Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците?-3

• 109 513
  • 590
  •   1
Отговори
# 120
Момичета рякоя слагала ли е ботокс или HuFU има ли ефект?
И аз съм задавала този въпрос, но никой до момента не е казал да е пробвал.

Хора, не четете ли? Моите постове за ботокса да не би да са невидими?!
Четем, но за разлика от теб ние сме тук в България.Аз не се съмнявам че ботокса действа, но тук тази процедура се извършва във безбройните козметични студия, доста е скъпо като цена и идея си нямам на кое можеш да се довериш.

Питате дали има ефект и дали някой е пробвал, а не къде? Ефект има, а при хора с нормално изпотяване ефектът от ботокса ще е много по-продължителен, а не като при мен 4 - 4,5 месеца. Може би ще ви се наложи да правите процедурата веднъж годишно или поне след 8 месеца, ако не страдате от хиперхидроза. Под мишниците боцкането е почти безболезнено и дори може да се направи без упойка, ако имате по-висок праг на търпимост при болка или може да се използват тези пластири за местна упойка преди инжектирането на ботокса.

# 121
Да бяхте уточнили тогава. Иначе и аз се зачудих дали Пюр не е невидима Laughing
Засега да кажа, че лазерната се повлиява добре на изпотяването. Нямам търпение да дойде лятото.
Да разбирам, че ти си пробвала лазерната процедура, имаш предвид HUFU, или друго? Ако си къде го направи цена и т.н ? Аз следя офертите на Инфинити и доста се замисля, но не мога да разбера точно разликата между трите процедури които предлагат.
https://magnit.bg/dermatologichni-uslugi/nad-40-otstapka-ot-cena … a-34998-lv-921137
По-надолу в таблица са дадени трите процедури, инжекционна терапия с ботулинов препарат - предполагам това е ботокса за който разказва и PURE.
Инжекционната мезо-ботокс терапия с пентапептиди, идея си нямам какво представлява, а и те по телефона не са много компетентни специално за тези процедури.
Инванзивната HUFU терапия, предполагам е с лазер.
Предполагам последните двете терапии, като по-евтин вариант сигурно няма да са така ефективни, както ботокса, но са и доста по евтини newsm78

# 122
Правя си лазерно епилиране. И следя ефекта му върху изпотяването, тъй като имам отколешен проблем с него. Макар че в интерес на истината след раждането нещата са в границите на поносимото.

# 123
Нямам идея какво е HUFU видях в грабо намаление и беше досто по евтино от ботокса. Обадих се но насреща не беше никак любезно момиче и нищо не ми обясни дори час не иска са ми запише. Каза да званя приодично и да видя кога ще се освободи час. С хиперхидроза съм за това ме интередува ще има ли ефект. Рових из форума извинявам се но нищо не успях да открия. Днес пак ще звъня в клиниката дано ми запишат час. Момичето ми каза,че дори HUFU бил по добре от ботокса,но се съмнявам,че тя знае изобщо касво е хиперхидроза,а се притеснявам да дам пари за тази процедура ако няма да има ефект...

# 124
Нямам идея какво е HUFU видях в грабо намаление и беше досто по евтино от ботокса. Обадих се но насреща не беше никак любезно момиче и нищо не ми обясни дори час не иска са ми запише. Каза да званя приодично и да видя кога ще се освободи час. С хиперхидроза съм за това ме интередува ще има ли ефект. Рових из форума извинявам се но нищо не успях да открия. Днес пак ще звъня в клиниката дано ми запишат час. Момичето ми каза,че дори HUFU бил по добре от ботокса,но се съмнявам,че тя знае изобщо касво е хиперхидроза,а се притеснявам да дам пари за тази процедура ако няма да има ефект...
И аз като теб звънях (имаш предвид Инфинити нали) и същата работа. Крайно нелюбезни, момичето въобще не беше запознато и компетентно по въпроса и си го призна, каза ми да прочета инфото на сайта им и толкова. Ако получиш някава информация за тази процедура моля сподели.

# 125
HIFU - Високоинтензивen фокусиран ултразвук, High Intensity Focused Ultrasound (HIFU)

повече инфо тук, но не съм запозната за прилагането му против изпотяване http://medpedia.framar.bg/%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D … D0%B9%D1%84%D1%83

# 126
Проблема е че не съм мед лице (или каквото там трябва да съм) и да чета инфо за процедурата е все 20... то е ясно,че ще напишат,че дава резултат,но наистина ли е така мога да науча само от опитали хора с хиперхидроза. Да, същата клиника просто съм в потрес как може такова отношение иначе откъм цени сме на добро ниво... но отношение :@

# 127
Annyyy, питай в темата за естетични корекции, там момичетата са по-запознати с Хайфу, виждам че често се обсъжда тази процедура макар и не точно във връзка с хиперхидрозата. На мен също ми стана интересно и ще следя.

# 128
Питах,но няма отговори Sad

# 129
  • София-Младост
Ролка Митчъм може ли се да се купи от някъде?
http://www.emag.bg/search/Mitchum

# 130
  • на последния етаж
Благодаря! От там купувах преди, но сега няма никакъв избор...

# 131
  • София-Младост
Благодаря! От там купувах преди, но сега няма никакъв избор...
И аз това видях Sad Но сутринта видях, че съвсем съм накрая с последната ролка...и то тази мъжката в зелено ползвам. Ще взема да купя преди и това да изчезне.

# 132
Здравейте! bouquet
Включвам се при вас с мнение за този продукт на Eucerin - http://www.eucerin.bg/products/deodorants-and-anti-transpirants/ … ensive-pump-spray. Първите няколко дни бях много доволна, забелязах намаляване на изпотяването (изпотявах се, но доста по-малко) и реших, че най-накрая съм открила подходящия продукт за мен. Макар да съм далеч от мисълта, че има продукт, който може да предотврати изпотяването напълно, си мислех, че като продължа до го използвам, изпотяването ще продължи да намалява. Използвах го около седмица, но забелязах, че по корема започват да ми излизат малки червени пъпчици и реших да го спра.
Изчетох само тази тема от началото и реших, че ще пробвам с някой от продуктите на Mitchum. Виждам, че сред вас има доволни, дано и при мен да има резултат. Другото, което се надявам да изпробвам в най-скоро време, е домашният дезодорант на Зори: https://www.youtube.com/watch?v=zS1U-i3ISvU. Благодарности за споделянето му тук, ще споделя отзиви, когато го направя. Hug

# 133
  • Варна
 Мисля да поръчам мичъм стик аз от ибей. Навремето когато го имаше и тук бях супер доволна/повече от ролките/.

# 134
  • София
Този тип рол-они дали са безредни? Притесняваме тази алуминиева стипца (Ammonium alum.)?
Balea Deo Stick Antitranspirant Kristal
Скрит текст:

Някой ползва ли го, чета добри отзиви, но май все онлайн се продава...
Само не знам защо не е в тубичка или друго, а в такава (нетрайна) опаковка  Thinking
http://www.naturalniprodukti.com/just-amazing-100-%D0%BD%D0%B0%D … D0%B0%D0%BD%D1%82
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 15:16 от Starrydream

Общи условия

Активация на акаунт