След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -188

• 25 747
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро, слънчевки  Hug  Hug  Hug

Дани  Hug, Ели  Hug, Гале  Hug

Голямо писане сте му ударили нощес, едва ви изчетох  Laughing Ама съм доволна де, Кюса оправда очакванията ми, не пропусна да раззине паст  Joy  Joy  Joy
Ако има нещо, което да ме разочарова, това е наш Боре - не е много коректно, докато колегите му работят, той да се излежава по яхти и да ближе махмурлийски рани - размъкнат, раздърпан, мръсен  Tired Поне да не го демонстрира, че феновете не прощават такова пренебрежително отношение към тях  ooooh! Все ми е тая дали ще изглежда на снимките с Кюса като Ипликчи или като прошляк, но ако това се отрази на сериала, няма да ми е хич добре  Mr. Green Макар да не изглежда на него да му пука особено - явно е прихванал от звездната болест  Mr. Green
На нас може и да ни се иска да има ЕлБар, ама тая работа няма да стане, си мисля аз. Просто Елка е висока топка, за жена като нея се изисква да положиш усилия, пък с такава като Кюса може да я караш как да е - и като поведение, и като отношение  ooooh! Та той си е направил избора - за сега - така, без усилия, по течението, му е комфортно и приятно.
А за снимките на каката с родата - ами нормално е, все пак това е официалната му приятелка, що да не демонстрира близост  Mr. Green

# 631
  • Perla
Добро утро и хубав ден!

Елини  Hug Дани  Hug Гале  Hug Диде  Hug

Да видим днес Баръш бей дали ще благоволи да отиде на снимки, че поне да разберем има ли ново еве, или ще си караме пак в замъка Ипликчи. Пък и втори тийзър чакаме. Mr. Green

Скрит текст:
Добро утро, слънчевки  Hug  Hug  Hug

Дани  Hug, Ели  Hug, Гале  Hug

Голямо писане сте му ударили нощес, едва ви изчетох  Laughing Ама съм доволна де, Кюса оправда очакванията ми, не пропусна да раззине паст  Joy  Joy  Joy
Ако има нещо, което да ме разочарова, това е наш Боре - не е много коректно, докато колегите му работят, той да се излежава по яхти и да ближе махмурлийски рани - размъкнат, раздърпан, мръсен  Tired Поне да не го демонстрира, че феновете не прощават такова пренебрежително отношение към тях  ooooh! Все ми е тая дали ще изглежда на снимките с Кюса като Ипликчи или като прошляк, но ако това се отрази на сериала, няма да ми е хич добре  Mr. Green Макар да не изглежда на него да му пука особено - явно е прихванал от звездната болест  Mr. Green
На нас може и да ни се иска да има ЕлБар, ама тая работа няма да стане, си мисля аз. Просто Елка е висока топка, за жена като нея се изисква да положиш усилия, пък с такава като Кюса може да я караш как да е - и като поведение, и като отношение  ooooh! Та той си е направил избора - за сега - така, без усилия, по течението, му е комфортно и приятно.
А за снимките на каката с родата - ами нормално е, все пак това е официалната му приятелка, що да не демонстрира близост  Mr. Green

Диде + 1 000 000 за целия пост и особено за подчертаното!

А и във връзка със безбройните снимки с каката. Снощи Дани писа, че вероятно те- гости, близки, роднини- искат да се снимат с нея, а не тя с тях в повечето случаи, защото в техните очи е умна, успяла, талантлива, известна и т.н. От моя гледна точка, това е невероятно глупаво- нямат ли очи, нямат ли глави на раменете си, не виждат ли що за простачка е. Но после се размислих. Ами повечето от тях са вероятно обикновени хорица, с невисоко образование и степен на интелигентно развитие.  та той Баръш, който се движи в къде- къде по- интелигентни среди, се държи за нея като удавен, какво остава за тях.В нейно лице виждат една известна личност, популярна актриса и бързат да се снимат, както и да се похвалят. За мене може би най- дразнещи бяха снимките от вчера на яхтата и оная последната, с баба Яга и едно момиченце.- сякаш напук на онези, които работят и заради него във вчерашния ден. /Между другото, не ми е ясно как Баръш няма да си смени поне ризата, която си беше съвсем мокра след танците. Освен ако снимката е била сутринта newsm78/.

