Добре дошли МАЙ'2017

• 55 310
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте МАЙчета,
С огромно съжаление ви напускам. Моята първа бременност се оказа кухо яйце, най накрая поне имаше конкретно експертно мнение и спрях да живея в заблудата на ту го има ту го няма. Вчера минах процедурата иии сега ще чакам да дойде Коледа и да почнем пак с опитите.

Желая на всички ви едни прекрасни малки слънчица и много много прекрасни мигове!

# 511
  • София
Здравейте МАЙчета,
С огромно съжаление ви напускам. Моята първа бременност се оказа кухо яйце, най накрая поне имаше конкретно експертно мнение и спрях да живея в заблудата на ту го има ту го няма. Вчера минах процедурата иии сега ще чакам да дойде Коледа и да почнем пак с опитите.

Желая на всички ви едни прекрасни малки слънчица и много много прекрасни мигове!

Qsxza , много съжалявам!   Hug Бъди силна! Следващият път ще е успешен!

# 512
Qsxza, много съжалявам. Бързо възстановяване и скоро да минеш да се похвалиш с 2 чертички!  EFP  Hug

# 513
Osxza съжалявам, но горе главата.  Hug Нека бързо се минат следващите 2 месеца и много скоро след започване на опити да видиш две хубави чертички.   Simple Smile
Аз вече в 10г.с. и повръщането и гаденето премина напълно. Преди 2 седмици имах доста болки в корема, но доктора ми предписа магнезий и ношпа и сега се чувствам доста по добре. Даже и работният процес ми е малко по лек заради липсата на болки.
След прочетените мнения за докторката , която съм избрала просто не знам какво да правя и къде да отида. Понякога имам чувството, че не остана компетентен лекар в България  Sad  Другата седмица на 26.10 съм на БХС в Майчин Дом, а на 1.11 съм на ФМ във Фемина....а сега след прочетаното съм супер объркана и не знам какво да правя.  Shocked
Разбрах, че на тези прегледи е възможно да се види пола на плода, но ние с моята половина не искаме да знаем какъв е. Ще разберем, живи и здрави, след 7 месеца.
Miss Lovely за проблема с гадният вкус, възможно ли е да имаш проблем с някой зъб. Аз също имам гадният вкус, но знам че имам един зъб за правене, за който ще се консултирам  след БХС и ФМ.

# 514
Osxza , съжалявам!  Sad
Дано по Коледа да е вашето малко чудо!
Zoyi кажи на лекарката превантивно, че не желаете да знаете пола на бебето и предполагам, че ще се съобрази. Във Фемина при кого ще ходиш? Там съм много доволна от доц.Карагьозова.

За лошия вкус - аз много често имам такъв без да имам стоматологични проблеми. Преди да забременея съм оправила всичко, но ако много ти се гади или повръщаш (както е при мен), нищо чудно да имаш и лош вкус и обложен език и всякакви други екстри  Rolling Eyes
Хубава неделя!

# 515
Момичета, здравейте! Знам, че тук има и вече мами, та за това да си споделя притесненията. Петък срещу събота вечера усетих едно силно дърпане ниско доло- единия път от ляво или от дясно после в средата.  После пух но шпа и ми мина. Вчера през деня пак така на няколко пъти- обадих се на АГ той ми потвърди за ношпа-то до 3 на ден и каза ако имам проблеми утре да отида да ме види. Малко се притеснявам- четох различни мнения:от необезпокоителни разтягания на матката до притеснителни неща. Болката не е нетърпима и не искам да пия много хапчета, но се притеснявам. Има ли сред вас подобни симптоми?

# 516
  • София
LLolitka, нормално е, не се притеснявай.  Hug
Ако все пак ти е много притеснено, върви да те видят. Аз сега нямам толкова много усешание, но вече имам едно дете, та матката ми се е разтягала сериозно първия път.  Laughing

# 517
ZELA ще ходя при доктор Славчева.Моя приятелка е ходила при нея и каза, че е много доволна. Аз вече съм с час и се надявам да съм доволна и аз.
LLolitka и аз мисля, че ако те притесняват болките да отидеш при доктора. Ще си много по - спокойна, което в момента е важно за теб.   Simple Smile

# 518
LLolitka и аз имах същите оплаквания миналата седмица и понеже ми е първа бременност отидох да ме видят. Оказа се, че с бебчо всичко е наред, просто матката и връзките се разтягат. В петък също ме заболя и пак пих но шпа. Проблем би било, ако не ти мине от но шпа-то или има някакво кървене. Но ако не си спокойна отиди да си те видят Simple Smile

# 519
Qsxza много съжалявам.  Успех и нека много скоро отново се включиш в подобна група.
Zoyi много смело решение да не искате да знаете пола. Аз не бих издържала, вече се чудя какво ще е и нямам търпение да ми кажат 😁. Дано не ви го кажат по погрешка. Навярно трябва при всяко посещение предварително да напомняш, че не искате да знаете 😁

# 520
Благодаря момичета   Hug Вече съм по-добре и не ме боли. Днес съм на Фм +БХС стискайте палци. Хубава седмица на всички.  bouquet

# 521
Здравейте и от мен Simple Smile втора бременност с термин 5 май Simple Smile бхс предстои сега в сряда. Успех на всички!

# 522
Здравейте, момичета! Аз доста време се бях позагубила, но нямах възможност да пиша.Е, сега съм тук, наваксах пропуснатото и много съжалявам за момичетата с неуспешен край  Cry, успех от тук нататък момичета и съвсем скоро да се похвалите с две чертички отново, но този път успешно и докрай.Разбирам какво ви е и аз минах един път през това!  Hug
На новите момичета, добре дошли.Успешна и лека бременност на всички и докрай! Simple Smile

С мен няма много нови неща, слава богу се чувствам добре, от време на време ме наболява ниско долу корема, но е само това, продължавам утрогестана и така Simple Smile
Ходих вече на БХС И ФМ, видях малкото човече  Heart Eyes , супер усещане... направо немога да го опиша с думи, видяхме как движеше ръчички и краченца Simple Smile Сега чакам резултатите, дай боже да са хубави!
Горе долу е това, надавям се вече да имам възможност по-често да пиша. Simple Smile

Забравих да кажа, че единия доки определи термина за 5 май, а другия за 6 май Simple Smile, така че съм с термин 5-6 май, ако преди не съм го споменала.

# 523
Здравейте! Записвам се при вас, в 10 г с съм, термин 25 май- живот и здраве! Досега освен малко гадене, от друго не се оплаквам. Днес обаче получих ужасни болки в бъбреците. Отзад вляво и напред се усеща болката. Имам час днес при личната. Исках обаче да ви питам - при болки, несвързани с бременността към кого се обръщате - личната или АГ -то? Оф, дано ми мине по- бързо че не търпи. Пих спазмалгон, но не ми помогна. Sad

# 524
  • София
Добре дошла, Dareland!
Аз съм се обръщала и към двете, която успее да помогне. Но личната е добър вариант, ще ти пусне изследвания и ще ти назначи подходящо лечение. Циститът или болките в бъбреците са често случващо явление - аз също съм така. Аз пия едно хомеопатично, че то май друго не разрешават птеди 13-14 г.с., но лекарката ще прецени. Успех!
Sweet_Smiley, супер, че всичко е ок. Къде ходи на ФМ?

Общи условия

Активация на акаунт