Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за прием на желязо по време на бременност?
Кога се правят тоновете по време на бременност?
Какви са препоръките за консумация на вода по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за прием на желязо по време на бременност?
-
Кога се правят тоновете по време на бременност?
-
Какви са препоръките за консумация на вода по време на бременност?
-
Как да предотвратим появата на стрии по време на бременност?
-
Кога се извършва третата фетална прегледна процедура?
За Протокола на bg-mamma
За това и сега следвам програмата: секс, разходки, упражнения с щвейцарската топка, слизане/изкачване по стълби, поглъщане на фурми и др естествено стимулиращи методи за индуцирано раждане.
Само всичко да е наред и да върви по план.
Ей сега ходих да си погледна лентата със записа, защото не ми беше направило впечатление. Над линията за контракциите имам само отбелязани времеви интервали от 10 минути (примерно в моя случай: 26.10.2016, 12:40 / 26.10.2016, 12:50 и т.н.) 
.
Таткото се прибра сутринта, щерката се кротна като усети татко си, а аз просто станах за болницата за тонове и ПКК, и придобих бегла представа какво предстои след има няма 10 дни 
Иначе да, отдолу са контракциите, а отгоре сърдечния ритъм на беба.

Да видим доколко ще ми влезе в употреба, но ако приличам на майка ми, ще е добре дошла.
Дадоха ми час чак за 7-ми ноември (за тонове и евентуално за предизвикване на раждане).