Скрит текст:

ауууу,показала е  "красивия си  смях " Joy Joy Joy Joy
Непременно да се изпрати на родата  Naughty Mr. Green Joy Не се сдържа змея долен  hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Доре,от снощи вече гласят Елка за Сечо  Mr. Green  още по-вече ,че Елка добре седи до него и им се получава  Mr. Green а  Борко скоро ще го издуха ако продължава с медийните изяви с тейзето  Mr. Green

Лека ти нощ!  Hug Hug Hug

ДИ, Сечкин е симпатяга, но на мене не ми импонира. И не го искам до Дефне, колкото и добре да им се е получавала близостта с Елчин.  Не искам дефмерската магия да бъде разрушена,защото това вече няма да е моят сериа, но когато става дума за любимата ми сценаристка, нищо се не знае. Mr. Green Обаче, ако Сечо се превърне в конкуренция на Баръш, която да го мотивира да работи така всеотдайно както миналия сезон, съм съгласна. Като се замисля, това влизане на артист като Сечкин, който има явно доста фенове, не е лоша идея. Да изкара и Йомер, и Баръш от инерцията на утвърденото име и слава.

# 632
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

Елини, Hug Heart Eyes Дани, Hug Heart Eyes Гале, Hug Heart Eyes Диди, Hug Heart Eyes Доре, Hug Heart Eyes

Скрит текст:
Добро утро, слънчевки  Hug  Hug  Hug

Дани  Hug, Ели  Hug, Гале  Hug

Голямо писане сте му ударили нощес, едва ви изчетох  Laughing Ама съм доволна де, Кюса оправда очакванията ми, не пропусна да раззине паст  Joy  Joy  Joy
Ако има нещо, което да ме разочарова, това е наш Боре - не е много коректно, докато колегите му работят, той да се излежава по яхти и да ближе махмурлийски рани - размъкнат, раздърпан, мръсен  Tired Поне да не го демонстрира, че феновете не прощават такова пренебрежително отношение към тях  ooooh! Все ми е тая дали ще изглежда на снимките с Кюса като Ипликчи или като прошляк, но ако това се отрази на сериала, няма да ми е хич добре  Mr. Green Макар да не изглежда на него да му пука особено - явно е прихванал от звездната болест  Mr. Green
На нас може и да ни се иска да има ЕлБар, ама тая работа няма да стане, си мисля аз. Просто Елка е висока топка, за жена като нея се изисква да положиш усилия, пък с такава като Кюса може да я караш как да е - и като поведение, и като отношение  ooooh! Та той си е направил избора - за сега - така, без усилия, по течението, му е комфортно и приятно.
А за снимките на каката с родата - ами нормално е, все пак това е официалната му приятелка, що да не демонстрира близост  Mr. Green
+ 1  Peace Peace Peace

# 633
Виж, Мерти се поозори с бързите ритми, обаче после намери верния такт  hahaha
Верче,  Hug аз като не мога да видя клипче в моб версия, влизам в менюто на VK, преминавам на full version и като го изгледам, се връщам на мобилна  Grinning Това като съвет от личен опит!  Peace

Гале  Hug
 Joy Joy Joy не всички са такива танцьори във фамилията като Боц  Joy Joy Joy Joy

за Вк-то мерси  Heart Eyes ма през повечето време съм на работа и се крия като влизам  hahaha та докато направя всички тия  стъпки и патрона ще ме сбара  hahaha hahaha hahaha

Мераба сега на всички  Hug Hug
Диде  Hug Дани  Hug Доре  Hug Елинче  Hug Звездолинко  Hug

тая снимка от яхтата за мен е стара,още от лятото като бяха всичките мъже на почивка  Peace сега е качена просто  Mr. Green
като го видяхте Боре сутринта как беше - като сдъвкан от крава и изплют и с бая махмурлук дали ще се качи на яхта да го люшка  Joy Joy Joy

# 634
  • Perla
Скрит текст:
Верче,  Hug аз като не мога да видя клипче в моб версия, влизам в менюто на VK, преминавам на full version и като го изгледам, се връщам на мобилна  Grinning Това като съвет от личен опит!  Peace

Гале  Hug
 Joy Joy Joy не всички са такива танцьори във фамилията като Боц  Joy Joy Joy Joy

за Вк-то мерси  Heart Eyes ма през повечето време съм на работа и се крия като влизам  hahaha та докато направя всички тия  стъпки и патрона ще ме сбара  hahaha hahaha hahaha

тая снимка от яхтата за мен е стара,още от лятото като бяха всичките мъже на почивка  Peace сега е качена просто  Mr. Green
като го видяхте Боре сутринта как беше - като сдъвкан от крава и изплют и с бая махмурлук дали ще се качи на яхта да го люшка  Joy Joy Joy

Абе, Верче, Hug и ти си права, да знаеш!
но лоша услуга му направи този, който я качи вчера.

