В момента чета...48

• 78 594
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
  • София
iv6, недей да пишеш последователни постове един след друг - против правилата на форума е.
Ако искаш да добавиш нещо във вече публикуван пост, използвай опцията за редактиране.
 Hug
Съжалявам, не знаех това правило. Кали Мей, а ако трябва да коментирам различни хора в една тема?
Обикновено пиша в късните часове, когато аудиторията е рехава. Трябва ли да разбирам съвета ти, че мога само на единия да отговоря, а на другия - не, само защото имало правило да няма два мои последователни постинга?  smile3518

# 181
  • София
В последно време често посягам към българските автори- съвременни и не чак толкова.
Ненадейно за мен посегнах към автор, който ми беше антипатичен като визия и публично говорене. Обаче изненадата ми беше огромна, когато се оказа, че текстовете му много ми допаднаха.  Става дума за Алек Попов.
А от утвърдените имена - Бойка Асиова, някои от разказите на Карабашлиев, и много Людмил Станев.

# 182
  • Mostly in my mind

Приключвам вече с този автор, определено не си паснахме, както вече споменах според мен книгите му са много прехвалени..

+1
+1

# 183
  • Ямбол
Скрит текст:
iv6, недей да пишеш последователни постове един след друг - против правилата на форума е.
Ако искаш да добавиш нещо във вече публикуван пост, използвай опцията за редактиране.
 Hug
Съжалявам, не знаех това правило. Кали Мей, а ако трябва да коментирам различни хора в една тема?
Обикновено пиша в късните часове, когато аудиторията е рехава. Трябва ли да разбирам съвета ти, че мога само на единия да отговоря, а на другия - не, само защото имало правило да няма два мои последователни постинга?  smile3518
На всички можеш да отговориш в един пост, а не в няколко и то последователни.
Ето, сега аз ще отговоря и на друг пост:

Приключвам вече с този автор, определено не си паснахме, както вече споменах според мен книгите му са много прехвалени..

+1
+1
Аз приключих още с Уве.

# 184
Лиляна, в пълната версия на сайта има такава възможност, но в мобилната не. Лично аз пиша/чета през телефона и рядко от компютъра. Така, за да цитирам повече от 1 чивек, трябва да се върна с нов пост. Допускам, че може и да има н-н, който да не зная.

# 185
  • Ямбол
Използваш опцията изрязване cut за втория цитат и редактираш предходния си пост.

# 186
 iv6, когато искаш да кажеш нещо, просто се обръщай към човека с името му. Peace Дори не е нужно да цитираш. Нито да пускаш отделни постове. Така с един отговор можеш доста неща да напишеш към отделни хора.

По темата- започнах "Апокалиптичният часовник" на Робърт Лъдлъм.

# 187
  • София
iv6, ще скрия всичко, защото не съм по темата, но да ти отговоря:
Скрит текст:
Вече са ти отговорили за двата варианта да събереш отговорите си към различни потребители в един пост. Цитат + твоя отговор или да се обърнеш с името на потребителя, на когото отговаряш, както аз сега към теб. Ако цитатът е твърде голям, можеш да го скриеш с опцията за скрит текст. Ако пък искаш да отговориш само на една част от този цитат, можеш да редактираш текста в цитата и да оставиш само това, на което отговоряш. Пример ще дам с твоя пост, той изглежда така в оригинал:
 Hug
Обикновено пиша в късните часове, когато аудиторията е рехава. Трябва ли да разбирам съвета ти, че мога само на единия да отговоря, а на другия - не, само защото имало правило да няма два мои последователни постинга?  smile3518

Може да бъде така:
Скрит текст:
 Hug
Обикновено пиша в късните часове, когато аудиторията е рехава. Трябва ли да разбирам съвета ти, че мога само на единия да отговоря, а на другия - не, само защото имало правило да няма два мои последователни постинга?  smile3518

Или така:

Или направо да пишеш без цитат:

Кали Мей, ...........

Ако отговаряш едновременно на двама/трима потребители, просто изреждаш имената им.
Ако отговаряш по принцип на обсъждана в момента тема, пишеш направо - без цитати и имена.

И за да не е съвсем спам, ще си кажа, че съм на 20% от 7-мата Малазанска книга.
Откакто отпуската свърши, все по-малко време за четене имам  Cry

# 188
Започнах Ледената принцеса. Интересно...

# 189
Започнах Ледената принцеса. Интересно...

Сподели за нея. Все я подминавам на четеца.

# 190
Отдавна се каня на Леви, но с този откъс се качва многооо напред в листата ми с книги за четене! Дано си струва! Сподели отзиви после  bouquet
Иначе снощи започнах Баба праща поздрави и се извинява. В началото съм. Прочела съм едва 50 страници. Аз съм фен на Бакман. Прочела съм Човек на име Уве и Брит - Мари. И двете ми харесаха и ги прочетох бързо. Дано и тази не ме разочарова.
Преди това завърших Болница на края на града. Лесно четивна книга, изключително забавна, героите бяха чудесно измайсторени! 5 звездички й давам и препоръчвам!
 Peace

# 191
  • Mostly in my mind
Понеже това е една от най-четени теми,  бързам да споделя новини от фейсбук страницата на Карлос Руис Сафон. Ноември месец излиза четвъртата част от поредицата.  От вълнение забравих точната дата. Май беше 17ти Blush
Искрено се надявам да не чакаме дълго за българското издание.  Simple Smile

# 192
"Мечтата на Келта" Марио Варгас Льоса, много любим автор и не ме разочарова и този път Heart Eyes

# 193
Прочетох "Кой знае защо" на Ема Смит. Много интересен, криминален детски роман. Съжалявам, че не съм го прочела преди години.

Започвам:.

# 194
  • Belgium
Понеже това е една от най-четени теми,  бързам да споделя новини от фейсбук страницата на Карлос Руис Сафон. Ноември месец излиза четвъртата част от поредицата.  От вълнение забравих точната дата. Май беше 17ти Blush
Искрено се надявам да не чакаме дълго за българското издание.  Simple Smile

Мдам, прочетох и аз и чак ме хвана яд, че не мога да чета на испански  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт