Есента настъпва вече, гука ЮНСКОТО човече

• 37 908
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Анелия, издърпвам сопол внимателно с нокът само ако е на изхода на нослето, иначе с клечка за уши опитвам да издърпам след баня.
Peace

# 91
Здравейте, група! Да ви кажа, че днес се върнахме от морето. Амиии общо взето мина добре, като изключим втората вечер, в която рев, рев - 2 часа. Ей, така - от нищото. В крайна сметка заспа в слинга.
От там на сетне беше много послушен. Стояхме по няколко часа на ден на плажа, а той си спеше в шезлонга. Всички около нас се чудеха и се маеха, какво е това кротко бебе, че мама и тате даже си позволяваха да влизат във водата, а то спи  Grinning
На 9ти ни предстоят отложените от 2ри този месец ваксини, та ще видим как ще е положението. Хич не ми се и прибираше, ноо няма как  Wink
Лека вечер и поздрави от нас  bouquet

# 92
Момичета, къде слагате да спят бебетата ? В спалнята при вас или в отделна / съседна стая ? Този въпрос започна да ме вълнува от скоро, тъй като едно легло вече е тясно за двете ни бебета и купихме второ. В нашата спалня не могат да се поберат 2 бебешки креватчета. Тъй като нощем и двамата са спокойни, чудя се дали да не ги отделя в детската им стая с бебефон. Нашият апартамент е малък и ако оставя отворени вратите навсякъде, няма начин да не ги чуя или да стигна бързо до тях. Вече не са толкова малки, че да се притеснявам от внезапно задавяне и т.н. Някой ползва ли видеофон и как снима в тъмното ?  newsm78

# 93
Момичета, къде слагате да спят бебетата ? В спалнята при вас или в отделна / съседна стая ? Този въпрос започна да ме вълнува от скоро, тъй като едно легло вече е тясно за двете ни бебета и купихме второ. В нашата спалня не могат да се поберат 2 бебешки креватчета. Тъй като нощем и двамата са спокойни, чудя се дали да не ги отделя в детската им стая с бебефон. Нашият апартамент е малък и ако оставя отворени вратите навсякъде, няма начин да не ги чуя или да стигна бързо до тях. Вече не са толкова малки, че да се притеснявам от внезапно задавяне и т.н. Някой ползва ли видеофон и как снима в тъмното ?  newsm78
Моя бебок е в такава кошарка на колелца и си го слагам до главата, за да ми е удобно. Иначе има и голяма кошара, която е в другата стая, но за сега мисля да си спи в малката докато не е започнал да се обръща и да иска да става. При теб обаче с две бебчета.. хм - сложна работа  Grinning Според мен не е проблем за бебетата да са в другата стая, щом ще ги чуваш и т.н. Бебефон не ползвам, но има приложение за телефон, което е страхотно, защото хем предава със звук, хем има нощен режим, хем и ти можеш да му говориш на бебчето. Трябват ти само два смарт фона и интернет - единия ще излъчва от стаята с децата, а ти ще си ползваш твоя и ще можеш да ги виждаш винаги, когато искаш.  Peace

Това е приложението, което аз използвам, за да наблюдавам какви ги вършат кучетата ми на долния етаж Simple Smile

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ivuu

# 94
anelia_888 - направо ме разби!!! Shocked това е страхотно бе!  Hug bouquet
Колкото до спането в друга стая..оф мен ще ме е шубе ooooh! някой път от умора и недоспиване ще се унесеш по-тежко ии иди го чуй. Аз преди да забременея толкова леко спях,че и муха да прелети се събуждам. Сегаа чак когато изревеме за яденето тогава го чувам а кошарата му ми е навряна буквално в лицето Joy
Ние имаме бебефон на cangaroo ама хич му нямам вяра незнам. Много исках да вземем такъв с камера ама все си виках,че са излишни пари. Сега разбирам ,че изобщо не са. Naughty
Пробвайте една вечери как ще е . Ако са спокойни и кротки бебчета няма проблем ама това моето шило дето се върти на 360градуса нее мога и да си помисля да не е в стаята😂

