Звездни компромати - 297 част

• 120 760
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Той пък къде е тръгнал така с нея? Ако имаше нещо да крие нямаше ли да е по-дискретен, а не да се развява пред папараците с предполагаемата си забежка?

Може точно това да е тактиката. Аз ако тръгна да изневерявам точно така ще направя.  Grinning И точно с горния аргумент ще контрирам всички съмнения.

Екзотична е тази, па макар и копие на Бонка. Laughing Сравнението с безцветната Йелена определено е в полза на Дипика, от мъжка гледна точка.

Йелена безцветна ?
Може да не е смугла, екзотична красавица, но със сигурност е едно от най- чаровните, чисти и красиви лица, които съм виждала от екрана. Има страхотна усмивка и ѝ прави чест, че е отдала живота си в полза на кариерата на Джокович, съобразява се с него и го подкрепя.

# 601
  • Благоевград
Новата реклама на Кензо, момичето пак е дъщеря на....това е новата тенденция, в модата вече няма място
за анонимни красавици  Crazy
https://m.youtube.com/watch?v=ABz2m0olmPg
Но е добра, не всеки може да изпълни тази дивотия  hahaha

Хванах мускулна треска само докато я гледам как се мята  Laughing

# 602
 Рекламата на Кензо е уникална! Направо се накензах от смях!
 Напълно разбирам изтрещялото девойче, много пъти ми е идвало да издивея по този начин,особено пък ако съм на място пълно с надути бастуни.  разкошен танц!  Joy
 Последно само преди 3 дни ми се наложи да съм на едно строго официално събитие, беше ми много притеснено, и почти винаги ми е неприятно, но като седнахме на масата извиках няколко пъти "Уй", та се поотпуснах. Няколко от седящите наоколо ми кимнаха учтиво.  Никой нищо не разбира и без това. Мъжът ми малко се притесни, че разбира някои неща на български,  и ме заплаши, че ще се премести на друга маса, но като го сритах няколко пъти под масата му мина.

# 603
  • Sofia
Не съм напълно запозната със семейство Цоневи, но наскоро гледах разкошната им къща, както и градския им апартамент на пъпа на София, гладни не виждам как ще останат. Да не говорим, че хората масово имат застраховки живот за значими обезщетения, та не вярвам да не са осигурени.

# 604
  • Варна
Новата реклама на Кензо, момичето пак е дъщеря на....това е новата тенденция, в модата вече няма място
за анонимни красавици  Crazy
https://m.youtube.com/watch?v=ABz2m0olmPg
Много ме разсмя тази реклама  Joy

# 605
  • Sofia
хареса ми рекламата,3 пъти я гледах Crazy

# 606
  • София
 Напълно разбирам изтрещялото девойче, много пъти ми е идвало да издивея по този начин,особено пък ако съм на място пълно с надути бастуни.  разкошен танц!  Joy
 Последно само преди 3 дни ми се наложи да съм на едно строго официално събитие, беше ми много притеснено, и почти винаги ми е неприятно, но като седнахме на масата извиках няколко пъти "Уй", та се поотпуснах. Няколко от седящите наоколо ми кимнаха учтиво.  Никой нищо не разбира и без това. Мъжът ми малко се притесни, че разбира някои неща на български,  и ме заплаши, че ще се премести на друга маса, но като го сритах няколко пъти под масата му мина.
покажи на тия хора как...
 Laughing

# 607
Ама никой не я обвинява, че е сменила мъж, два, пет... седемнайсет! Все тая, това се случва на всеки. Но, повярвай, в София е достатъчно известна. Simple Smile
Обяснете за тия от други места Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Бе вие Гугъл не знаете ли как се ползва или тооолкова ви мързи пък чак?! Mr. Green

Joy Joy hahaha Обичам те, бе!

# 608
  • Пловдив
Ама никой не я обвинява, че е сменила мъж, два, пет... седемнайсет! Все тая, това се случва на всеки. Но, повярвай, в София е достатъчно известна. Simple Smile
Обяснете за тия от други места Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Бе вие Гугъл не знаете ли как се ползва или тооолкова ви мързи пък чак?! Mr. Green
Друго си е да пиеш вода от извора Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 609
Е, не съм пила с нея на една маса, нито съм била на един купон, ама нали знаеш, като се заговори за някого, пък и поизтекат снимки, инфо от първа ръка, и вземе та се замисли човек. А както знаем, във всяка клюка има доза истина. Sunglasses

# 610
Зад всяка клюка се пита първо кой има интерес..Wink

Деси е мило и любезно момиче иначе, но много иска да се наложи като журналист и е много импулсивна.

# 611
  • Пловдив
Деси е мило и любезно момиче иначе, но много иска да се наложи като журналист и е много импулсивна.
Момиче???? На 32-33 гледам е, отдавна е надскочила момичешкото.

# 612
Ох, ми за мен е момиче бе Янтре..)))

И е дребничка също.

# 613
  • Пловдив
Ох, ми за мен е момиче бе Янтре..)))

И е дребничка също.
За мен е горе-долу наборка.

# 614
Excuse me, ама и на теб не ти е лесно... Ти пък ядеш и пиеш с тия хора, ама и тук пишеш, за да кажеш по нещичко, а не може да кажеш кофти работи, макар на всички да им е ясно, че не са написани само и единствено заради нечии интереси. Няма как да убедиш масата, че всичко е измислено. Нали се сещаш... и хората не са толкова тъпи, колкото изглежда. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт