Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 638
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Исках да ви попитам какво мислите за Facebook игрите? От известно време гледам на различни хора профилите са пълни с "Харесано и споделено", а във всяка игра всичко е copy-paste?
П.П Някой сигурно ще иска да ме убие след написаното.  #2gunfire  Simple Smile

Против всякакви "харесано и споделено" съм. Като видя такава игра, директно я подминавам. Не ми се прави безплатна реклама и спам на известни и неизвестни марки за едната награда, която може и да не спечеля. Изключително досадно!

# 571
  • София
И при нас в магазин Била има шоколади с новата игра, но вчера ги гледах на цена от 1.99, от кога са на 1,29. Иначе в Метро днес ходих и също имаше шоколади с играта, там излиза около 1,68 горе-долу.
От днес са на промоция. Точно днес намерих брошура в пощенската кутия и щях да пиша тук.

А помните ли как беше при предишните игри - ако се спечели малка награда, този стикер не участва за по-голяма, нали? Май беше така?  newsm78 А ако спечеля раница примерно с трети код, само той ли отпада или броенето за лаптоп започва отначало? Чудя се дали да купя направо 5-6 шоколада или да съм по-разумна и да купя само един-два?  Mr. Green

# 572
Мерси момичета, ще мина довечера през Билата. Аз нямам много късмет с Милка, но няма да пропусна играта. дано само да няма пак някакъв лимит, че с миналата игра още почти в началото изгърмях без никаква награда.

Танче, мисля, че само печелившия код отпадаше, но не съм сигурна, като пуснат играта ще прочетем в правилата.

# 573
И при нас в магазин Била има шоколади с новата игра, но вчера ги гледах на цена от 1.99, от кога са на 1,29. Иначе в Метро днес ходих и също имаше шоколади с играта, там излиза около 1,68 горе-долу.
От днес са на промоция. Точно днес намерих брошура в пощенската кутия и щях да пиша тук.

А помните ли как беше при предишните игри - ако се спечели малка награда, този стикер не участва за по-голяма, нали? Май беше така?  newsm78 А ако спечеля раница примерно с трети код, само той ли отпада или броенето за лаптоп започва отначало? Чудя се дали да купя направо 5-6 шоколада или да съм по-разумна и да купя само един-два?  Mr. Green
Да - преди отпадаше печелившият код - ако спечелиш раница с третия, би трябвало да не се брои за пуфа и лаптопа. Само дето имаше някакви подозрителни проблеми - някой беше писал, че не може да се спечели малка награда с третия код, а само втората (която сега ще бъде пуф) - не е хубаво, защото прави спечелването на малките награди прекалено трудно. Това така и не беше доказано, но имаше хора с такива наблюдения и теории...

# 574
В Метро на шоколадите има кодове само на първия. Отдолу са без кодове, така че вече не купувам от там.

# 575
Напротив, днес си купих 5 шоколада и всички са си с код Simple Smile

# 576
В Метро на шоколадите има кодове само на първия. Отдолу са без кодове, така че вече не купувам от там.
До сега все от там съм взимала и не ми се е случвало - има си лепенки на всички. Но аз проверявам за всеки случай - като се погледнат странично може да се види има ли нещо залепено или не.

# 577
Явно при нас са мързеливи и лепят само най-отгоре.
Днес бях в Кауфланд, но там нямаше шоколади с кодове.
Вече се замислям дали ще взимам шоколади, омръзна ми от тях,
май ще се ориентирам към бисквитите. Дано и на тях да сложат кодове.
Тези новите с шоколадовия крем вътре са божествени... chef

# 578
И на мен ми писна малко от шоколадите - купувах по друг повод и още имам едни на Своге (около десетина)... Ще взема, ако има с новите вкусове - троен шоколад и троен карамел. Иначе и аз мисля да наблегна на бисквитките. На тези новите с пълнежа пише, че били по-вкусни затоплени. Не съм пробвала, понеже беше все жега, но сега като се застуди, ще я слагам отгоре на чашата с кафе, да видим какво ще се получи  Simple Smile

Някой питаше за игрите във фейсбук - веднъж спечелих чаша с променящ се цвят от такава игра (само че трябваше да се пише отговор на въпрос, а не да се харесва и споделя). Слънцезащитният стик от този месец също ми е от такава игра - но там наградите бяха много. Имам и награда слушалки от игра от типа първите трима с верен отговор печелят. Беше от Акулската седмица на Дискавъри - сега имат такива игри, но раздават картонени ВР очила и екшън камера (само че този път е томбола, в която участват първите 30 с верен отговор): https://www.facebook.com/Discovery.Networks.Bulgaria/?fref=ts 
Преди години спечелих и книга от страницата на Еликсирия, тогава условието беше да проявявам активност на страницата им (беше лудница, не бих участвала пак; спечелих третата награда).

Още един послепис Simple Smile  : Сега видях нещо много интересно (но и трудно за изпълнение) - конкурс за модели (дизайнерски дрехи), създадени от рециклируеми материали (хартия, пластмаса, листа...): https://www.facebook.com/notes/bioten-bulgaria/%D0%BA%D0%BE%D0%B … 5/622780917903504

Последна редакция: чт, 08 сеп 2016, 17:46 от Petia Ivailova

# 579
Знаете ли дали в големите вериги тече играта на Schweppes?
 https://houserules.bg/rules/schweppes-pick-mix

# 580
  • Под Слънцето

Тва го има при нас в кварталния поне от 2 месеца.

# 581
Има игра с резенките на Захарни заводи. На кутията трябва да има инфо за играта, а вътре да пише печелиш ли или не. Печалбата е още една кутия резенки. Срока е до 2017 февруари мисля беше. Видях го във страницата им във фейса.

# 582

Тва го има при нас в кварталния поне от 2 месеца.

Играта е започнала на 5 септември.

# 583
Има игра с резенките на Захарни заводи. На кутията трябва да има инфо за играта, а вътре да пише печелиш ли или не. Печалбата е още една кутия резенки. Срока е до 2017 февруари мисля беше. Видях го във страницата им във фейса.

Ако може линк за информация, че не намирам нищо?

# 584
  • Под Слънцето
Лу, прочетох , да. Но  мин. месец, в началото, си взех чаша срещу покупката на 2 тоника 1,5л . Играта още е налична в кварталния ни магазин.

Общи условия

Активация на акаунт