Добре дошли МАЙ'2017

• 55 313
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Аз да се "похваля", че се чувствам добре.Нямам гадене и повръщане,дано съм се отървала,  почти 9 г.с. съм. Единствено умора и отпадналост,  болки в гърдите и по-скоро храносмилателни спазми и къркорене. На моменти мисля,  че много хубаво не е на хубаво и точно тогава ме прорязва корема-сякаш да напомни за себе си. И нз вие как сте,  но аз съм с огромен корем вече,  личи си. Дори си купувах широки дрехи,  че започнаха разни познати да ме подпитват. Не че искам да го крия,  но съм едва в края на 2 месец. Поздрави и целувки!

# 496
Здравейте, момичета!
Днес бях на ЖК и видях бебето как си правеше кълбета и махаше с ръчички и крачета! Много вълнуващо! Не мога да повярвам, че е толкова активно, а аз не усещам нищо Simple Smile И си расте чудесно, въпреки че не ям и не пия достатъчно вода. Колко се надявам и аз да спра скоро с повръщането и гаденето...Още 1 седмица до 12г.с и дано се подобря.
И според мен ФМ е много важна, много по-важна от БХС, ако разбира се ти я прави читав лекар.
Успех милички! Поздрави

# 497
ZELA , аз също миналата седмица го видях и се изумих колко беше активно, махаше с ръчички и крачета, сякаш искаше да ни привлече вниманието и се въртеше ту на ляво ту на дясно, беше много вълнуващо и при мен. Аз уж днес съм 11седмици и 6дни, това значи че от утре съм 12г.с.,но доки ми каза последния път, че имам 3дни някъде забавяне на растежа, сравнение с развитието му от другите прегледи, което не е притеснително.
Аз толкова не мога да издържа, че ходя наистина през 2 седмици, като се почна от 3 г.с. защото рано рано го хванах аз бебока. 4-5 дни след зачеването започнах да усещам причерняване, но си мислех, че е ниско кръвно. 12 дни след зачеване(2 дни след закъснение на МЦ) направих тест и беше положителен и веднага на доки. но на първия преглед нямах и сакче, но пък хормонът си показваше бременност 125единици беше. Отидох и на следващата седмица вече видяхме сакче. На следващия преглед и ембрионче, иии така през всичко, което и всички тук сте минали, наистина е много вълнуващо.

preggo newsm44

# 498
Ооо, не знаех, че в 11 седмица се вижда вече толкова хубаво Simple Smile Страхотно звучи, аз тъкмо днес влизам в 11-та.Мен АГ ме вика на 1.11, а последно ходих на 4.10.Многоо ми е това чакане... Не, че ако отида по-рано ще ме върне, но каза, че всичко било нормално и гледам да не се филмирам излишно и да си трая.Иначе се чувствам идеално, като изключим ужасния вкус в устата, който имам все още и непоносимостта към така любимото кафе.

# 499
Miss Lovely, и аз имам ужасен вкус в устата; не знам от какво се провокира, но гледам като го усетя да хапна нещо, а обикновено след поредното хапване става по-зле. Дано по-скоро си отидат тези "екстри" Simple Smile

# 500
Здравейте момичета и аз видях бебчо преди няколко дни (в 11 седмица). Беше изумително как си плува и как подава ръчички и крачета. На 25ти съм на БХС и тогава ще видим и резултатите от изследванията, които ми правиха при записването за ЖК. Вече съм почти в 12та седмица и все още ми се гади и ми е лошо от време на време, но пък повръщането спря от 2 дена...Корема ми вече си личи, направо не знам какво ще се случи с мен до 9ти месец  Joy Иначе следващия ми преглед при АГ-то е на 15.11...не знам как ще издържа от 25.10 до 15.11 без да видя бебчо  Shocked Иначе за прегледа на 15ти тая някакви надежди, че ще ми кажат и предположение за пола на бебето, но всичко с времето си. Simple Smile

# 501
Не мога да не се похваля и аз - днес бях на контролен преглед и вече сивото петънце имаше краченца и ръчички. Прекрасно малко същество и както каза ted_in_ka си махаше и си риташе и като се смеех и то се движеше енергично. Не мога да спра да плача и да се усмихвам в същото време Simple Smile
Другата седмица съм на БХС, като днес за първи път ми казаха евентуален термин 4-5 май (доста по-рано от колкото предполагах  Simple Smile ). Казаха ми също,ч е на БХС-то би трябвало при правилно разположение на бебчето да се види и пола, поне колкото да се направи първоначално предположение. Има ли някой който вече да е получил новината?

