Изневерява ли ми? Как да разберем?

• 49 715
  • 270
  •   1
Отговори
# 75
Не беше хлътнал със сигурност, но ей така, защото му е подръка и за четкане на егото..))

Да, страшно си е по ивентите.. Joy

# 76
За инцидентно чукане не са нужни сериозни ресурси или време, както някой писа по-горе В бар отнема около час да скъсиш дистанцията. Разбира се, ако налице са определени условия свързани с външен вид. Но като цяло не е трудно.

# 77
Мнението ми напълно се припокрива с това на Дана

# 78
За инцидентно чукане не са нужни сериозни ресурси или време, както някой писа по-горе В бар отнема около час да скъсиш дистанцията. Разбира се, ако налице са определени условия свързани с външен. Но като цяло не е трудно.
А ако човек не обича да ходи в подобни ...свърталища?     Laughing

И аз съм чувала истории как пили по едно и се оправили набързо в кенефа (да ти пИкам на такова "удоволствие"    Mr. Green    ), ама ако щеш вярвай, има хора, които не обичат подобни заведения.

# 79
Ами не знам. Обграден съм с хора, които обичат нощния живот. Тези, които си стоят вкъщи са ми скучни.

Не си права за тоалетната. Хората са измислили легло. Само ученичка ще се съгласи да я чукат в тоалетна. Аз съм се запознавал с много жени в барове, но никога не ни е хрумвало да правим секс в тоалетната. Там най-много да отидем за да се подкрепим със стимуланти преди да стигнем до леглото.

# 80
Явно е вярно, че колкото хора толкова и мнения. За мен изневярата слага точка на всичко. Не искам да го карам да ме иска, не искам и да живее с мен. Искам само да се разкара.
Колкото да въпроса на авторката - да изневерява ти. Ти в колко коли си забрави сутиена за цял живот? Няма да се учудя и да е с въпросната, която си питала.

# 81
Разбира се, всеотдайните женени мъже с деца вечер са по баровете, къде другаде  Peace После се прибират къщи и споделят домашния уют и плановете си за бъдещето с жената, която благо се е грижила за децата и го чака с топла вечеря и чехли  Laughing Laughing Една забежка не променя нищо за тях  Hug А и те сигурно изкарват много пари, никой няма да забележи, че е платил там някаква стая еднократно (че в тоалетната не може все пак). Семейството просперира и никой не е наранен  Outta Joint

# 82
Нещата понякога просто се случват. Човек е роб на тялото си. А когато то крещи "Искам дългокраката блондинка на съседната маса!" някаква си брачна халка нищо не значи. Тва е положението.

# 83
Дана, има и такива на които работата им изискава да са по баровете няколко пъти в месеца. Разбира се това е малко по-балкански приом. Работя с немци и българи и винаги, когато сме правили срещи в София, след вечерята се ходи на стриптийз бар (с екстри) по инициатива на българите, а за немците е добре дошло, защото тук нямат времето за това. Мисълта ми е, визирайки българите, че  щом са без жените си, си позволяват всичко. Не се случва всеки ден, а през останалото време само да ги видиш, то са едни усмивки, едно ухажване, една нежност към жените им, чак ми увисва мандибулата. С една такава двойка сме и много близки семейни приятели, изучавала съм ги изкъсо.

# 84
 BigCityNights, важното е, че много уважавате жена си  Twisted Evil и ще осъмнете един ден заедно в старческия дом  Mr. Green Mr. Green А блондинката е еднократна забежка, която само заздравява брака ви  Flutter

Ох, поразсеях се тука от работните си проблеми, признавам  Sunglasses

# 85
Факт, уважавах жена си изключително много.

# 86
Нещата понякога просто се случват. Човек е роб на тялото си. А когато то крещи "Искам дългокраката блондинка на съседната маса!" някаква си брачна халка нищо не значи. Тва е положението.

Да бе  Laughing Това само, докато широкобицесовия  френд на блондинката не накара тялото ти да закрещи по други причини /тогава верно може и  роб на тялото да станеш за  известно време/ Laughing
Иначе темата за изневярата много се  е  дъвкала  тук, та само  ще кажа,  че съм на мнението на Дана и mimikria.

# 87
Мъжете някакси умеят по-добре да разграничават едното от другото, не всички, но повечето, които аз поне познавам. Ама жена, която успешно да тъче на два стана с еднакви отдаденост и енергия, не съм срещала.

# 88
Зандали, къде го видя приятеля на блондинката?

# 89
  • Сф
Мъжете някакси умеят по-добре да разграничават едното от другото, не всички, но повечето, които аз поне познавам. Ама жена, която успешно да тъче на два стана с еднакви отдаденост и енергия, не съм срещала.
И аз това си мислех. За мъжа често е просто секс, а жената се вкарва в филми.

Общи условия

Активация на акаунт