Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво може да причини бяло течение по време на бременност?
Какви са обичайните промени в гърдите по време на бременност?
Какви са препоръчителните прегледи по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво може да причини бяло течение по време на бременност?
-
Какви са обичайните промени в гърдите по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните прегледи по време на бременност?
-
Какви са причините за увеличени гърди, повишена сънливост и наддаване на тегло в ранните етапи на бременността?
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност, особено когато изпитвате гадене?
добре дошли на всички нови майчета, едвам смогнах да изчета всичко.
обаче така ми се гадиии, уужас направо. Нямам търпение да сменим часа с 1 час, че да изглежда нормално да си лягам толкова рано, взе да ми се приспива в 9
и едва устисквам до 10 без нещо за да си легна. Ужасно почнаха да ме болят гърдите през ноща
а не са ми и много големи - размер Ц- спя по гръб, като се обърна на една страна така здраво ме болят че тая нощ ги придържах с ръце, докато свикнат с позицията...Не завиждам на мамите с по големи 
. Ники1914, Писала си" Семестър", вместо триместър, често срещана грешка, просто забелязах и реших да кажа