# 635
Скрит текст:

Гале  Hug

е защо Thinking
малко ако се замисли и веднага разбираш,че е стара  Peace ма вие по бързата процедура го оплюхте  Joy за по лесно

# 636
  • Perla
Скрит текст:
Скрит текст:

Гале  Hug

е защо Thinking
малко ако се замисли и веднага разбираш,че е стара  Peace ма вие по бързата процедура го оплюхте  Joy за по лесно

Пак си права  Laughing Мнооого му бях ядосана от предната вечер, че и целия вчерашен ден, ама май започна да ми минава. Но не ми беше лесно, да си призная, щото си го харесвам Баръшчик- по принцип. Когато не ме ядосва!  Joy Joy Joy

# 637
Добър ден  Hug

Диде   Hug  Дани  Hug Доре  Hug Ели Hug Илде   Hug Гале   Hug  Верче  Hug

Добро утро, слънчевки  Hug  Hug  Hug

Дани  Hug, Ели  Hug, Гале  Hug

Голямо писане сте му ударили нощес, едва ви изчетох  Laughing Ама съм доволна де, Кюса оправда очакванията ми, не пропусна да раззине паст  Joy  Joy  Joy
Ако има нещо, което да ме разочарова, това е наш Боре - не е много коректно, докато колегите му работят, той да се излежава по яхти и да ближе махмурлийски рани - размъкнат, раздърпан, мръсен  Tired Поне да не го демонстрира, че феновете не прощават такова пренебрежително отношение към тях  ooooh! Все ми е тая дали ще изглежда на снимките с Кюса като Ипликчи или като прошляк, но ако това се отрази на сериала, няма да ми е хич добре  Mr. Green Макар да не изглежда на него да му пука особено - явно е прихванал от звездната болест  Mr. Green
На нас може и да ни се иска да има ЕлБар, ама тая работа няма да стане, си мисля аз. Просто Елка е висока топка, за жена като нея се изисква да положиш усилия, пък с такава като Кюса може да я караш как да е - и като поведение, и като отношение  ooooh! Та той си е направил избора - за сега - така, без усилия, по течението, му е комфортно и приятно.
А за снимките на каката с родата - ами нормално е, все пак това е официалната му приятелка, що да не демонстрира близост  Mr. Green

Peace

А за голямата конкуренция от страна на Сечкин не съм мн съгласна, феновете си искат Дефмер, както реагираха зле на Гало, по същия начин ще реагират, ако Мерич реши да ги сближи повече от колкото трябва с Дефне Peace

А за снимката стара е наистина, то имяше и други такива със същите гащи  Laughing

# 638
Чакайте малко..
Вие не се ли веселите на сватбите на ваши близки  newsm78 Не виждам нищо лошо дори да се е напил или нещо такова. В крайна сметка са празнували и той така се забавлява. Не е отишъл пиян на сета или нещо такова.  Tired Отделно нормално Гупата да е  на сватбата.  Tired Приятно, неприятно това е положението. Пред неговото семейство той си е щастлив с нея и това е  Whistling
Отделно тази снимка е стара от яхтата, а и да е бил на яхта в ден, който му е почивен, не го обвинявам. Има право да си разполага с деня. Отделно ако не е предвиден в сета, защо да ходи там  newsm78
А Гупата че се опита да се държи на ниво го видяхме  ooooh! Пълно лицемерие..  Mr. Green

# 639
Чакайте малко..
Вие не се ли веселите на сватбите на ваши близки  newsm78 Не виждам нищо лошо дори да се е напил или нещо такова. В крайна сметка са празнували и той така се забавлява. Не е отишъл пиян на сета или нещо такова.  Tired Отделно нормално Гупата да е  на сватбата.  Tired Приятно, неприятно това е положението. Пред неговото семейство той си е щастлив с нея и това е  Whistling
Отделно тази снимка е стара от яхтата, а и да е бил на яхта в ден, който му е почивен, не го обвинявам. Има право да си разполага с деня. Отделно ако не е предвиден в сета, защо да ходи там  newsm78
А Гупата че се опита да се държи на ниво го видяхме  ooooh! Пълно лицемерие..  Mr. Green

Peace
Дали са му почивка ще си я ползва както намери за добре, това сто процента е обмислено и планувано, така че едва ли нарушава ритъма на работа на другите.   Peace После ще поработи по-усилено и така
Ддруг е въпроса, че нас повече ни дразни присъствието на Кюса, феновете са толкова чувствителни на тая тема, че всяка нейна поява се приема за демонстрация   Tired

# 640
  • Още у мъглата ...
Хоппаляяяя, добър ден, мацуранки  Grinning Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Гледам, че бая сте заврели и раздрусали около батювата сватба Laughing Joy Joy
То защото е било всичко кондензирано накуп Joy

