Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 43

• 155 787
  • 802
  •   1
Отговори
# 705
Ел Hug, радвам се, че си по-добре. Записвам го този Пантосан.

# 706
наистина е индивидуално...майка ми е в 4 стадий,след операцията отказа химията и всичките им лечения,пие сода и витамин Б17 и е добре.Така,че.....според мен голям процент от хората ги уморява именно химията.Но честно казано наистина  на някои помага едно,на други друго.Вярата е най важна!Бъдете здрави и бог да ви пази.

# 707
Що ли въобще е правила и операция.... като бог си я пази  Rolling Eyes
атеистите като мен да му мислят Naughty глад бой стригане и химия...

# 708
наистина е индивидуално...майка ми е в 4 стадий,след операцията отказа химията и всичките им лечения,пие сода и витамин Б17 и е добре.
Колко време мина от операцията и следите ли туморни маркери, правихте ли скенер да видите има ли ново развитие?

# 709
Искам да попитам някой от вас имал ли е завишено CRP, джипито ми назначи това изследване плюс ПКК,  след висока температура при простуда и втрисане, което отшумя за 2-3 дни .Всички показатели бяха добри, освен това CRP.Някой имал ли е такъв проблем, защото сега ме изпраща наново по лекари, пита онкологично дали се следя, а аз бях преди 3 месеца за протокол и всичко беше ок, а и в деня на изследването си пуснах платен ТМ , тъй и тъй ме бодат и той беше ок.Благодаря ви предварително, ако някой може да сподели опит и даде съвет.

# 710
Това е маркер за възпалителен процес, щом е завишен има възпаление някъде.
На мен ми го изследваха при едно съмнение за пневмония, беше в норма - 1 и така (и с още едни изследвания) разбраха, че е алергия, а не някакво възпаление. Тук пише за него -
http://www.medinfo.bg/spisanie/2006/7/statii/crp-marker-na-vyzpalenieto-78

# 711
  • В царството на игрите:)
CRP няма нищо общо с рака. Показва дали има вирусна или бактериална инфекция и как да се лекува.

# 712
Много благодаря момичета,от около пет месеца имам отоци и ставни изменения по дясната длан и пръстите и доста болки явно артритни промени и все отлагах ,но започна много да боли и ще посетя ревматолог, явно възпитанието е повлияло това изследване, още веднъж благодаря.

# 713
наистина е индивидуално...майка ми е в 4 стадий,след операцията отказа химията и всичките им лечения,пие сода и витамин Б17 и е добре.
Колко време мина от операцията и следите ли туморни маркери, правихте ли скенер да видите има ли ново развитие?
4 месеца след операцията,маркерите са в норма,ще правим 2ри маинтрак тест от него ще разберем как се движат нещата.Края на април-и ще напиша.Малки тумори не се засичат с никаква техника.

# 714
Що ли въобще е правила и операция.... като бог си я пази  Rolling Eyes
атеистите като мен да му мислят Naughty глад бой стригане и химия...
Това за добре дошла ли е?Каква е тая злоба ?всеки сам избира.!И какво общо има операцията с Химията??Че не одобрявам химията не значи ,че отхвърлям медицината.Хайде малко по спокойно.....

# 715
  • София
Добре дошла !
Да, всеки сам избира. Но да избереш смъртта съзнателно, аз поне не го разбирам.

# 716
Добре дошла !
Да, всеки сам избира. Но да избереш смъртта съзнателно, аз поне не го разбирам.
Явно не съм за тук,други разбирания и идеи не се толерират.Бъдете здрави!И не ми казвайте какво съм избрала,никой от нас не знае какво е избрал........

# 717
Fustafree,на мен ми е интересно това, което пишеш, нищо, че се лекувам с конвенционални методи. Стана ми интересно за този Майнтрак, който ще правите, за количеството на ракови клетки ли е?
 Излезе ми някаква статия, че в Александровска започвали тестове на болни с рмж, панкреас и още нещо. Тези тестове сканирали целия геном и така ще се определя по- точното лечение. Всичко хубаво, обаче без цената, ок. 5200 лв щяло да струва.
Миналият четвъртък др Н.Щонова показа някаква книга на американски онколог, но имах гости и не записах името, а сега не ми отваря предаването. Беше интересно, каза че това бил лекуващия лекар на Армстронг и Джобс и разказа, че Джобс всъщност се бил отказал от стандартното лечение, надявал се е на суровоядството ( а захарта в суровите плодове всъщност е ускорила нещата при неговия болен панкреас). Ако някой знае името на автора да го сподели.

# 718
Fustafree,на мен ми е интересно това, което пишеш, нищо, че се лекувам с конвенционални методи. Стана ми интересно за този Майнтрак, който ще правите, за количеството на ракови клетки ли е?
 Излезе ми някаква статия, че в Александровска започвали тестове на болни с рмж, панкреас и още нещо. Тези тестове сканирали целия геном и така ще се определя по- точното лечение. Всичко хубаво, обаче без цената, ок. 5200 лв щяло да струва.
Миналият четвъртък др Н.Щонова показа някаква книга на американски онколог, но имах гости и не записах името, а сега не ми отваря предаването. Беше интересно, каза че това бил лекуващия лекар на Армстронг и Джобс и разказа, че Джобс всъщност се бил отказал от стандартното лечение, надявал се е на суровоядството ( а захарта в суровите плодове всъщност е ускорила нещата при неговия болен панкреас). Ако някой знае името на автора да го сподели.

"Джобс не се подлага на медицинско лечение и използва алтернативни методи за период от 9 месеца. Налага се да постъпи в болница през юли 2004г. Туморът е премахнат без да се налага лечение с радиотерапия и химиотерапия."
Не съм го гледала и на мен ще ми е интересно.
Да,той брои ракови клетки,но трябва минимум 2 за съпоставка.Първият е правен януари.

# 719
Мерси, fusta, ще прочета.
Иначе тук няма злоба, но всички сме видели и чели доста, а и самата тема е доказателство, че много повече хора оцеляват след химия, отколкото след алтернативните методи като глад, веганство, гъби от Китай, отрова от скорпион и подобни. С това не критикувам вашия избор, моята леля също не прави химия и то при мети в лимфите, но е добре вече 6 г.и половина.

Общи условия

Активация на акаунт