# 502
Аз днес бях на Бхс в Майчин дом и съм доста обезпокоена,защото въпросната докторка реши,че имам диабет и искаше да постъпя за изследвания за 3дни,отделно каза,че предната стена на матката била различно дебела и оттам имала такива заключения.Нестига ,че чаках час и половина за платен преглед, а и отношението не беше особено добро...говори с медицински термини,които въпреки добрата ми обща култура не мога да разбера какво значат,мина за 15 Мин на две на три и това беше.Да съм пратила резултата от Бхс то на имейла и и да реша какво ще правя.Не останах с добро впечатление и не бих повторила там.изчетох доста негативни коментари за нея,защото ,както се сещате доста се притесних,че нещо не е наред,а аз се чувствам чудесно и леко се успокоих.Ще потърся второто мнение .Само да спомена ,че съм в 13 та гс,пулса е доста учестен на бебо,предполагам ,че е нормално за възрастта. 170 удара .Нека друг да сподели опита си,ще се радвам да чуя и други мнения.

# 503
Здравейте момичета. Терминът ми е на 8 май, но се записвам чак сега в темичката защото минах през доста проблеми и все треперех какво ще стане. На 32г. съм първа бременност ми е, ин витро. Чак сега започнах да се отпускам и да се радвам, дано всичко да е наред и да си имаме едно здраво детенце.
Почти изчезнаха постоянните болки в яйчниците и кръста (имах 4см кисти) гади ми се, но не съм повръщала. Притеснявам се малко за кг-те, защото преди да забременея качих 10 кг., и сега като кача още не знам  #Crazy Чувствам се изморена, задъхвам се като ходя, до сега почти непрекъснато лежах със съвсем кратки разходки. Живот и здраве като започна 4-ти месец се надявам да съм по енергична.
Много целувки и усмивки на всички бъдещи мами  newsm76

# 504
Започна грипния сезон и усещам че ме стяга гърлото...какви мерки и препарати взимате?

bouquet

Инфлуцид,  цинапсин помагат - хомеопатични са.

# 505
Аз вече съм в 12 седмица всичко засега е наред бебчо расте можеби ще е момиче

# 506
Здравейте, и аз ходих на БХС днес в майчин дом и ще чакаме резултати в сряда. Имам и  един върпос относно работното време. Тъй като карам нощни и втори смени до 23,00 , а в закона така и не разбрах от колко до колко се води нощен труд. Можете ли да ме насочите към някоя тема или ако някой има опит. Срещата с човек от човешки ресурси ми е чак другата седмица и искам да знам какви промени на смнеите да очаквам и на какво имам право. Мерси момичета и лека бременност на всички.

# 507
  • Варна
Здравейте, и аз ходих на БХС днес в майчин дом и ще чакаме резултати в сряда. Имам и  един върпос относно работното време. Тъй като карам нощни и втори смени до 23,00 , а в закона така и не разбрах от колко до колко се води нощен труд. Можете ли да ме насочите към някоя тема или ако някой има опит. Срещата с човек от човешки ресурси ми е чак другата седмица и искам да знам какви промени на смнеите да очаквам и на какво имам право. Мерси момичета и лека бременност на всички.

Нощният труд започва от 22ч. и до колкото знам е забранен за бременни. Тук има повече информация - http://pravatami.bg/137 (има и за работата на смени).

# 508
Здравейте,аз да се оплача.Хвана ме вируса,който върлува( разбира се детето ме разболя,но какво да направя). Вчера цял ден повръщах и ми беше много лошо, а днес само 2 пъти повърнах,но ми е зле и не смея да хапна каквото и да е.Вчера вдигнах и температура 37.7 и звъннах на доктора,който ми каза да пия фервекс или някое друго прахче и биозин мама, а за повръщането нищо не може да се направи.Стискайте палци утре да съм по- добре, защото вече ми писна от  SickА за Бебо не се притеснявам, защото почна да ми расте корема, а съм 11 седмица, може би има нещо вярно,че с второто по бързо проличава.Ще го видя на 1.11 на ФМ.Това е от мен и много се радвам за всички с добри новини Simple Smile

# 509

Нощният труд започва от 22ч. и до колкото знам е забранен за бременни. Тук има повече информация - http://pravatami.bg/137 (има и за работата на смени).

Мерси много за отговора.

silent_night - бързо оздравяване

Общи условия

Активация на акаунт