Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 521
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
ТИР-ът е дошъл  Grinning
Започнали са да разнасят шейкърите.
Преди малко ми се обади куриерът от МВМ, да мина да си ги взема

# 631
  • София
Току-що се обадиха,носят шейкъра на Якобс.

# 632
Юху, ще чакам и аз обаждане.

# 633
  • Сандански
Време беше

# 634
Браво! Grinning На мен сигурно ще ми звъннат към 12 - винаги тогава се обаждат (т.е.когато ме няма в офиса).

# 635
  • София
Аз току що ги получих. Големи са, пластмасови, с прозрачна долна част-разграфена. Странни ми са малко. Очаквах нещо по-добро. Ако някой разгадае как се отварят - да пише.

# 636
Някой от Пловдив да е получил обаждане?

# 637
Някой от Пловдив да е получил обаждане?

Аз съм близо до Пловдив. Сутринта срещнах куриерката, но нищо не ми каза. Може да разнасят по райони.

# 638
  • Сандански
Сигурно първо са започнали около софийска област. Аз очаквах метално, но каквото такова. Може ли снимка от някой вече получил?  Grinning

# 639
  • София
На мен са ми объркали наградата
....на сестра ми и моята награда са с една касова бележка.....безумие...и сега не мога да я взема

# 640
Нещо хубаво, за хората с проблемна кожа: https://club-bioderma.bg/kampanii.php  Малко по-големи от мостри са, но все пак са хубави продукти. Не пише, че е за първите, но имам такива подозрения Simple Smile

# 641
Получих шейкъра,странен е и аз се чудя как се отваря 😕

# 642
Нещо хубаво, за хората с проблемна кожа: https://club-bioderma.bg/kampanii.php  Малко по-големи от мостри са, но все пак са хубави продукти. Не пише, че е за първите, но имам такива подозрения Simple Smile

Благодаря, че сподели! Успех! bouquet

# 643
  • София
Ето снимка на шейкъра:) На мен ми харесва Simple Smile Отварянето и на двете капачки е с леко завъртане и дърпане Simple Smile

# 644
  • София
Ето снимка на шейкъра:) На мен ми харесва Simple Smile Отварянето и на двете капачки е с леко завъртане и дърпане Simple Smile

Супер е. Харесва ми. Аз се чакам моя.
Кога го спечели?

Общи условия

Активация на акаунт