Парфюмни размисли и страсти-201

• 112 550
  • 700
  •   1
Отговори
# 255
Въпреки голямото ми желание, не успях да пробвам новия "Шанел", а толкова харесвам класическата 5-ца. Остава да издирвам проба.
Пробвах върху себе си обаче Хабит Руж Герлен. Никога не съм харесвала ветивер, даже съм го избягвала усърдно. Какво ми стана, та този парфюм ми отвя главата. Страхотен! Дано пуснат по сайтовете проби от него - досега търсих, но в български няма - за да го разнося хубаво и да си го прибирам, ако се държи на ниво. Ако го мернете, ще се радвам да споделите.

# 256
Олеле, да мириша на цирк (не обичам цирк!) и на екскременти не е детската ми мечта!  Crazy Спестявам си и по нататъшен интерес към този парфюм!  Laughing

Маги, би ли могла такива огромни цитати да ги слагаш в крит текст? Или да изваждаш само контекста, по който имаш реплика. Благодаря!

# 257
  • Добрич
Маги, би ли могла такива огромни цитати да ги слагаш в крит текст? Или да изваждаш само контекста, по който имаш реплика. Благодаря!
[/quote]

Няма проблем!

# 258
Бижу, мен ако ме питаш, пробичката на Dzing! спокойно можеш да си я спестиш. Ако твоите родители са те водили на цирк на Солни пазар, представи си момента след антракта. Влизаш в цирковата шатра, а там спарен въздух, талаш, коне, клетки с тигри, силен аромат на животни и техните екстременти. Ако искаш така да ухаеш, както и на камшика, плющящ над животните, с малко карамел за разкош, поръчай го  Peace

И моля да ми препоръчате някои от ексклузивите на Диор. В края на месеца очаквам подарък, но трябва да си го избера предварително (за съжаление без проба). Поне да насоча човека какво да пробва и кое да търси.
http://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/F-ve-D-licieuse-30164.html, който е топъл, вкусен, но аз го обичам чак на следващия ден  Mr. Green. В този парфюм бобовата тонка ми е предозирана, толкова е интензивна, че създава усещането за алкохол, мирише на скъп коняк или ликьор, но колкото и да са скъпи, определено не искам да мириша на попрекалила с алкохола. Оказа се и силно главоболен за мен. Но на шал, особено на следващия ден е много красив  Heart Eyes Пак е на границата на унисекс, заради силната тонка нота, която е от основните съставки в мъжките парфюми. Препоръчвам отново проба, при това задължително с пръскане, при мазане не се усеща това силно алкохолно усещане.
Другите мисля, че няма да са подходящи за теб. На каквото и да се спреш, мисля че инвестицията в проба си заслужава Peace
Бижу, подкрепям Ковачева напълно за парфюма от цирка. Не е за теб смятам и аз. Hug

Lili_78 аз също смятам че най-подходящият за теб ексклузив на Диор би бил според изброените ти любимци:
http://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/F-ve-D-licieuse-30164.html.
Страхотно, невероятно гурме, което ме оставя без дъх. Heart Eyes
И за мен е алкохолен, ама от най-хубавия алкохол. Не пия иначе, ама това мога да поливам денонощно.
Смятам обаче, че е страшно рисково да поръчаш тези парфюми насляпо, защото са много силни и никога не се знае как ще ти подействат и дали ще ти харесат.
На мен ми харесват почти всичките, но насляпо не бих рискувала никога.

# 259
  • Бургас
Новият Шанел и аз все още не съм го пробвала,незная дали е зареден в Мико и Парадокса.Утре ще проверя.С мъжа ми си купихме Еликсира на чудесата,направо се размазвам,много съм щастлива. Heart Eyes Влюбих се и в ето това-http://www.fragrantica.com/perfume/Acqua-di-Parma/Acqua-di-Parma … -Nobile-6483.html Прекрасен,стилен,елегантен,вълшебен аромат за моя вкус,в началото с много лимони,после сякаш съм в цветна градина,уникален... Crazy Пробвах и Ириса,но не,някак ми е старомоден,не е за мен определено.

# 260
Запис и казвам,че в ZARA има много хубави и трайни аромати Hug

# 261
  • Пловдив
Момичета, благодаря много за насоките за парфюмите на Диор. Майка ми ще пътува и на нея се пада честта да ми избере един от тях. Понеже няма да има много време да пробва всичко исках да я насоча към тези, които се харесват повече. Тя знае какво нося и съм й казала да избере който на нея й хареса, защото имаме сходни вкусове. За Beige на Шанел тя ме насочи и сега е любимият ми аромат на всички времена. Така че рискът е премерен. Нямам друга възможност, защото няма къде да ги пробвам предварително. Ако нищо не й допадне, ще ми вземе друг подарък Simple Smile

# 262
  • София
Йоан Владимир, ще споделиш ли пробва ли новата колекция ексклузиви на LV и какво ти хареса и те впечатли най-много?

