Страсти в Тоскана - 2 част

• 88 975
  • 495
  •   1
Отговори
# 75
Белл, благодаря ти за преразказа!  bouquet bouquet bouquet
Аз ви благодаря на всички, че сте такава приятна компания!  Hug

Току-що изгледах седми епизод и бързам да го споделя с вас:
Скрит текст:
Жената, която се представи на Аурора като племенница на прислужницата Катерина, е убита. Заподозрян и арестуван е Едуардо, който твърди, че е невинен. Марсия се кара с Теса, след като разбира, че тя ще се омъжи за Руджеро. В същото време Аурора се радва. Изабела води Алесандро на мястото, където беше изоставена колата на Едуардо, но нея вече я няма там. Психиатърът (все му забравям името) предписва на Аурора лекарства, които не й помагат, а влошават състоянието й. След едно от посещенията му Давиде изтичва навън и се нахвърля върху него с викове „Оставете Аурора!”. Ферентино посещава Вероника в манастира. Ливия явно е била държана там. Вероника я води и насила я качват в колата му. Масимо е шофьор на Теса в деня на сватбата. Опитва се да я убеди да не се омъжва за Руджеро. Пред църквата всички чакат. Булката пристига, но Руджеро закъснява. Ферентино го пресреща на пътя. Планът, който е съставил заедно с епископа и психиатъра, е да принудят Руджеро да убие Ливия. Не успяват. Руджеро удря Ферентино, след това пристига в църквата и се старае да изглежда спокоен. Извинява се на Теса за закъснението и я целува още преди да са ги оженили. В първата брачна нощ е неспокоен заради случилото се през деня.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 21:29 от bell_87

# 76
  • Пловдив
Еха, колко си бърза, Белл!
 Hug bouquet
Аз, пък нещо се разсъних ш реших да хвърля един (среднощен) поглед тук.
Не мисля, че петицията ще успее. От предстоящото предаване се вадят много пари, а сега тепърва програмите на всички канали се пълнят с предавания.
Но ние си имаме нашата бяла лястовичка - Белл.
За филма - как да коментирам като има хора, които сигурно няма да искат да знаят какво се случва и ще чакат продължението. Ако се коментира те по написаното могат да разберат какво се случва. Та въпроса ми е и коментарите ли да се правят в скрит текст? newsm78

# 77
Осми епизод за добро утро:

Скрит текст:
Проблемите на Аурора продължават. Психиатърът е отишъл една вечер в Пиетра Роса и е спрял електричеството, за да я уплаши. На сутринта тя вика полиция, но не откриват следи от взлом. Така се затвърждава мнението, че тя има психически проблеми. Ферентино и хората му оставят трупа на Ливия близо до имението Камерана. Руджеро е заподозрян за убийството и Вероника притиска Елена да го обвини. Теса има нужда той да разсее съмненията й и иска истината за това защо е закъснял за сватбата. Руджеро не споделя с нея (вероятно в опит да я предпази). Доверява цялата истина единствено на Масимо, който заявява, че ще го подкрепи, каквото и да реши. Психиатърът продължва да манипулира Едуардо. Теса защитава Руджеро пред полицията. Безуспешно се опитва да убеди Елена да оттегли обвинението. Междувременно той е напуснал дома си и се укрива, докато се опитва сам да разкрие истинския убиец. Вероника иска да привлече и Виола в сектата, но Филипо успява да я спаси. Алесандро и Аурора откриват майката на Давиде, Лучия Гори, затворена в нещо като психиатрична клиника.

Та въпроса ми е и коментарите ли да се правят в скрит текст? newsm78

Да, най-добре така. Ще се радвам да обсъждаме, ако имаш желание.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2016, 08:30 от bell_87

# 78
bell,  bouquet
Имам въпрос
Скрит текст:
Ферентино не е ли в затвора? Доколкото си спомням го арестуваха в края на миналия сезон. От написаното от теб разбирам, че Филипо вече не е с Елвира, така ли? Може ли да обясниш по-подробно как успява да спре Виола да не влезе в сектата?

# 79
Бел, страхотна си, благодаря! Почти се пристрастих към този сериал и твоите разкази ми доставят голямо удоволствие, докато го дочакам пак по ТВ. Между другото, знае ли се кога ще подновят излъчването?

Скрит текст:
Много се радвам за Теса и Камерана. Тя е единствената жена, подходяща за него, а и си личи, че въпреки всичко случило се между тях, тя го обичаше през цялото време. Дано нищо да не застане между тях. Както и предполагах, Марсия беше лесна плячка за психиатъра и въпреки искрената си добронамереност към сестрите си, без да иска ще играе в противниковия отбор. Изабела продължава да ми е мътна. Струва ми се, че и тя е част от заговора. А Едоардо й се доверява....Не разбрах кой уби Ливия?

