Парфюмни размисли и страсти-201

• 112 566
  • 700
  •   1
Отговори
# 285
Маги, повечето мацки тук имат чувство за хумор, но дългите цитати и поредните постове дразнят PeaceТо се разбира за какво говориш няма смисъл от тези чаршафи , но ти сама ще го усетиш това.  Simple Smile
На Филосикос точно двойник едно към едно няма да намериш. Добър вариант е наистина на Боди шоп смокинята. Лично аз мисля да си я купя ако изпадне на добра цена.Може и за другото лято чак да оставя. За мен най-близка до Филосикос е Артизанската смокиня, но не екстремната версия а първата. Дори тя е по-носима при мен. Това когато става въпрос за смокини без много кокос който не харесвам особено, несладки. Иначе на мен ми се носи някаква по-гурме смокиня такава не съм имала.

Като видя карамфил в парфюм и направо го отписвам Laughing Веднага се сещам за форумния любимец Будоар преди години..който когато пристигна при мен под формата на проба ме ужаси. Не помня в него имаше ли карамфил , но оттогава точно него свързвам с туй цвеКе. Точно ми се връзва с боата, чехлите с пухчето и брррр. Mr. Green Simple Smile Моля , почитателките му да ме извинят.  Hug

# 286
  • Бургас
Lady Vengeance,благодаря ти,ще го прегледам. bouquet И аз така,не обичам карамфил в парфюми,но в един-два ми харесва Laughing.Никога не се разбрах с парфюмите на Нарцисо,нито с тези на Ести,просто не ме вълнуват.

# 287
  • София
Усещате ли хубаво черната череша в този парфюм? Аз да. Направиха ми сравнение с Малката Черна Рокля на Герлен, но аз не виждам така нещата.
Да, хубава е черешата и няма нищо общо с роклята на Герлен.

# 288
Маги, не съм верен почитател на Нарцизо, някои от тях откровено не понасям (този пак заради розата), от някои ми става зле (колежка носеше почти половин година само това, но върху нея избиваше потната нота, мъка, мъка, имам едно мини от него 7,5 мл, не смея да го погледна). Представата ми за офисен Нарцизо Родригес се доближава до Essence, но него така и не взех. Белият имам от размяна, но ме мъчи, харесвам го върху другите, когато го усетя, на следващия ден (както стана ясно) върху дреха, шал, но...определено Нарцизо Родригес не е мой бранд Rolling Eyes  
За дълго време ми се е случвало да нося един парфюм само, но дълго в тази насока за мен е....я, да видим, седмица  Mr. Green, после отварям парфюмния скрин и ....ровенето и чуденето започва, кое да е. Не свързвам определени месеци с парфюм, по-скоро сезон с определени парфюми, както и имам определени събития съпроводени от, остават невероятни парфюмни спомени, оживяващи като цветен филм в HD резолюция. С любопитство четох мненията за месец/парфюм  Flutter
Усещам прекрасна дива череша, по-скоро сладко от диви череши в L’Homme Ideal Eau de Parfum Guerlain  Heart Eyes ММ казва, че това е парфюм, създаден за мен, а не за него  Mr. Green

# 289
  • София
От два дни пробвам белият Zadig & Voltaire и на мен много ми харесва. Ще се купува.  Simple Smile
Черният е много остър за моя вкус, но още не съм го проверила как стои на ММ, ако има химия с него ще взема и черния, нали казват, че може ли да се смесват.  Simple Smile
И ако може някой да сподели как се произнася на български този бранд, че нещо ми е сложно.  Mr. Green

# 290
От два дни пробвам белият Zadig & Voltaire и на мен много ми харесва. Ще се купува.  Simple Smile
Черният е много остър за моя вкус, но още не съм го проверила как стои на ММ, ако има химия с него ще взема и черния, нали казват, че може ли да се смесват.  Simple Smile
И ако може някой да сподели как се произнася на български този бранд, че нещо ми е сложно.  Mr. Green
Волтер - френски писател, философ, енциклопедист от XVIII век
По името на творбата му „Задиг или Книга за Съдбата”

# 291
  • Добрич
  До
  Нимфея
Разбира се, че колежката ти ще "ухае" така, Нарцисо-мускуса, парфюма, изискват почти стерилна среда, ако колежката ти не сменя дрехите си, или вечер са в кухнята /или близо/, където се пече месото или се вари яхнийката естествено, че състоянието на ухаението ще е такова...и ще те отвращава, ...апропо
така е с всички парфюми с мускус...трябва нивото на вашето PН да се заобича с тях...
/всички знаете откъде се добива мускуса/ ...розата е само за разкош в първите Нарцисо /сега не знам, не съм пробвала и техния ищах към силни "монталови" парфюми/...

# 292
 До
  Нимфея
Разбира се, че колежката ти ще "ухае" така, Нарцисо-мускуса, парфюма, изискват почти стерилна среда, ако колежката ти не сменя дрехите си, или вечер са в кухнята /или близо/, където се пече месото или се вари яхнийката естествено, че състоянието на ухаението ще е такова...и ще те отвращава, ...апропо
така е с всички парфюми с мускус...трябва нивото на вашето PН да се заобича с тях...
/всички знаете откъде се добива мускуса/ ...розата е само за разкош в първите Нарцисо /сега не знам, не съм пробвала и техния ищах към силни "монталови" парфюми/...

Откъде се добива мускуса Маги? Химично може би? Всичко е вече химично, да не си мислиш, че от онзи мускус слагат в Нарцисо?
Аз честно обаче не разбирам какво пишеш с тези многоточия, без отделни изречения, започващи с главна буква. Стерилна среда, яхнийката, месото, дрехите на колежката, генерални заключения за Нарцисо?!

Цитат
/сега не знам, не съм пробвала и техния ищах към силни "монталови" парфюми/..
Това какво означава? Чий ищах?

# 293
  • Добрич
...имах предвид, че за Нарцисо Роуз Муск 2016..и той е с претенция за маслена роза, шоколад, амбра, смола....

# 294
И аз харесах доста пудреният Нарцисо, много дълготраен и шлейфов.

Последна редакция: пн, 05 сеп 2016, 13:59 от Бижy

# 295
Бихте ли дали линк за това Ферари със смокиня newsm78 Simple Smile Благодаря. bouquet Хич не съм запозната с таз марка.
Ferrari Noble Fig това ли е?

# 296
Бихте ли дали линк за това Ферари със смокиня newsm78 Simple Smile Благодаря. bouquet Хич не съм запозната с таз марка.
Ferrari Noble Fig това ли е?
Да, точно това е. Hug bouquet

# 297
densi, а пипер  усети ли в него? newsm78

# 298
Не, въобще.

# 299
Ако някой познава Hedonist  на Viktoria Minya може ли две -три думи за него ? Praynig

Последна редакция: пн, 05 сеп 2016, 17:38 от BoMarina

Общи условия

Активация на акаунт