Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 323
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Загледах се онзи ден, че повечето момичета сега ги стимулират с Бемфола.
Някой има ли отзиви за него. Но ми се струваха все младички.

# 706
  • София
Референтното лекарство на Бемфола е Гонал

# 707
Bebi, CoconuD, Zaiche, gerda1,Мaksy, Elektra.13, Шакира, благодаря ви момичета, дай Боже добри новини за всички. Buena esperanza, да трети трансфер ще е този. На 15ти в 11ч. ми казаха да съм там. А на 10ти съм на лепило, но в 12.30ч.

# 708
И за двете значи ще е трети трансфер - за късмет Wink

# 709
Загледах се онзи ден, че повечето момичета сега ги стимулират с Бемфола.
Някой има ли отзиви за него. Но ми се струваха все младички.
  И аз последния път с Бемфола и менопур.Общо взето добре ми се отрази извадихме 11 зрели яйцеклетки,от който 8 се оплодиха,но до 5 ти ден ми останаха 3.При мен винаги така става на 5 ти ден спират.Следващият път ще пробваме с трансфер на 3 ти ден дано вече стане.Дано сега с тоя антибиотик да изтрепем всички гадини.

# 710
  • София
И при мен Бемфола и Менопур. Нищо не се оплоди и имах мигрена през цялото време от Бемфолата, но може да си е от качеството на я. неоплождането или от ранното им пунктиране.

# 711
Elektra.13  smile3525 . Малко ме притеснява този 30ти ден от цикъла за трансфер. Но Доктора си знае работата.

# 712
  • София
А пък моя док май ще ме отсвири. Пак опряхме, че било зле качеството и нямало смисъл. То, ако бях добре, щях ли да ги търся...
Та се замислям да сменявам клиниката, ама къде да се ходи... нали сме при най-добрите Simple Smile или да се отказвам, така ми понамекна...

# 713
А пък моя док май ще ме отсвири. Пак опряхме, че било зле качеството и нямало смисъл. То, ако бях добре, щях ли да ги търся...
Та се замислям да сменявам клиниката, ама къде да се ходи... нали сме при най-добрите Simple Smile или да се отказвам, така ми понамекна...
Персенска?

# 714
  • София
стаменов по-добре.

# 715
  • София
Стаменов дали ще иска..., нали не поема нови май... а ембриолозите пак ще са си същите. Едва ли и Стаменов ще ми каже нещо по-различно...

# 716
Хе, излезе им име на биолозите. Laughing
Ха, сега да ходят да разказват, че нямат сестра. Joy

# 717
Пробвай при Стаменов. Нали и стимулацията трябва да се уцели да е подходяща за теб и да се получи качествена Я, а той бил "цар на стимулациите".

# 718
  • София
не знам защо решихте че ембриолозите не стават, как ги оценихте точно  Rolling Eyes

# 719
Верно е цар на симулациите.И при мен така.

Общи условия

Активация на акаунт