# 80
Момичета, ще се постарая да отговоря на въпросите ви, макар че като гледам на италиански, разбирам горе-долу половината от това, което казват.
И така:

Скрит текст:
Ферентино явно не е в затвора. Той (или неговите хора) убива Ливия. Искат да натопят Руджеро като отмъщение за това, че той вече е нов човек с нов начин на живот и не желае да има нищо общо с тях. И аз се радвам за него и Теса и започвам да се убеждавам най-после, че тя наистина го обича.
Филипо започва връзка с Виола. От Елвира няма и следа, даже май изобщо не са я споменали (пропуск на сценаристите явно). Доколкото разбрах, убеждава Виола да не влиза в сектата, като обещава да осигури хубав живот за тях двамата (изглежда връзката им става сериозна)

# 81
bell, благодаря за преразказите!

# 82
Девети епизод:

Скрит текст:
Психиатърът урежда социалните служби да отнемат Давиде от Аурора. В същото време тя и Алесандро разказват на Антонио какво са открили за Лучия. Опитват се да си върнат детето, което е отведено в манастира. Психиатърът измъчва Едуардо с електрошок. Теса открива, че Лаура има син от Матео, за когото не е казала на никого. В скривалището си в гората Руджеро гледа запис от срещата си с Ферентино (моментът, в който са му дали оръжие и той го насочва към Ливия; после не стреля, но това го няма на записа). След това Теса идва при него. Ферентино я проследява и разбира къде се крие Руджеро. Алесандро и Аурора се опитват да разобличат психиатъра. Изабела им помага под претекст, че така помага и на Едуардо. Давиде избягва от манастира с помощта на Алесандро и се извинява на Аурора за тревогите, които й е причинил. Амина довежда Елена при Руджеро. Тя го обвинява, че е убил майка й. Той й казва, че и двамата знаят, че истината е друга. Хората на Ферентино подпалват хижата, в която се крие Руджеро, но той се спасява заедно с Амина и Елена. Изабела помага на Едуардо да избяга от психиатъра. Аурора и Алесандро се скриват с децата в къща край езерото с помощта на Антонио. През нощта Аурора (не разбрах как точно) отива в къща, която явно е била обитавана от психиатъра. Там намира доказателства, че той е свързан със сектата. Тогава и той се появява. Следва гонитба в гората. Аурора се обажда на Алесандро и му определя среща на някакъв мост. Двамата се срещат там и се прегръщат. Някой стреля. И двамата падат ранени.

# 83
Бел, още веднъж благодаря!

# 84
Момичета, няма нужда да ми благодарите. Приятно ми е тук с вас, а за да се поддържа темата, всеки трябва да има някакъв принос. Сега е дошъл моят ред да допринеса.

# 85
bell,
Скрит текст:
Изабела също ли е забъркана със сектата  и ясно ли е вече кой членува в нея, каква е тази секта? Да не е нещо, като продължение на черните мантии, става ли ясно кой е изплашил Ева в гората и каква е била тази вещица, някой от сектата ли е бил? Как така Вероника и всички, които членуват в нея, стават толкова предани? Дават им да изпият нещо, което ги зомбира ли или всичко е в ясно съзнание? Аз не успях да гледам последният епизод, който беше излъчен по бтв, но ми разказаха, че когато Вероника е влизала в сектата на леглото й е имало червена мантия и някакво шишенце с течност.

# 86
  • Euskal Herria
niamatakova, изпревари ме. И аз щях да питам същото. А и това:
Скрит текст:
Откъде се взе тая секта? Каква е целта й? Досега май не стана ясно защо преследват Аурора и всички Гори.

# 87
  • Козлодуй
http://www.peticiq.com/154867
Това е петиция за връщане на сериала

# 88
  • София
Благодаря зя споделеното в скрит текст! bouquet

Аз подписах петицията,дано върнат сериалчето,защото така ми се губи цялото очарование.Все пак добре е да знаем какво става горе-долу. Simple Smile
Скрит текст:
Значи Ливия е умряла/това сигурно ли е?/,а нови герои има ли?

# 89
  • Козлодуй
След подписване на петицията трябва да се влезе в имела с които е подписана и да се потвърди Simple Smile
p.s. Сега видях нагоре в темата че и друг е писал за петицията. Ама аз си мисля че като ме няма и другите хора ги няма Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 сеп 2016, 18:18 от pvacheva

Общи условия

Активация на акаунт