се справи, независимо какви отговорности е имал до момента.
Да си призная, че аз си бях мамина Богданка - допреди за заживея отделно, нищичко не съм похващала, дори по пазарите ми се смееха, че не различавам маруля от спанак, но много бързо се научих - иначе какво - да се зарина в боклук и да умра от глад ли?

Общи условия

Активация на акаунт