Пак сме се събрали бъдещи АПРИЛски мами! - Тема 3

• 36 706
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Annette, пак да питам какъв антибиотик ти изписаха? Любопитно ми е, защото и аз в момента пия антибиотик заради стрептококите.
Спокойно си ходи на фризьори, козметици и маникюр.

Miss july Извинявай, не съм видяла въпроса. Изписа ми Аксетин - на 12 часа. Аз изпих 5 хапчета само, после стана ясно ,че не е вирус/грип.
Реално ако те беше лепнал вирус или грип първо щеше да вдигнеш доста по-висок температура, а и вирусите не се лекуват с антибиотици. За мен АГ-то ти не е действало много компетентно. Мое мнение, да не се засегнеш  Peace

# 571
Baby, а обясниха ли ти , дали ако си в болничен, а не реално да работиш, това ще се отрази ли на сумата майчинство?

# 572
  • Пловдив
И аз съм за подстригване и боя. За боята ще изчакам още малко, но нямам търпение да имам свободно време да отида за връхчета поне. Лакирам се редовно - веднъж или два пъти седмично в зависимост до кога е издържал лакът ми.

# 573
Добър вечер Simple Smile добре дошли на всички нови майчета, едвам смогнах да изчета всичко.

За запека всяка сутрин си правя смути с круша, кисело мляко, овесени ядки и мед, много добре ми действа за сега.

Аз се записах на ЖК направих всички изследвания всичко е ОК, освен хемоглобина , който малко ме притесни 105 е. Гаденето ми продължава от време на време, не всеки ден, може би дори вече отшумява в 10 г.с. +4 дни съм, чувствам се и по енергична вече.

Малкия ми е болен с някакъв ужасен вирус, 2 дни има висока Т и афти в устата и гърлото, дано не прихвана от него, пия Биозинмама и за сега съм ОК. 

# 574
Добро утро!
Аз нито съм се записала на ЖК, нито имам час за ФМ, нито пък за БХС. Рано е още за което и да било. Peace
С гел лак съм постоянно и мисля така да си изкарам бременността. Тези дни ще посетя фризьора си, че имам нужда и от боя.

# 575
  • Варна
Добро утро. И аз мисля да се боядисвам след 3-ти месец, за подстригване, скоро трябва да ида. Спрях да се лакирам, тъй като четох някъде че повечето лакове съдържали някакви съставки които били вредни, та не съм си купувала от онези, по специалните които тифани споменава.За гел лак нямам време, за фризьор едва намирам време събота и неделя..
Аз по приложението в телефона съм в 7 г.с. и 5 дни, много съм изостанала Crazy обаче така ми се гадиии, уужас направо. Нямам търпение да сменим часа с 1 час, че да изглежда нормално да си лягам толкова рано, взе да ми се приспива в 9 Tired и едва устисквам до 10 без нещо за да си легна. Ужасно почнаха да ме болят гърдите през ноща  #Crazy а не са ми и много големи - размер Ц- спя по гръб, като се обърна на една страна така здраво ме болят че тая нощ ги придържах с ръце, докато свикнат с позицията...Не завиждам на мамите с по големи  Confused От тази вечер започвам да спя със сутиен, много е некомфортно, но поне не боли така  ooooh!
Искам пак да ви попитам, тези които са записали ФМ,  следящия лекар споменава ли нещо за това, или сами трябва да се ориентираме да се запишем час при някой?

# 576
Добро утро лежа и си плача на дивана,че закусих и след това върнах поръчката.И за кво да ям само да хабя храната.И съм станала голяма ревла.
Колкото до подстригване аз се постригвах предния път.

# 577
  • Пловдив
Теди, моите си бяха големи и преди Б, сега са още по-по-най. Много е неприятно. На мен за спането ми беше по-комфортно в началото със спортен сутиен (от тези, които приличат на къс потник). Вече май свикнах и без него.

# 578
Baby, а обясниха ли ти , дали ако си в болничен, а не реално да работиш, това ще се отрази ли на сумата майчинство?
Не съм питала,но не се отразява.Примера с моята приятелка,която си взима майчинство,а не е ходила на работа само в болнични. Simple Smile

# 579

Аз се записах на ЖК направих всички изследвания всичко е ОК, освен хемоглобина , който малко ме притесни 105 е. Гаденето ми продължава от време на време, не всеки ден, може би дори вече отшумява в 10 г.с. +4 дни съм, чувствам се и по енергична вече.

