В момента чета...48

• 78 528
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
В крайна сметка започнах Оризовата майка. Не мога да се откъсна от нея...
И с право! Изключително силна книга.
Аз още се приспивам с Блага Димитрова Blush

# 91
"Оризовата майка" е пракрасна книга - чела съм я преди няколко години, но ми се иска да повторя.
Миж, Кости,
Скрит текст:
Напрежението е голямо, не съм предполагала някога, че в даден момент от живота ми акането ще е единственото, което ме вълнува  ooooh! Mr. Green

# 92
Прочетох Човекът прилеп,  Ю Несбьо.
Оказа се, че втората книга от поредицата не е преведена.  Ще продължа с Червеношийката.

# 93
  • Бургас
Чета "Мистър Мерцедес". Харесва ми психологическия дуел между детектива и престъпника, противопоставянето на два ума - извратения опасен ум на психопата и проницателия ум на опитния детектив.

Кой е автора?

# 94
  • Вестерос
Стивън Кинг е авторЪТ.

# 95
  • Бургас
 bouquet

# 96
  • Вестерос
Има я в зелка  Peace

# 97
Аз се записвам с една книжка от поредицата на сп. "Журнал".

Много подробно  Tired

Книгата се казва "Брегът на розовите листенца". Не беше пред мен, не помнех точното заглавие, а не исках да изтърва темата.

# 98
"Ще бъдеш ли тук?", Гийом Мюсо
Прекрасна книга!

# 99
# 100
"Знакът на близнаците" от Робърт Лъдлъм. Интересна и напрегната книга.

# 101
Аз се записвам с една книжка от поредицата на сп. "Журнал".

Много подробно  Tired

Аз прочетох Шоколад на Джоан Харис. Май ми дойде прекалено шоколадова  Rolling Eyes  Thinking Сега се чудя да започвам ли Къпиново вино или да оставя за нататък, за да не се гътна от прекалена сладост  newsm78
Другият ми вариант е Слугинята или Оризовата майка, че отдавна отлежават в четеца.

Тарталета, препоръчвам ти "Бонбонените обувки", на мен повече ми хареса от "Къпиново вино" Simple Smile  Hug
Иначе аз чета "Седем писма от Париж" - не е лоша за сега, но нямам много време  #2gunfire

# 102
Зарязах Последна любов. Отвратена съм.
Започнах Японският любовник от Исабел Алиенде, но нещо не ме грабва. Нещо не мога да попадна на моята книга Confused

# 103
Последна любов и аз я прочетох с много противоречиви чувства. Оставя едно...гнусно усещане и привкус.

Започнах Физика на тъгата, Георги Господинов.

# 104
Силвия Томова  "Печатарят".
Съвсем в началото съм и предполагам, че ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт