Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 311
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
А пък моя док май ще ме отсвири. Пак опряхме, че било зле качеството и нямало смисъл. То, ако бях добре, щях ли да ги търся...
Та се замислям да сменявам клиниката, ама къде да се ходи... нали сме при най-добрите Simple Smile или да се отказвам, така ми понамекна...
  Ти при кой доктор си?При Цветков ли?Той има такива моменти.Няколко пъти ме отчая и мен че проблема е в качеството и че няма какво да направим.Че всички други изследвания са наред,но качеството е лошо.Но на следващия път пак ми вдъхна надежда вика ще се справим ще видиш ще успеем.Доволна съм от него и затова за сега неискам да го сменям ,въпреки тези негови моменти на отчаяние.

# 721
Въпросът ми беше дали Елба е при Персенска, не да я пращам при нея Simple Smile

# 722
  • София
Не, не при Цветков съм. Той и предния път така реагира. Но не искам да се отказвам. Все пак 2 трансфера не са толкова много, нали.... и 2-3 неуспешни пункции преди това... знам, че имам проблем с качеството, имам проблем с овулацията. И не виждам как без лекарска помощ може да стане. Не че не пробваме и естествено, ама то не сме и спирали да пробваме последните 10 години Simple Smile
За да оправя настроението минах през фризьор Simple Smile доволна съм Simple Smile ММ няма да забележи вероятно  Laughing
Чудя се, понеже след нова година ще ми дойде реда по фонда, дали да не запазя час при Стаменов за консултация. И втория опит по фонда да го направи Стаменов...

# 723
Да, аз съм за Стаменов Peace
Ако някога реша да пробвам за още едно дете с моя Я, ще се прехвърля при него.

# 724
Стаменов няма да се откаже лесно, това е сигурно. А при мен имаше солидна причина да го направи.

# 725
При мен точно Стаменов ме удари с мокрия марцал-Направихме каквото трябва,от тук нататък проба-грешка Sad

# 726
  • София
При мен точно Стаменов ме удари с мокрия марцал-Направихме каквото трябва,от тук нататък проба-грешка Sad
и при нас така, на осмата проба излезе човек.
сега се надявам на 12-тата пак да излезе.

но преди нямаше донори, сега има и много по-лесно запраща натам.

# 727
Така е и на мен ми прави впечатление,че вече доста често предлагат тази опция.Аз му казах че не съм готова за донорска,а той ми вика-аз не ти и предлагам

# 728
Не, не при Цветков съм. Той и предния път така реагира. Но не искам да се отказвам. Все пак 2 трансфера не са толкова много, нали.... и 2-3 неуспешни пункции преди това... знам, че имам проблем с качеството, имам проблем с овулацията. И не виждам как без лекарска помощ може да стане. Не че не пробваме и естествено, ама то не сме и спирали да пробваме последните 10 години Simple Smile
За да оправя настроението минах през фризьор Simple Smile доволна съм Simple Smile ММ няма да забележи вероятно  Laughing
Чудя се, понеже след нова година ще ми дойде реда по фонда, дали да не запазя час при Стаменов за консултация. И втория опит по фонда да го направи Стаменов...
Елба, преди време и на мен д-р Цветков така ми каза, неприятно е, разбира се, че щом сме там, то е заради някакъв проблем. Това беше още в самото начало, като смени Шефкетова. Тогава отидох да направя консултация с д-р Стаменов и той каза, че оставам при него. Направихме още няколко стимулации с него, но пак без резултат. След повече от година стимулации и пункции, резултата беше един замразен ембрион. След последната ми направена пункция не издържах психически и сама поисках донорска яйцеклетка. Когато си на 40 години и знаеш, че времето те притиска, няма кой знае какъв избор. Аз направих моя и не съжалявам, защото от тогава до сега имам два трансфера с донорска яйцеклетка и двата са неуспешни. Предстои ми трети и дано дай Боже да е успешен, защото усещам, че пак започвам да се сривам, а и ни останаха само 5 ембриона. Каквото и решение да вземеш, ти пожелавам успех. Не губи вяра и надежда. Ще се случи. За мен това е най- добрата клиника с най- добрите професионалисти. Кураж момиче.

# 729
В деня на трансфера са ми го слагали винаги  Peace а трансфера кога ще е?

# 730
Танита, на мен ми слагаха такова на последния трансфер - 3 дни преди него Wink
Също и в деня на трансфера. И двете бяха по 50 лв.

# 731
Танита, на мен ми слагаха такова на последния трансфер - 3 дни преди него Wink
Също и в деня на трансфера. И двете бяха по 50 лв.
На мен половин час преди лепилото ми сложиха атропин мускулно, и на биопсията ми слагаха. Доктора днес каза, че и преди трансфера ще сложат половин ампула, но не зная дали ще слагат пак лепило. Ще разберем на 15ти. Благодаря ти!

# 732
Напоследък наблюдавам едно доста неприятно явление  в клиниката  - хора с протекции влизат  без часове дори. Или хора познати на работещи в болницата парадират съвсем явно пред останалите пациенти с някаква привелигированост. Прави се толкова явно, че малко е притеснително за мен.
  Другото, което ми направи впечатление в лабораторията дете  на акушерка беше събрало около себе си две медицински лица за взимане на кръв и само викаше на висок глас колко щяло да боли, и всякакви лиготии, до такава степен, че смущаваше мен, докато ми взимаха кръвта.

# 733
Защо се слага атропин?
Стаменов пробва поне 3-4 стимулации преди да предложи ДЯ. Иска да е сигурен.

# 734
България не е ли твърде малка страна за голямо предлагане на   ДЯ

Общи условия

Активация на акаунт