Искам да кажа ... (86)

• 68 269
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
 merianna това кътче е вълшебство!!!  Heart Eyes

Антигона беее, тук ли беше и не се обадиии?! Какъв човек си ти?!  Cry

# 76
  • Mediterraneo
Всичко пия аз. Лятото избягвам твърд алкохол, но и вино не обичам лятото, предпочитам коктейли. Като казвате, че пиете сангрия, как я правите? Моята рецепта е майко мила!- сборна от няколко; с мартини, трипле сек и бренди. Виното е ясно  Mr. Green Напоследък много пия ягодово дайкири  Heart Eyes

Вчера трябваше да убия малко време в един търговски център и... приключих с покупките за есента  Mr. Green Накупих на децата дънки, суитчъри и блузи, от каквото имаха нужда.

Оня ден намерих чисто нова раница вкъщи. Никакъв спомен нямам кога съм я купувала и защо е била складирана.

Говори ми! И аз така "крия" и складирам някакви неща и забравям за тях. Скоро купихме няколко опаковки чаропи за ММ, от тия, дето са по 4-5 чифта. Аз си мисля, че си ги носи вече, а той вчера ме пита къде съм прибрала чорапите  Shocked Е, изрових къщата, но не ги откривам. Нямам никакъв спомен къде съм ги тикнала!

# 77
mariat, за щастие приключиха бързо с ангажимента, шефът им ги увери, че няма да ги бави много, но трябваше всички да присъстват, без значение кой има почивни дни и кой не. Пристигнахме в Крушуна чак в 17h, но успяхме да разгледаме и да се поразходим. Невероятни дворове имат повечето къщи в селото - огромни, с много зеленина, цветя, място за отдих, басейни, фонтани, както са ми мечта такива къщи с по няколко декара двор направо ми останаха очите там.

Плевен също поразгледахме докато чакахме да стане време за прегледа, оказа се, че има възпаление на бицепсовия мускул и изписаха антибиотици, след които ако не се оправи ще се наложат инжекции.

Захирче!!!  Hug Ние пристигнахме час и нещо преди мача, успяхме само да хапнем и се запътихме към стадиона. Толкова бях разбита от път, че като седнахме по местата си и бях на косъм да заспя. Светна ми малко когато започна мача чак.
Ако имаме късмет, а и Лудогорец се класират, вероятно ще дойдем пак. Ще го измислим да се видим!

# 78
Антигона, а спахте ли някъде след мача? Надявам се, че не си карала на обратно.

# 79
Антигона, ми ела и в Разград да ги гледаш де  Heart Eyes
Ние ходим редовно семейно  Peace Големи фенки сме  Laughing

# 80
  • Euskal Herria
merianna, много изчерпателно и добре онагледено!  Grinning
Клюкарската ми душица не се стърпя и разгледа и останалите снимки. Имам един въпрос - за плочките на стената. Откъде са купени и може ли линк?

Отдавна приключих с подготовките за новата учебна година. Сега основно купувам за нас с мъжа ми, децата са си самостоятелни. А тук - намаления целогодишно, разни промоции. Нищо, че официалния период е юли и август и след 6-ти януари няколко дни.

В момента градът се готви за голямата фиеста. Изграждат се сцени, увеселителни паркове. Само по това време на годината съм виждала как буквално за минути се опразват щандовете с алкохол и безалкохолни. Едва смогват да зареждат наново. Защото купонът си тече денонощно.

# 81
  • София
Тарталета, ти нали си в Испания? знаеш, че сангрията е малко като гювеча в кулинарията.
буташ каквото имаш, освен задължителните компоненти Laughing
извън шегата - аз слагам вино /цвят според момента, или каквото имам/, нарязани плодове, лайм/лимон, газирана вода и лед. ако е с бяло вино, слагам и мента. ром-не, въпреки, че е от задължителните.
ми, наздраве Wink

Антигона, донесе ти късмет на Лудогорец Simple Smile

# 82
YanaDG, терасата е правена преди 8 години и нямам спомен от къде купихме плочките. Потърси в нета "гранитогрес облицовка" и ще ти излязат много предложения.

# 83
ООО и аз поклюкарствах със снимките! Чудно местенце! Браво!
Антигона, ей така се живее! После се спи с кеф!
Яна, специално отворих пак темата (че като ми се прияде нещо сладко и се сетих за твоя сладкиш) и че все още не съм го коментирала, а той вече може би е история. Та, поздравления! оплакваше се от липса на ядачи и пиячи! Идвам. Ставам и за двете- с един куршум- два заека!

# 84
Антигона, а спахте ли някъде след мача? Надявам се, че не си карала на обратно.

Тъкмо обяснявах, че

Тръгнахме веднага след мача и както бях уморена пътят ми се стори тройно по-дълъг. На завоите в Ришкия вече бях на косъм да спра колата в най-близката отбивка и да заспя там.

Не ми се оставаше в София. На отиване дойдохме от Плевен и пътищата бяха ужас, магистралата в ремонт, а влизането в София беше малък ад - пак отцепени платна, задръствания, кой откъде се престроява, абе софийска му работа  Laughing За на връщане хванахме пътя за Пловдив - рай. Нямаше никакво движение, включително и тировете се брояха на едната ми ръка за целия път от София до Шумен.

Рая, като нищо можем и в Разград да дойдем, поне е в съседство  Laughing

виж ти, и според мъжа ми така било  Laughing Преживяване си е, няма спор. Първото ми ходене на мач беше и хем не беше пълен стадиона, но настроението беше заразяващо.

Жалко само, че не пуснаха орела. Много се вълнувах, защото исках баш него да видя  Laughing

# 85
Тук винаги я пускат  Flutter

# 86
Антигона, луда жена си ти  Hug.

# 87
За този орел съм гледала репортажи, но какво прави като го пуснат?  newsm78 То е ясно, че лети, но има ли нещо по- така?

# 88
Нищо, лети си животинката. Откраднали са идеята от Бенфика.

# 89
Знам аз, че в Разград редовно лети, мискини такива  Laughing

mariat, орелът прави един кръг над стадиона и се прибира обратно. Женски е, казва се Фортуна и е подарен на Лудогорец от Лацио след като нашите си извоюваха победа над тях. Аз орли много харесвам, в Аляска постоянно дебнех за тях за да ги снимам, че американските нали са защитен вид, а са и страшно красиви и величествени.

Общи условия

Активация на акаунт