Страсти в Тоскана - 2 част

• 88 518
  • 495
  •   1
Отговори
# 270
За мен лично развитието дотук е разочароващо. Не ме грабва този сезон. Яд ме е, че Теса и Руджеро не са заедно, още повече не харесвам Теса и Алесандро като двойка. Толкова е смотан Александро, а те ще се избият за него! 😕😣 Да, и сега и бременността на Теса...

# 271
Толкова е смотан Александро, а те ще се избият за него! 😕😣
Подкрепям те напълно! Не ги разбирам тия жени и това си е... Той през повечето време показва неадекватно поведение, не се държи с тях както трябва, а те въпреки това умират за него. Явно някои наистина обичат да им е гадно, знам ли.

# 272
В тоя филм кой, с когото не е поискал не е спал. Докато останат двама души от различен пол насаме, започват да се гледат с едни страстни погледи, с едни желания в очите. И все посягат да се целуват. И докато се целунат..... и разхвърлят дрехите.

# 273
Дам, с Алесандро само Марция още не е била. 😦

Направо главата ми не го побираше, когато малката Ева се роди и Алесандро си тръгна, искал да намери себе си 😩,  как Аурора го чакаше и си спомням още думите ù, че голямата любов не умирала и тя щяла да го чака вечно. 😲 Е, не, нямам думи за такива жени! Две ли три години го нямаше, детето порасна и той тогава реши да се завърне, когато грижите по детето малко са поприключили. Толкова безотговорен тип! И уж е във връзка с някоя и много я обича, но не му е проблем веднага да заобича друга.

# 274
  • Euskal Herria
Отдавна ме загубиха като зрител. А иначе интересно почна сериалът.

# 275
Изгледах първите три епизода и имам въпрос

Не ви ли се струва, че сякаш този сезон е сниман на различно място от предишните три.
Не виждам вече красивите малки улички отрупани с къщи. Сякаш ми е по-различно. Знам, че сега идеята е да покажат  " ВилаАлба" опустошена. Но сякаш местата, които сега са подбрали за снимки, са коренно различни.

Какво е станало с Манчини? Спомням си, че си подаде оставката в миналия сезон, но сега виждам каква метаморфоза е претърпял. Изглежда доста отчаян.

# 276
Гледате ли?
Скрит текст:
   Сериозно ли Руджеро е позволил всички да мислят, че Аурора е мъртва? Включително Алесандро, сестрите ù и малката Ева? 😐

А тоя Алесандро и друга почна да го иска 😦 да рева ли, да се смея ли.

И мен ме шокира метаморфозата на Манчини, но засега не се знае защо се е запуснал така.

# 277
Аз донякъде разбирам постъпката на Руджеро (особено след обяснението, което майката на Фабио даде на Аурора). Мисля, че с времето и Аурора ще го разбере и ще си оправят отношенията. Обаче пак леко ме ядосват сценаристите. Направо желязна логика на Аурора спрямо Фабио - нищо не чувства към него, та затова си легна точно пък с него. Не го разбирам това.

Коментирате Манчини, обаче да си призная, аз изобщо не съм забелязала да се явява в новите епизоди. Аз ли пропускам нещо?

# 278
Манчини кой беше?
Аз снощи имах ангажимент и не можах да гледам, така че не мога да коментирам...

# 279
Антонио, полицаят, който имаше връзка с Елена. Той заради нея си подаде оставката на финала на трети сезон. Тя беше влязла в една секта и той трябваше да я предаде на полицията, но не можа, затова напусна.

# 280
Ха, че и аз за него си помислих, ама като че ли не съм го виждала поне в първите три серии. Да не се е появил в четвъртата?!?

# 281
В сериала е, но се появява много за малко като рефер на боевете, в които участва Фабио.

# 282
В сериала е, но се появява много за малко като рефер на боевете, в които участва Фабио.
Наистина показват рефера съвсем за кратко и въобще не съм разбрала, че е Манчини. Ще трябва да се загледам по-внимателно. Колкото до онази жена с черната коса, която все се облича в бяло, вече не мисля, че е Виола. Някоя нова ще да е.

# 283
Можете ли да ми кажете къде мога да гледам  целят първи сезон  на филма, защото изгледах 1 и 2 серия от него и много ми хареса, но не мога да намеря останалите серии от 1 сезон. Благодаря ви предварително!:sleepy:

# 284
Всичко е качено в арена.

Общи условия

Активация на акаунт