Голямата разлика във възрастта и проблемите които идват с нея

• 28 602
  • 229
  •   1
Отговори
# 135
Аз не разбирам защо "спорим". Днешните 50-60 далеч не с толкова страшни. Особено ако си се научил да познаваш тялото си, следиш и се грижиш за себе си.
Чичко-дядко е доста свеж пример.
Във всеки случай много повече бих се доверила на човек, който отговорно се грижи за здравето си-дали със спорт, дали само с хранене, отколкото младок, който виси по цяла вечер на компа и пие литри бира.
Но това не е по темата, защото не знаем любимият  на авторката от кои е.

# 136
Не ви разбирам надцакването, честно. Какви ли не мъже на 50+ съм срещала. Има младолики, привлекателни, с ентусиазъм (много ми хареса това) Mr. Green и такива, дето едва чакат заветните 63, понеже са си пенсионери и по душа, и по болежки.

# 137
  • София
Аз не разбирам защо "спорим". Днешните 50-60 далеч не с толкова страшни. Особено ако си се научил да познаваш тялото си, следиш и се грижиш за себе си.
Чичко-дядко е доста свеж пример.
Във всеки случай много повече бих се доверила на човек, който отговорно се грижи за здравето си-дали със спорт, дали само с хранене, отколкото младок, който виси по цяла вечер на компа и пие литри бира.
Но това не е по темата, защото не знаем любимият  на авторката от кои е.
Девойко, не осъзната! Hug
Аз съм на 65, изглеждам с поне 10 години по- млада, подвижна съм, играя Тай- чи, бачкам в градината, карам си колата, посрещам гости и се веселим, пия си ракията със салатата, не отказвам и бира, и винце.
Спортна натура отвсякъде, ама нищо общо нямам с времето, когато бях на 50.
А, когато бях на 50, се справях на рафтинга наравно със 30 годишните.
И в тениса на маса не можеха да ми се опънат.
Така че, не се заблуждавай- годините си казват думата и няма "отговорно грижене за здравето" в града, когато си купуваш всичко от супера.
И на село е същото- ядеш биологически чисти храни, ама като си на 60, да се съдереш, на малкия пръст на 30- 40 годишните не можеш да стъпиш. Peace

# 138
 Hug
Аз не пазарувам от супера..Wink
И за себе си знам, че не искам да съм по-млада.
Единственото предимство беше бързото справяне с махмурлука. А сега просто не си го причинявам.))

# 139
  • София
Hug
Аз не пазарувам от супера..Wink
И за себе си знам, че не искам да съм по-млада.
Единственото предимство беше бързото справяне с махмурлука. А сега просто не си го причинявам.))
Е, да не си останало на 20?
Или на 50 имаш същите показатели? Peace
ПП. Мъдростта е от полза, по някое време! Joy

# 140
Ох, не знам за кои показатели говориш,
Казах къде основно чувствам разликата. Peace

# 141
  • София

Говоря за физическа и психическа устойчивост, и за разликата им между 25 и 50 годишните.
Махмурлукът е бял кахър! Simple Smile

# 142
Като прочетох поста на авторката на темата си помислих - може би този мъж няма деца и това е шанс за него да стане баща. Сигурно е на седмото небе от щастие. И сигурно наистина много обича своето момиче, щом би я подкрепил дори и за аборт. Но това дете е плод на любов и съм сигурна, че ще бъде много обичано, ако му се даде шанс да се роди. Не трябва човек да робува на предразсъдъци.

# 143
Сирен, грешиш.
Колкото повече остарявам, толкова по- с ентусиазъм се будя.
Гледам, че и ММ също. Laughing

Това е Защото с възрастта хората имат нужда от по-малко сън и се наспиват по-бързо.

# 144

Говоря за физическа и психическа устойчивост, и за разликата им между 25 и 50 годишните.
Махмурлукът е бял кахър! Simple Smile
Доста по-добре съм сега. Особено психически..Wink

# 145
  • София
Имам съученик, чийто родители бяха с 20+ разлика във възрастта. Той разказваше, че е било голяма драма, когато са се оженили. За майка му първи брак, за баща му втори. Всички дърти вещици - роднини и съседки - пророкували същото, което чета и от вас.

Е, за съжаление, майка му почина още докато бяхме съученици. На 50 години. А баща му си отиде преди няколко месеца на 89 г. След като активно работеше до последно в офиса на фирмата си.
Така че човек предполага, Господ разполага.

# 146
  • София
Сирен, грешиш.
Колкото повече остарявам, толкова по- с ентусиазъм се будя.
Гледам, че и ММ също. Laughing

Това е Защото с възрастта хората имат нужда от по-малко сън и се наспиват по-бързо.

Така е. 20 + годишните трудно се измъкват изпод завивките до обяд, докато старците са се ококорили още по 1-ви петли. А пък 50-годишна и 70-годишен ще си паснат перфектно в това отношение. Той ще страда от старческо безсъние, тя - от менопаузално.  Mr. Green

# 147
  • София
Брех, маа"му, аз съм на 50 без половин година и си спя като попче, 'де го това безсъние?

А това, което го развазва нана77 съм го виждала нагледно с наши съседи, имаха дъщеря на 18, когато почина майката, на 50-51, а бащата беше на 70...

# 148
  • София
Брех, маа"му, аз съм на 50 без половин година и си спя като попче, 'де го това безсъние?

А това, което го развазва нана77 съм го виждала нагледно с наши съседи, имаха дъщеря на 18, когато почина майката, на 50-51, а бащата беше на 70...
И аз спя като попче- на 65, но мъжа ми почина на 62, сестра ми на 60, зет ми на 58.
Около мен куп народ около тази възраст измряха, като мъжете преобладават.
Каквото и да си говорим, смъртността е висока в тази възрастова граница.
Така че, тя трябва да си има едно наум, че след 10 години я камилата, я камиларя.

# 149
Към авторката , ако все още чете... Виждам по думите ти , че ти е добре с този човек.Никой тук няма да ти помогне да вземеш решение.Ако ТИ искаш да си с него и да създадете семейство(щом не сте се пазили значи искаш може би...) го направете, но ,ако имаш съмнения по - добре първо ги изясни.

Аз и моя приятел имаме 16 години разлика(за сега грам не си личи  Crazy ).Аз съм на 25 и живи и здрави ще си имаме бебче след някой месец  preggo .Никога за 6 години с него не съм си помислила какво ще каже еди си кой...  Stop Naughty
Все пак живота си е мой.Разбираме се чудесно и моето и неговото семейство , но не даваме на никой да изказва мнения и да се бърка.
Таа по въпроса поговорете двамата и Ви пожелавам да се щастливи с решението си  Peace

Общи условия

Активация на акаунт