Моят пък хемоглобин излезе 160, аз даже си помислих, че някаква грешка е станала, защото никога не ми е бил толкова висок. Около 130 ми беше с предната бременност, но знам попринцип, че много пада при бременните. Мои приятелки пиха разни препарати с желязо, за да го вдигнат.
За ФМ и БХС на мен лекаря ми каза за тях, кога да отида, даже и къде. Той препоръчвал да се направи БХС и първата ФМ в 18-22г.с, другата в трети семестър не била важна, но аз като дойде време и нея ще си направя Simple Smile
Подстригах се преди може би 2 седмици и то някъде към 5 пръста, та скоро няма да ми се налага. За боядисването по принцип нямам опасения, просто още не му е дошло реда Grinning
Гърдите и мен ме болят, а също не виждам да са пораснали кой знае колко. Неприятно е ама и това ще мине Simple Smile

# 580
Добро утро лежа и си плача на дивана,че закусих и след това върнах поръчката.И за кво да ям само да хабя храната.И съм станала голяма ревла.
Колкото до подстригване аз се постригвах предния път.
Милата Sad
Познато ми е това с плаченето, чак се чудя как не съм се обезводнила още. Надявам се, че скоро ще мине това.

# 581
Нямам търпение да сменим часа с 1 час, че да изглежда нормално да си лягам толкова рано, взе да ми се приспива в 9 Tired и едва устисквам до 10 без нещо за да си легна.
Искам пак да ви попитам, тези които са записали ФМ,  следящия лекар споменава ли нещо за това, или сами трябва да се ориентираме да се запишем час при някой?

😃 Аз заспивам всяка вечер между 8:30 и 9:00 без ни най-малко да ми е неудобно. Винаги съм си лягала рано, но сега бия всички рекорди.
За ФМ - мен ме питаха при наблюдаващия ме АГ дали ще правя (може би защото самият той прави ФМ), но аз ще си я правя в София, където ми беше процедурата (инвитрото).

# 582
  • Варна
Теди, моите си бяха големи и преди Б, сега са още по-по-най. Много е неприятно. На мен за спането ми беше по-комфортно в началото със спортен сутиен (от тези, които приличат на къс потник). Вече май свикнах и без него.
Аз преди бях най големия размер Б, сега съм 75 Ц. Точно такива си купих и аз, спортен сутиен, спах с него 1 вечер, беше Ок от към болка, но некомфортно. Тая вечер спах без него и О ужас... Дано и при мен мине това неразположение, както при теб, че не мога да се наспивам заради тея болки.

Ники1914 и ТинтириМинтири благодаря за информацията, може би моят ще ми каже след като се запиша на ЖК, ако не, ще повдигна въпроса защо не ми казва, и защо нищо не обяснява  Crossing Arms . Ники1914, Писала си" Семестър", вместо триместър, често срещана грешка, просто забелязах и реших да кажа  Simple Smile

# 583
  • Бургас
Здравейте, и аз да помрънкам. Гади ми се постоянно, а от два дни ме е натиснал един зъб, който правих месец Януари. Ама нали не мога да си направя снимка, чакам да ми изпратят старата снимка, защото смених зъболекаря. Яд ме е много, че дадох 350 лв за този зъб. Очаквах други 2 да ми направят проблем, но не и този. Боже, как ще си отворя устата в зъболекарския кабинет?!?!?!? Представям си филм на ужасите, ще оповръщам доктора.

Мисля да си взема болничен, защото съм много зле от зъба. И както се очаква да не мога да успокоя болката... Обаче знаете ли кой трябва да ми го даде? ЛЛ или стоматолога?

С Михаела и двамата мечтаехме за момиче и с кеф се подстригвах /шегувам се, не съм суеверна/. И сега мисля да го правя. Лакирам се, дори ходя на подръжка за гела. Смятам и да се боядисам по-нататък, понеже бях решила това преди да разбера, че съм бременна. А сега цвета ми е естествения.

Много плачех и аз с предната бременност. Сега не ме е тръшнал още тоя хормон, обаче много ми се спи и не мога да спя хубаво. Постоянно се събуждам, лягам и не мога да затворя очи, а главата ми е уморена и замаяна.

# 584
Добро Утро Simple Smile
Дано днес да е по-хубав ден от вчера. Че заради нерви в работата цял ден глава ме боля, умората ме натиска и сънливостта ми се върна странно заспивам рано и едвам ставам. На всичко отгоре една постоянна тъпа болка в корема цял ден, едвам се движех. Днес за сега я няма.
Някой спомена, че никой не го боли кръста, напротив на мен това ми е постоянна болка, при стоене права дълго, при доста ходене кръста първи ми дава знак, че трябва да почивам.
Стига съм се оплаквала и аз да не ви надувам главите.
За козметичните процедури не съм хипер вманиачена, но не вярвам в тези бабини деветини. Аз се лакирам с обикновен лак, на козметик ходя на кола и на освежаващи маски за кожата. Косата ми е дълга на кичури от време на време фризьора ми слага обливка, и мисля да си направя другия  месец кичурите и то няма да имам нужда повече, следващото ще е чак след раждане да се преведа във вид  newsm03

Общи условия

Активация на акаунт