# 95
  • България
Кити,супер,че спинкат през нощта.Имат ли си режим вече.От колко до колко спят?Нашите много късно заспиват 12-1ч.П понякога се будят,понякога-не.Не се оплаквам, веднъж Стела спа 12часа без прекъсване:), но често се разминават в буденията, не винаги спят спокойно-пъшкат,помрънкват.Обръщам по коремче по гръб че, та не съм особено наспана, ама здраве да е Simple Smile
Иначе нашата стая е голямя-отдавна ги разделихме в две легла,че много се ритат и бутат.Като се събудих една нощ и видях краката на Теди до главата на Стела и ги разделихме:)

# 96
Ние сме направили страшен режим и засега го спазва изобщо немогаа да се оплача от детето. Сутрин стааваме 8.30-9 после към 1-2на обяд заспиваме  доо 4-5. В 9-9.30се къпеме ядем и в 5сутринта се буди за ядене ,заспива и в 8-9се събужда Party

# 97
Момичета днес оставих бебчо със свекърва ми за да излезна да свърша работа обаче не ме е разбрала че давам 4лъж.АМ на 120мл и е сложила 3лъжички..косите ми побеляха като разбрах надявам се да му няма нищо освен, че ще огладнее бързо.  Сега съм взела дозатор за АМ да ми е сигурно чееее.... ooooh!

# 98
E какво да му има на бебето? Само ще огладнее по-бързо, нищо повече.  Laughing
Аз колко пъти съм бъркала лъжиците... хич ме няма с математиката.  Whistling

# 99
От това ако ти побеляват косите..... я се стегни и си пази нервите  Mr. Green

# 100
Момичета днес оставих бебчо със свекърва ми за да излезна да свърша работа обаче не ме е разбрала че давам 4лъж.АМ на 120мл и е сложила 3лъжички..косите ми побеляха като разбрах надявам се да му няма нищо освен, че ще огладнее бързо.  Сега съм взела дозатор за АМ да ми е сигурно чееее.... ooooh!
Като кърмя,ако мислиш,че знам колко "лъжички" давам Simple Smile Спокойно!

# 101
Няма проблем, бъди спокойна. Аз на нощното хранене така слагам по малко , за да не му е тежко на бебо и да спинка спокойно.  Peace

# 102
Аз да ви се оплача. От 2 дни нощния съм , кийто беше единствения здрав сън на бебо не е това което беше... тъкмо от 2 седмици някуде започна вечер да спи по дълго и....заспива към 10 -11 и след час 2 се буди с плач..и така през час до сутринта...не знам на какво се дължи..че е ревлив , ревлив е ,но е спокойно и тихо с приглушена светлина( по този начин наистина спеше спокойно)  и изведнъж едни писъци и ревове... #Crazy

# 103
Писах, писах и всичко затрих.

Ирен не знам дали имат режим. Ние ги извеждаме следобед и ги прибираме към 8-9 вечерта, след което баня, хранене и заспиват почти веднага дори без приспиване. Спят между 6 и 10 часа непробудно, после на 3 часа се будят до към 8-9,30 сутринта, след което будуват час-два и пак отнясят плувката. Момата има ритуал да спи на люлката между 11 и 3-4 следобед но напоследък е неспокойна и спи на пресекулки, като смуче палец или завира юмручета в устата си (побелели са й долните венци), а младежът е труден през деня - все си мрънка нещо под мустак, заспива за малко и от най-слабия шум се стряска и буди. В количката обаче той повече спи, а тя иска да се оглежда.

# 104
Абе знам,че нищо му няма ама..някой път май го раздавам в повече(стрикността)😂
Вие имате ли понякога зелени акита? При нас взе често да се случва newsm78
Или някой път са жълти с бели топченца вътр ,което като четох из нета пишеше ,че е от преяждане.

Общи условия

Активация на акаунт