Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Трябва ли да опитваме през следващите месеци или трябва да изчакаме, докато преминем основните прегледи и изследвания?
Какво да ям - грозде, диня, царевица или всичко?
Какви са резултатите от изследванията за МБ, Микоплазма, Уреаплазми и Хламидии?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Трябва ли да опитваме през следващите месеци или трябва да изчакаме, докато преминем основните прегледи и изследвания?
Ако изпитвате постоянна, тъпа болка в дясната яйчникова област, може да имате възпалена тръба или яйчник. Препоръчително е да си направите ултразвук на таза (ТУ), за да се изключат инфекции като хламидия и плазмиди. От тази гледна точка може да спрете опитите, тъй като взаимното заразяване ще влоши ситуацията. Изследванията ще бъдат от полза, тъй като са необходими, ако проблемът се задълбочи.
-
Какво да ям - грозде, диня, царевица или всичко?
-
Какви са резултатите от изследванията за МБ, Микоплазма, Уреаплазми и Хламидии?
-
Какво представлява 4G/4G мутацията и какви са нейните последствия?
-
Кога е подходящо да се тества отново TSH след повишение по време на бременност?

. Винаги ни изненадваш много приятно, за което безкрайно БЛАГОДАРЯ! 
Пък да вземе някой да се стегне и да покаже реална снимка на един такъв, която да ползваме в бъдеще

Аз гроздето не го обичам. Само, че на стомаха ти може да не му хареса особено Кристи 
Сега чакаме отчет по списък от разни хора, те си знаят кои са.
Ама да не каже "късметът" ми, че съм неблагодарна.