# 263

И сега ще помоля за мнение някой, който е пробвал http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Poudree-36679.html Два пъти го тествам на кожа, и изненадващо много ми харесва, като не намирам изобщо допирни точки с белия Нарцизо, с който го сравняват. Прекрасна е тази пудра, аз усещам някакъв ретро акорд, и час след нанасяне, при мен мирише на карамфилчета  Thinking, а такива не са посочени в пирамидата. Вчера го пробвах още веднъж, и пак се появиха. Много женствен, лъстив и присъствен парфюм, а тези карамфилчета ми създават едно будоарно усещане, с този парфюм си се представям с копринен халат, еротични сандали с пухче на висок ток  Mr. Green, заметната с боа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Знам, че въобще няма да съм аз с него, но наистина много ми харесва. Кажете, моля, че не е за мен  Twisted Evil

А защо да не е ? Mr. Green  Аз го харесах, пудрата е много нежна, мека  и бяла.  Буквално ми дава усещане за докосване на меко пухче напоено с пудра. Не го купих защото  на моята кожа  има твърде много препратки към бялото Нарцисо , което имам и много харесвам Simple Smile

Да споделя, че пробвах http://www.fragrantica.com/perfume/Nicolai-Parfumeur-Createur/Vi … ntense-23199.html . Много странен парфюм Shocked (Не го казвам в лошия смисъл), няма лавандула и камфор  в пирамидата , но аз усещам точно смесица от такива и ми напомня време когато съм била малка и болна и  майка ми ме мажеше с камфоров спирт.  Rolling Eyes По тази причина не бих го носила, но си заслужава пробата.

# 264
Бижу, подкрепям Ковачева напълно за парфюма от цирка. Не е за теб смятам и аз. Hug
Приключих с въпросите за него! Peace Laughing След това описание, не вярвам някой от тук пишещите да прояви интерес или желание да го притежава, и да "ухае" така. Дядо Сънчовото магаре пасти да яде... Laughing

# 265
Новият Шанел и аз все още не съм го пробвала,незная дали е зареден в Мико и Парадокса.
Има го новия Шанел в Мико от събота, аз го пробвах вече.Може да се каже че доста ми хареса, но ще има още проби.

# 266
  • Добрич
Денси, на места си казвала, че обичаш и изследваш смокинята във всякаквито и варианти...
Моля те сподели за тези, които не могат да си подзволят Филосикос, а обичат и да си представят чрез аромата, че е...лято, плаж, фин пясък, палми, прозрачно море и..акули......
могат ли да се насладят на смокинята и кокоса в Нобле Фиг на Ферари...така, както в горния..
Вече ми каза, че не обичаш да сравняваш аромати, ама нали си нашата Кари Брадшоу и затова те харесваме...а тя го прави...в колонките си...

# 267
Вчера реших да пробвам отново Narciso Poudree, преди ми се стори много по-блед, нюд, в буквалния смисъл, прекрасно пудрен, олекотена и много по-красива версия на белия (имам го, но ми е главоболен и рядко го нося). Тази проба се оказа различна, много по-интензивен, в пъти по-близък до белия и ...безобразно траен, което ме шокира. Пролетта изчезна от китката ми за има-няма два часа, което и беше причината да не го взема, а вчера го усещах до вечерта, днес се носи от шала ми из цялата къща ...със смесени чувства оставам, може би бих разменила белия за розовия ...все пак  Crazy

Да допълня - карамфилчета в моето пудре нямаше, чувствам се ограбена  Mr. Green такива съм усещала в Ермесанса Vanille Galante  ...само!

Последна редакция: нд, 04 сеп 2016, 19:46 от Нимфеа

# 268
  • Добрич
Вчера реших да пробвам отново Narciso Poudree, преди ми се стори много по-блед, нюд, в буквалния смисъл, прекрасно пудрен, олекотена и много по-красива версия на белия (имам го, но ми е главоболен и рядко го нося). Тази проба се оказа различна, много по-интензивен, в пъти по-близък до белия и ...безобразно траен, което ме шокира. Пролетта изчезна от китката ми за има-няма два часа, което и беше причината да не го взема, а вчера го усещах до вечерта, днес се носи от шала ми из цялата къща ...със смесени чувства оставам, може би бих разменила белия за розовия ...все пак  Crazy

Чудя се, да цитирам ли, да не цитирам ли, нали съм "новак" и имам право на 2 см колонка на стр.199...е добре ще цитирам...
Нимфея ....стила и начина на рафинираност са типични за всичките досега Нарцисо и засега те не го надскачат...а може би и не искат, може би така са решили да разработят бранда, за дами, които работят в много делова среда...
Стила им е, че до 2-3 часа не усещаш аромата, имам предвид шлейфа, който всички зависими търсим, но на другия ден аромата е впит в дрехите ти ..в косата остава, при много неикономино пшикане ..до 6,7, 9*, пъти...Има дами, които са задължени да са с точно такъв парфюм..на работното си място....пътуващи дами...
Не са трайни ....никога тяло, коса ...а се впиват в дрехите...

Последна редакция: нд, 04 сеп 2016, 19:42 от magi_pet8899

# 269
Чудя се, да цитирам ли, да не цитирам ли, нали съм "новак" и имам право на 2 см колонка на стр.199...е добре ще цитирам...
Сарказмът ти е излишен. Има достатъчно функции за удобство при публикуване, които са за удобство на всички. Когато репликата ти е към едно изречение от пост със 100 изречения, кому е нужно цитат на цял чаршаф от 100 изречения? За всички ни, не само за мое лично удобство е това, дори и така да ти изглежда.
А според мен като си писала ти, има следващ пост и пишеш пак ти, ясно е че коментираш последния пост. Ако ми се довериш, тук не сме толкова глупави и ще се сетим. Peace
Момичетата скоро коментираха добрия тон в темата, нека остане такъв. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт