Парфюмни размисли и страсти-201

• 112 558
  • 700
  •   1
Отговори
# 270
  • Добрич
     До
     Нимфея
....да си довърша мисълта ...ако много ти харесва бранда Нарцисо Родригес ..ако ти харесват розови, бели, черни,...можеш да си вземеш един от тях /достатъчно един представител/, стига да го ползваш с натрупване цели седмици ..месец /без да го редуваш през този период с други, особено силни/, и тогава ще го усещаш..тогава ще стане част от теб..., а кой знае и другите ще започнат да те разпознават по него...

# 271
Маги, и аз не се изживявам като Кари Брадшоу и слава Богу, нито пиша колонки. Peace
За Смокинята на Ферари не мога да пиша много тъй като лятото отминава и аз нещо не се кефя силно на смокини и тъй като ме интересуваха другите парфюми на Ферари повече, този го пръснах на ръката си и не съм се задълбочавала в развитието му.
Хубав е парфюма, смокинови листа и сок, млечни и не остри. Не мога въобще да го сравня с Филосикос, но предполагам, че и не очакваш такова нещо от мен. Парфюмът има добра интензивост и излъчване, и в началото започва доста силно веднага със смокиновите листа, придружени от цитруси и зеленина. Малко по-късно смокинята на ръката ми някак поутихна рязко и се появи доста муск, но после пак избуя отнякъде. Харесва ми когато се усещат силно смокините.

Гледам, че тестерът му в Енцо е на супер цена така, че може да се пробва. От 4-те пробвани парфюма на Ферари - Нероли, Смокиня, Уд и Кожа, този най-малко ми допадна, но смокини не търся за идващото по-хладно време. Смятах да го пробвам и проучвам обстойно другата пролет живот и здраве, но тъй като явно има интерес ще отида специално за напръскване с него, без преди това да съм пробвала 6 парфюма примерно и ще мога да дам по- адекватно описание. Peace
Видях, че и Zozina с интересува от този парфюм на Ферари.  Hug
Голямо попадение са за мен тези аромати и си струва да се пробват.

Лили, пробвах сега следобяда специално за теб, с хубаво напръскване по двете ръце, двата Ексклузива на Диор, които обсъждахме, за да си ги припомня, защото смятам че се забравят като не се пробват опедеделен период от време и смятам, че майка ти трябва да пробва и двата парфюма определено. Гурмето е моят фаворит.

След малко ще пиша за Vert d'Encens Tom Ford, който чаках да пробвам с голям интерес.

# 272
  • Пловдив
Благодаря,Дени,показах й ги и двата,написала съм ги на листче Simple Smile,да ходи да ги търси и дано да хареса някой от тях.

# 273
  • Добрич
Благодаря Денси, много обективен и полезен коментар, най-вече за мен и после за дамите, които ще търсят смокинята лято 2017, но не могат да си позволят " ниш", или могат, но не искат за смокиня и усещане за кокос да "вдигат" такава стойност, ....
Хубава вечер!

# 274
  • ULPIASERDICA
 Момичета и момчета, в София къде може да се пробва Zadig & Voltaire This is Him? Усещам, че тамянът става "моя" нотка и след коментарите на kovacheva и densi за този парфюм съм решил да го тествам задължително.  Simple Smile

# 275
  • Germany
magister militum, аз го пробвах в Дъглас, предполагам, че и в България ще е представен там. Все пак, нека кажат и момичетата. Между другото, след твоето запитване за Gucci Pour Homme, както и коментарите на WaltherP99 и Deetron правих тест и на Бентли абсолю, и на Карбон на Balmain, както и на Greyland Montale. Никой не е Гучи  Sad. Но ще пиша подробно тези дни, че пиша от телефон в момента. Ще чакам отзива ти за Zadig-Voltaire This-is-Him  Hug

# 276
densi, супер, че ще ходиш пак за проба. Аз миналия месец пробвах кожата и уда, но завиват към класическо мъжествено излъчване и май няма да ги нося (и то при положение, че нося мъжки). Обсъждахме ги с Deetron (той ги има и харесва). Другите два не изрових за проба, та ще е интересно за четене. Имам предвид и описанието на kovatcheva, та ще сумирам Laughing

# 277
Момичета и момчета, в София къде може да се пробва Zadig & Voltaire This is Him? Усещам, че тамянът става "моя" нотка и след коментарите на kovacheva и densi за този парфюм съм решил да го тествам задължително.  Simple Smile
Засега го има в Нотос Ринг Мол, Прити шоп и магазин Парадокс.
Аз го пробвах в Прити шоп. Много е хубав наистина. Харесваш ли тамян е задължителен за проби. Казаха ми и да смесвам и мъжкия с дамския получавали се готини неща.

Фераритата ги има в Блик.

