Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 61

• 62 508
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте.И на нас ни предстои процедура живот и здраве можеби октомври месец.Ние сме в Тутракан.Ще се радвам да споделяме.
Желая успешни и леки процедури на всички  Hug

Здравей! И аз съм в Тутракан, при др. Богомил Бойчев. Предния месец правих инсе, днес ми дойде цикъла и на 14.09 отивам на прегледа да правим изследвания и живот и здраве за октомври и ние ще правим инвитро.

# 91
Здравейте, предстои ми втори опит ин витро. Първият приключи с биохимична бременност. Остава ми успокоението, че все пак се е получило. Вторият опит го стартираме с нова спермограма, да видим дали има подобрение, аз освен фолиева, други добавки не приемам, смятам да се подложа на терапия с акупунктура, казват, че давала добри резултати, някой пробвал ли е?

Не съм пробвала акупунктура, но съм чувала и аз. Не знам с точност какъв е ефекта , освен антистресов.
И моя първи трансфер беше неуспешен - никаква имплантация  -  пресен транфер.
Предстои трансфер на снежинка в края на октомври. Praynig

Натали , успех !

# 92
Аз пробвах - резултат нула. Което не значи, че при теб няма да сработи Peace

# 93
Благодаря ти много maya bee. Успех на всички момичета.

# 94
момичета, как се нарича процедурата при инвитро когато ти вземат клетки от лигавицата на матката, свързват ги с оплодената Я и после ги трансферират ? И къде предлагат това (освен в Щерев) ? newsm78

# 95
момичета, как се нарича процедурата при инвитро когато ти вземат клетки от лигавицата на матката, свързват ги с оплодената Я и после ги трансферират ? И къде предлагат това (освен в Щерев) ? newsm78

Кокултивиране

# 96
Здравейте.И на нас ни предстои процедура живот и здраве можеби октомври месец.Ние сме в Тутракан.Ще се радвам да споделяме.

Здравей! И аз съм в Тутракан, при др. Богомил Бойчев. Предния месец правих инсе, днес ми дойде цикъла и на 14.09 отивам на прегледа да правим изследвания и живот и здраве за октомври и ние ще правим инвитро.
Чудесно  Simple Smile може да се запознаем октомври месец  Wink Аз съм при д-р Любомир Бойчев.Ти от града ли си?Аз съм от Варна и мисля да пътувам за прегледите.

# 97

Чудесно  Simple Smile може да се запознаем октомври месец  Wink Аз съм при д-р Любомир Бойчев.Ти от града ли си?Аз съм от Варна и мисля да пътувам за прегледите.

Бургас Simple Smile аз пътувах до сега с майка ми, но сега тя няма да може с мен и не знам как ще го мисля, а доста пъти сме тръгвали от там след 7, 8 часа вечер и по нощите сама ме е страх да шофирам и най- вероятно ще оставам. Ще ми е много приятно да се запознаем!

# 98
Здравейте,да се отчета и в тази темичка. Grinning
Днес започнахме лека стимулация с Бемфола 150 единици дневно.В понеделник ме викат пак да видят как растат фоликулчетата и дали ще се коригира дозата.Тогава ще включим и Цетротид.
Малко непохватно се чувствам с поставянето на инжекциите,но ММ се ангажира да ме боцка,че е по-смел. Laughing

# 99
Аз също започнах същинската стимулация днес. Всеки ден съм на 125ед гонал, един мерионал от 75ед, два дехидрокортизона, три естрофема и през ден по един пластир клемара. Сложна работа ама какво да се прави, важен е пухкавия финал Simple Smile Понеделник съм пак на преглед и ще докладвам Simple Smile

# 100
Вече сме три започналите от днес Simple Smile
Започнахме IVF с лека стимулация- първите три дни 100 единици Гонал, събота на изследване на хормони и от там ще реши с какво и колко продължаваме. Този път ме япопита дали искам писалка, че като ми видя корема целия син миналия месец:))) мисля, че ще успея сама с тази писалка.
Успех, момичета!

Последна редакция: ср, 14 сеп 2016, 22:39 от Ramona0406

# 101
Ех,че хубаво. Hug
Ще си правим компания тричките и ще споделяме трепетите по пътя към сбъдването най-сладката цел.
Моите дозички са в еднократни писалки и с тях мисля,че ще се справя,но утре с ММ ще пробваме първо заедно.
От 19.09 включвяме и инжекции Цетротид,като ги гледам при тях се смесва сухо и мокро,но в понеделник ще ми обясняват повече да не се затормозявам от сега. Grinning

# 102
Цетротида мисля, че е мускулно. Аз честно казано няма да си ги бия сама. Бях се надъхала, но определено се отказах.

# 103
Аз слагах Цетротид в корема, но на мен ми го изписаха в деня на пункцията, даже в болницата акушерката ми постави първата инжекция. Слагах го общо 7 дни.
Стефи, елементарно е смесването на двете части, ще се справиш от раз  Wink

# 104
Ех,че хубаво. Hug
Ще си правим компания тричките и ще споделяме трепетите по пътя към сбъдването най-сладката цел.
Моите дозички са в еднократни писалки и с тях мисля,че ще се справя,но утре с ММ ще пробваме първо заедно.
От 19.09 включвяме и инжекции Цетротид,като ги гледам при тях се смесва сухо и мокро,но в понеделник ще ми обясняват повече да не се затормозявам от сега. Grinning
Предната ми стимулация се смесваха, много е лесно смесването, обаче като видех тези дълги игли...ходих при мед.сестра, а мускулните не мога да си представя дори сама да ги сложа, като я гледах как замахва Simple Smile
Много се радвам, че ще си имам компания, макар и виртуална Simple Smile
При кои доктори сте? Аз съм по принцип при др Богомил Бойчев, но ще ме препрати при брат си др Л.Бойчев, Тутракан

Общи условия

Активация на акаунт