Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 61

• 62 430
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря ти  Hug

# 31
  • Sofia
Здравейте Simple Smile,
момичета да ви попитам според вас след пункция нормално ли е да имам зацапване и слабо кървене. Преди 3 дни ми беше пункцията и първия ден си имах кървене, а вчера и днес е като край на цикъл, това дали е нормално  newsm78. Нямам болки или нещо друго, но преди това съм имала 2 пункции на ЕЦ и съм нямала дори зацапване, дали може да се дължи на клостила, при вас как е положението?

# 32
  • София
pooh, аз имах съвсем малко зацапване непосредствено след пункцията, но след това мина. Досега съм имала 4 пункции, ако не се лъжа и не съм имала кървене.

# 33
  • Sofia
pooh, аз имах съвсем малко зацапване непосредствено след пункцията, но след това мина. Досега съм имала 4 пункции, ако не се лъжа и не съм имала кървене.

Ами то не е точно кървене, даже не ми тече, а като ходя до тоалетна и се забърша го забелязвам.... ще изчакам още ден два да видим дали ще спре ако не ще отида да ме погледнат, да не би пък нещо да е станало.

# 34
Аз имах 3-4 дни съвсем леко зацапване след пункцията, д-ра каза, че е нормално  Peace.

# 35
  • Sofia
Мерси Жана и Елба, май се поуспокоих  Hug

# 36
Здравейте момичета. И аз се записвам в темичката. Моята процедура предстои живот и здраве октомври месец. Сега си чакам цикъла и започвам регулон. От първия ми опит минаха вече 9 месеца и колкото повече наближава втория, толкова по притеснено ми става! Късмет на всички    Heart Eyes

# 37
Здравейте момичета. И аз се записвам в темичката. Моята процедура предстои живот и здраве октомври месец. Сега си чакам цикъла и започвам регулон. От първия ми опит минаха вече 9 месеца и колкото повече наближава втория, толкова по притеснено ми става! Късмет на всички    Heart Eyes

Пити, късмет!  Hug
По какъв протокол си?

# 38
piti,и аз съвсем скоро стартирам и на мен ми е притеснено,но ще се успокояваме взаимно. Hug
Аз моите хапченца почти ги привърших,имам още три и на пети ден от спирането им стартирам.С къс протокол ще съм,сега още сме на фаза изследвания.

# 39
Стефи, с какво ще те стимулират ? Hug

# 40
Здравейте и от мен. Аз сега стартирам. В цикъл съм. Казаха ми че ще бъда с лека стимулация. До сега всичко е наред . Стискам палци на всички и на мен. bouquet

# 41
Стефи, с какво ще те стимулират ? Hug
Жани,незнам още.Само ми казаха за протокола,че ще е къс.
Тези дни ще разбера. bouquet

# 42
Стефи, Рончо, късмет, момичета  Hug

# 43
Благодаря! С божията помощ напред.

# 44

Пити, късмет!  Hug
По какъв протокол си?
Не сме го обсъждали, но първия път бях по къс. Предполагам, че пак ще съм така.
Късмет и на теб, Поли!

Общи условия

Активация на акаунт