Добре дошли МАЙ'2017

• 55 307
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
здравейте, момичета

Термина ми е на 25 май 2017г. Все още ми се гади, даже снощи пак си повърнах. Интересно защо вечер ми става лошо, а сутрин ми е по- добре. Пия си  фолиева киселина. Искам да ви попитам имате ли проблем с ходенето по голяма нужда? Ходите сигурно на работа - до кога мислите да работите - до края или да излизате в болничен.

Хубав ден на всички.

# 526
Аз минах през личната - даде ми само но - шпа и спазмалгон. Друго не можело. Каза ми, обаче че бременните се лекували от гинеколога. Той трябвало да ми даде направление за нефролог. А пък АГ- то ми каза , да ходя при личната, щом не било гинекологично. Оффф, меко казанооо съм изнервена леко. Добре, че поне болките поутихнаха.  Sad

# 527
Dareland, аз от както съм се записала при АГ страничните неща той ми ги "лекува" или ме праща при специалист. Моята лична като ходя при нея и ме съветва някакви неща, но винаги казва да се консултирам с АГ-то за по-сигурно. Малко патова ситуация при тебе като не иска ни единия ни другия да поеме отговорност. Надявам се поне, че ще си изчезнат сега болките ти Simple Smile

# 528
Здравейте, мили мамии..Нова съм тук и с радост бих се включила в темата за нашите Майски бебоци Simple Smile Моят термин е до 6-7 Май,ще се радвам много да споделяме всичко.. на мен ми е първа бременност и малко се притеснявам за всичко,но съм много щастлива и се вълнувам адски много.. В 13 седмица съм и на 31.10 ще ходя на преглед,доколкото доктора ми каза иска да пуснем Биохимичен скрининг,а аз се надявам всичко с бебо да е наред и да се покаже ако може да го видим какво ще е  Grinning

# 529
Zoyi, честно казано имам проблем с един мъдрец и не се бях сетила, че може да е от него..Според мен направо си е за вадене, но абдурд да стане сега.Ще го мислим.
Иначе аз си ходя на работа и мисля да ходя докато се чувствам добре.Живот и здраве мисля и декември да изкарам и нататък ще преценям.Познавам се много добре и знам, че ако от сега изляза ще лежа по цял ден, а не искам това.Работата ми никак не ми е тежка, носи ми удоволствие Simple Smile

# 530
Miss Lovely, не се притеснявай от посещение при стоматолог по време на бременността ако имаш спешен проблем; една евентуална инфекция може да създаде по-големи грижи от упойката ако това те тревожи. Аз миналата седмица ходих при моя стоматолог заради един болезнен зъб и се оказа, че се е развил пулпит- обработи ми зъба без да вади нерва като използва упойка без адреналин и ме увери, че дори бременна жена може да понесе доста голямо количество от този вид упойка без да има риск. Поздрави!

# 531
tania_burgas до преди 10 дена имах проблем, но ядях сушени сливи и се оправях , че ми беше много дискомфортно. Аз мисля да ходя на работа докато мога, ако се чуствам добре  Simple Smile

Днес бях на преглед и бебо спеше докато не се събуди и започна да буйства. Много мило ми стана като го гледах как рита.  Hug
Сега чакаме 03.11 за скрининга.

# 532
Denizara на БХС и ФМ ходих при д-р Тодоров в Стара Загора.Той има необходимата апаратура и е много добър специалист.

За ходенето на работа и на мен много ми се иска, но в началото с това прокървяване излезнах в болнични и май няма смисъл да се връщам сега на работа, като точно започнаха и вирусите.А пък и моята работа определено не е от най-леките Simple Smile

# 533
  • Варна
И аз имам неприятни преживявания в тоалетната. Не се бях сетила за сушените сливи, много благодаря  Hug

Мислех да работя докато мога, защото си харесвам професията, но с шефа имаме различни виждания за добри условия в офиса. 3-ма човека сме в голямо помещение под земята и се топлим с една духалчица... миналата седмица като захладня, вътре стана 12 градуса и умрях от студ. Не ми се мисли като задухат зимните ветрове какво ще е. Хич няма да коментирам и убедеността му в това, че мога спокойно да си работя докато съм в майчински и си играем на заплашванки... Та, реших, че ще е по-добре да не се поставям в екстремни ситуации.

Тази седмица съм на преглед и ЖК и се надявам всичко да е наред с бебо, че не съм го виждала от 2 седмици.

# 534
Минавам да се отчета. От ФМ видяхме бебо с мнооого зор, не спираше да се мята и шава и постоянно ни обръщаше гръб, докато накрая не се наложи док. да ме гледа с вагинален.  Rolling Eyes Чакаме резултати от БХС и дано всичко е наред  Praynig.
За ходенето до тоалетна и аз имам проблеми...ще гледам да ги оправя с активия, ябълки, круши, доматен сок, сушени сливи и топла вода на гладно. Чух и че кивито много помагало, ама те сега са много пластмасови.
Между другото док. каза че имам хематом някакъв и се учуди, че не съм кървяла и предположи,че може да е плоден сак от неразвит близнак.  Thinking Малко се притесних, но ще го наблюдаваме този хематом. Хубав ден на всички!  bouquet

# 535
Здравейте,
Следя ви с интерес. Исках да знам има ли някаква група във FAcebook, в която мога да се запиша?
Също така мен докторката ме изпрати на БХС в Майчин дом (не ми каза за други варианти като Св. Петка), но нищо не спомена за ФМ. Моля някой да ми обясни дали ФМ е по желание и прави ли се допълнително в Майчин дом. Предстоят ми тези изследвания. Благодаря предварително. Simple Smile

# 536
 И аз ще ходя на БХС в Майчин дом. Преди самия БХС се гледа бебо на ехограф и се прави снимка, но това не е ФМ. Тя се прави към 20г.с.

# 537
Здравейте! Бременна съм в 12-та седмица. Отвратителното гадене отшумя, но си остава проблема с ходенето по голяма нужда. Аз го решавам с мюсли+ мляко, сушени сливи и ябълки. Разбрах, че има и фруктово сиропче за проблема, но него още не съм го ползвала. Поздрави на всички  bouquet

# 538
  • Варна
Сега се замислих на тема козметика. Понеже ми е първа бременност (непланирана и неочаквана) и не съм сварила да прочета всичко, да питам - сменихте ли си козметиката за лице/ръце, кремове и други помади? Най-вече кремовете, че съм с много суха кожа и не мога да се откажа от тях. Ползвам определени марки, но не се бях замисляла за химичния им състав и как биха повлияли на бебо. Та, каква козметика ползвате?

# 539
Момичета аз ви напускам, бебето е спряло развитие в 9-та седмица докато в 8-ма всичко му беше наред. Пожелавам ви безпроблемна бременност и на финала здрави бебенца! Моля, не ми пишете съболезнования да не разваляме хубавата тема. Аз така или иначе ще се оправя. Целувки от мен!

Общи условия

Активация на акаунт