Иначе, ако се излезе от фенския махмурлук, някой да е очаквал, че няма да я видим на сватбата Кюса, нееее, нали Laughing Някой да е очаквал, че няма отново да се докара с тоалет, който страааанно защо напомня на друг тоалет, неее, нали Laughing Или пък не сме очаквали, че ще се слага на Борковата рода и че ще се пускат фотки, за да се покаже, че ей ма, тук съм Mr. Green Всичко е от очаквано по-очаквано Mr. Green
Чай ся за Борко Laughing
А пък Борко, ами какво Борко, супер готино танцува и ме кефи с какъв кеф и енергия танцува, пък отгоре на всичко в ритъм Grinning А за фотките, ами какво да направи, като в момента Клюна му се води приятелка, а и като е на сватбата, ще се наложи да се снима с нея Laughing
Никой не очаква, че към момента, ако има ЕлБар, ще е официален Елбар, защото всеки си има ремарке Mr. Green  Peace
Чай да застана малко в защита на Борко (Илдееее, пиши някъде  Joy Joy) Naughty Laughing Че сте го емнали що след сватбения ден не отишъл на работа Laughing Ами взел си е отпуск човекът, защо да му е кофти, че други в момента работят Peace Не е кръшнал без да пита Mr. Green И аз като се жени сестра ми си взех отпуск, ходихме и на море и не ми беше кофти, че другите са на работа Mr. Green Peace
Пък дори и на яхта да е бил, ами като е в свободен ден, що не Laughing Peace
Макар че съм сигурна, че на яхтата е бил в някой друг предишен ден Peace

Пък и да не кажа, че са били ЕлБар заедно Mr. Green

# 641
Тето  Hug ех как си му резнала тиквата на братчеда  Joy остави го и той да се фотне с не толко известна личност  hahaha hahaha hahaha

ти виде ли твоята изгора ма Тето  Joy оня германеца  hahaha и той се раздаваше на хорото  hahaha hahaha

# 642
Хоппаляяяя, добър ден, мацуранки  Grinning Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
Гледам, че бая сте заврели и раздрусали около батювата сватба Laughing Joy Joy
То защото е било всичко кондензирано накуп Joy

Иначе, ако се излезе от фенския махмурлук, някой да е очаквал, че няма да я видим на сватбата Кюса, нееее, нали Laughing Някой да е очаквал, че няма отново да се докара с тоалет, който страааанно защо напомня на друг тоалет, неее, нали Laughing Или пък не сме очаквали, че ще се слага на Борковата рода и че ще се пускат фотки, за да се покаже, че ей ма, тук съм Mr. Green Всичко е от очаквано по-очаквано Mr. Green
Чай ся за Борко Laughing
А пък Борко, ами какво Борко, супер готино танцува и ме кефи с какъв кеф и енергия танцува, пък отгоре на всичко в ритъм Grinning А за фотките, ами какво да направи, като в момента Клюна му се води приятелка, а и като е на сватбата, ще се наложи да се снима с нея Laughing
Никой не очаква, че към момента, ако има ЕлБар, ще е официален Елбар, защото всеки си има ремарке Mr. Green  Peace
Чай да застана малко в защита на Борко (Илдееее, пиши някъде  Joy Joy) Naughty Laughing Че сте го емнали що след сватбения ден не отишъл на работа Laughing Ами взел си е отпуск човекът, защо да му е кофти, че други в момента работят Peace Не е кръшнал без да пита Mr. Green И аз като се жени сестра ми си взех отпуск, ходихме и на море и не ми беше кофти, че другите са на работа Mr. Green Peace
Пък дори и на яхта да е бил, ами като е в свободен ден, що не Laughing Peace
Макар че съм сигурна, че на яхтата е бил в някой друг предишен ден Peace

Пък и да не кажа, че са били ЕлБар заедно Mr. Green

Hug +1  Peace

# 643
А Гупата че се опита да се държи на ниво го видяхме  ooooh! Пълно лицемерие..  Mr. Green[/i]
Joy Държа се, държа.. па я хванаха със зиналата уста  hahaha Имало и там наши хора  Mr. Green

# 644
  • Още у мъглата ...
Тето  Hug ех как си му резнала тиквата на братчеда  Joy остави го и той да се фотне с не толко известна личност  hahaha hahaha hahaha

ти виде ли твоята изгора ма Тето  Joy оня германеца  hahaha и той се раздаваше на хорото  hahaha hahaha

Ееее, ся, не съм му я резнала до дупка, има малко теме да се види Joy Joy Joy
Тц, не гУ видех германецо, той нали фъстък Mr. Green Joy

Тетиното Hug Heart Eyes Heart Eyes

Про  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Мале ма, тетиното, твойо е голем игроорец Mr. Green hahaha hahaha hahaha Умрех от смях  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт