Звездни компромати - 298 част

• 111 458
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
# 406
Бижу, браво! Страхотно си го написала! Hug bouquet

Валерко не плюе никого, защото е добър /ох на кака златото мило и сексапилно/ и разбира се най-важно, пак казвам най-важното е, че аз го уча! bowuu bowuu bowuu

# 407
  Ахахахаха коментар под малоумния статус на мухльото "Цяла България е с теб Гришо!!"
  Wtf   Joy  Joy

# 408
"Мухльото" е идеален прякор, много му отива на тоз "мъжкар"  Flutter Peace

# 409
Винаги е била пухкава, просто хората са свикнали с медийния й фотошопнат образ.

# 410
Винаги е била пухкава, просто хората са свикнали с медийния й фотошопнат образ.
Така е, но сега съвсем е бухнала, та се зачудих дали не е бременна  Laughing

# 411
Бухнала!... hahaha И си представих тутманик Crazy Mr. Green

denci,  Hug

# 412
Тази Петканова драма вече надмина всякакви граници...страшна простотия Sick

някой е сложил снимка със сочещ пръст на задното стъкло на Александра

Скрит текст:

и специална страница във ФБ, където са качени десетки колажи и вицове за нея ooooh!
https://www.facebook.com/DMSKlechki/?pnref=story

# 413
Дано мухльото е доволен и се чувства повече мъж сега  ooooh!

Андреа наистина е много бухнала (ако това е тя), прилича ми на бременна.

# 414
  • Rock & Roll feeling ...
Жалко е,че к*рветините минават за интересни и вървежни,като всъщност са нищо повече от долни и употребени.
Никой не е длъжен на лоялност и морал,но да си знае парцаливото място. Ще се скине от лапане и с тая същата уста ще целува някой,за който май и не й дреме много много,ма  й се води приятел, бегай бе  Stop
Не ме касае избора й,тва са си нейните отвори,но ми се повдига от такова двуличие и некоректност. Да го беше заразяла тоя мухльо,па да си вършей,колко щеш.

А Даниел Петканов,че е дебил-щета,такъв е за мен. Че е грозен подобен публичен линч- грозен е.  
Злобата ем мъчи,ем мори.
За такива боклуци,като коврите / от сякъв вид,пол и цвят /,само дълбоко презрение и гнус,другото те сами ще си го намерят. Не може да плуваш в езеро  с  помия и да излезеш чист. От собствената си попара ще се нахранят,не е пожелание,а простичък закон. На такива хора не им трябва чужд линч.

- - - -

И нещо приятно за гледане :Doutzen: her story (клип)

Последна редакция: пн, 05 сеп 2016, 22:01 от Relief

# 415
  • На топло
Дано този дето и бърка на пиарката в устата, да е чужденец.
Ако и жена му си го познае, ще стане още по-голям панаир.
Фейсбук стана поле на изява на много кукута.
Но...по-добре отколкото да отиде и да и тегли куршума.

# 416
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Рилийф, хубави излияния, но дали би ги направила за някоя от любимите си моделки? Понеже доста от момичетата, които дефилират в Париж, Милано и страниците на "Воуг", в свободното си време спят с богати чичковци срещу лукс (Миранда Кер и Иринчето Шейк са сред тези, за които се знае сто про, ама хич не са единствени; а Наоми Кембъл не само спи с мъже срещу заплащане, ами и бяха плащали и с кървави диаманти и после я разкарваха да свидетелства по международните трибунали).
Дженче Лоурънс получава летящ старт на кариерата през постелята на продуцент Номер 1 в Холивуд, където най-вероятно е лапала повече от пръсти, ама ковра не съм чула да я наричате.
Примери още бол...
Та да- двойни стандарти доста, основно спрямо това дали ни кефи някоя или не.

# 417
Ама е грозна снимката с бръкналия пръст.
Тази жена продажна сега ще я налязат за яко клатене, много паралии и ще живее добре, и както е търсила досега, но винаги хората ще я презират и ще отвръщат погнусено глава. Кофти я натопи мухъла и ще си пати тя, ако и да си сбъдна, без да иска мечтите. Българинът е злопаметен и мрази силно.

# 418
и специална страница във ФБ, където са качени десетки колажи и вицове за нея ooooh!
https://www.facebook.com/DMSKlechki/?pnref=story
Докладвайте я тая страница! Това е върха на гнусотата! Тоя човек е пълен помияр! Close Close Close

# 419
  • Rock & Roll feeling ...
Да,Джо,бих.
Къде обаче има двойни стандарти ? Едно е да харесваш,коментираш и съпоставяш дадени визии, друго е отношението към личността. Ако Адриана Лима се разпише с проявления,това че намирам тялото й за почти съвършено,няма да ме спре да я сложа в графа " боклук човек". 

Общи условия

Активация на акаунт