# 278
  • София
О, колко съм остаряла духом и колко консервативна съм станала....
Днес ми се случи да пазарувам по късни доби, малко преди да затворят супермаркета. Улиците празни, тротоарите след ремонт, коли - никакви. Така се бях отнесла и не знаех къде се намирам, че по едно време усетих как пресичам на червен светофар. ooooh!
Малко след това се разминавам с един младок/ някъде под 30, спрямо моето ЕГН на тях им казвам "младоци"/ и парфюмът му. Любимата ми Тусканска кожа. Не бих казала че не му седеше, обаче все едно срещнах двама човека. Не мога да възприема Том Форд на млад мъж и това си е.
Пак преди две-три години ми се случи да пътувам в градския транспорт зад още по-млад мъж, напръскан с унисекс аромат. Смокиня, / едва ли е Артизан/ или най-вероятно нещо на Готие. Ухаеше приказно. Привличаше неудържимо Embarassed. Много се колебаех да го попитам за парфюма, обаче понеже напоследък забелязвам тенденция по-млади мъже да пребивават със значително по-възрастни от тях жени, не ми се искаше това момче да ме разбере погрешно.
Отклоних се от дискусиите в предните постове, но исках да споделя, а и къде другаде ще ме разберат по-добре от хората тук.

# 279
Хайде новият Монтал ексклузивно онлайн и в парижкия бутик на марката.
Красив е!
Ще ми отива на розовата коса, която си направих днес. Дано бързо дойде тук.

https://www.instagram.com/p/BJ74JCtBHXU/?taken-by=montaleparfumsparis
https://www.instagram.com/p/BJksFX0hmmd/?taken-by=montaleparfumsparis

Последна редакция: нд, 04 сеп 2016, 23:32 от densi

# 280
  • София
seemly, нали ти писа, че си тествала http://www.fragrantica.com/perfume/Est-e-Lauder/Modern-Muse-Le-R … -Gloss-38990.html и ти е харесал.Бяха ми дали виал, но го метнах в кутията с виали, защото харесвам само първообраза и го нося с удоволствие пролетно време, както и не харесах последващите фланкъри.Дори в бутика на Ести не го пробвах на блотер, просто го прибрах с покупките.Тези дни съм на хладно и реших да го тествам - приятно съм изненадана, много е хубав, женствен, секси, на всичко отгоре и траен.Много се замислям, това е откровено червен парфюм Flutter.

# 281
  • София
Да veka, харесах го и още го харесвам. Точно така - женствен, секси и траен. Аз влязох в бутика заради орхидеята, но харесах този. Обаче малко ще се спра...
Иначе на Modern Muse и моите виали седят и не ги ползвам

# 282
Усещате ли хубаво черната череша в този парфюм? Аз да. Направиха ми сравнение с Малката Черна Рокля на Герлен, но аз не виждам така нещата.

# 283
  • София
Усещате ли хубаво черната череша в този парфюм? Аз да. Направиха ми сравнение с Малката Черна Рокля на Герлен, но аз не виждам така нещата.
Аз също не виждам прилики. Малката черна рокля никога не съм харесвала. Няма общо с Ести, според моя вкус и възприятия.
В Gloss усещам преди всичко роза, но мисля че това, което ми го прави приятно съблазнителен е именно черната череша, в комбинация с още нещо.

# 284
И сега ще помоля за мнение някой, който е пробвал http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Poudree-36679.html Два пъти го тествам на кожа, и изненадващо много ми харесва, като не намирам изобщо допирни точки с белия Нарцизо, с който го сравняват. Прекрасна е тази пудра, аз усещам някакъв ретро акорд, и час след нанасяне, при мен мирише на карамфилчета  Thinking, а такива не са посочени в пирамидата. Вчера го пробвах още веднъж, и пак се появиха. Много женствен, лъстив и присъствен парфюм, а тези карамфилчета ми създават едно будоарно усещане, с този парфюм си се представям с копринен халат, еротични сандали с пухче на висок ток  Mr. Green, заметната с боа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Знам, че въобще няма да съм аз с него, но наистина много ми харесва. Кажете, моля, че не е за мен  Twisted Evil
Ковачева, не е този парфюм за теб определено. Знаеш имам белия и не съм го носила от година и половина. Опитах веднъж, не ми хареса нещо и не съм го вадила повече. За мен е аромат за работа, където и го нося и въобще не го свързвам с описаните по-горе неща.
Карамфилчета грам няма при мен, а е като белия, но с добавена пудра и не е толкова остър, колкото него. Има по-малка трайност и е като цяло по-лек.
Сега за будоарните работи чехли с пухчета и висок ток да искаш. Laughing Аз вече съм се убедила, че на висок ток по плочки не е добре да се ходи, па макар и с пухчета и моите отлежават. С халатите също ще се справим, само днес трябва да намина през "левчето" за боа.  Flutter Flutter Flutter

Общи условия

Активация на акаунт