Изневерява ли ми? Как да разберем?

• 49 704
  • 270
  •   1
Отговори
# 60
А има ли проучване дали след това кръшкане браковете се запазват или приключват?

Не, разбира се. Не е релевантно.

# 61
Взаимоотношения всякакви, ако двама души нямат проблем със забежките, няма драма. Но когато за единия това е непростим грях, вече проблемът е налице. За мен лично това, което би ме изкарало извън релси, ако бях на мястото на авторката, е нежеланието му да прекарваме време заедно и забежката му да е за сметка на отношението му към мен. Все едно съм по-ниска топка и не заслужавам старание от негова страна да съхрани брака ни. Щом може да ухажва любовница за една св*рка, защо да не ухажва мен, която 18 години съм му търпяла простотиите. Познавам мъже, които цял живот са кръшкали и жените им са абсолютно финансово независими и достатъчно умни, за да са наясно с това, а отношението на мъжете им към тях е като към кралици след 20, 25, 30 години брак. Гледаш ги и си викаш "Дай Боже всекиму!"  Peace

# 62
Аз даже си мисля, че жените си кръшкат наравно с мъжете , просто са много, много потайни и затова не си казват, докато мъжете са по-простоват и са ни по-ясни на тема кръшкане. Peace
На мен лично ми е писнало от морализъм...Ако авторката на темата и тя за тези дълги години брак беше кръшнала 2-3 пъти, шеще да се усмихне, да го разбере човека и да не си трови живота. Но тя най-вероятно е била вярна (насила, защото не мога да повярвам да желаеш само един единствен мъж толкова дълго) и сега е огорчена. Нооо... пусти морализъм. А сега страда, кофти й е. Ами, такъв е живота, ако се отървем от тези остарели догми за морал и вярност, много щастливи семейства ще има. Peace
Не подкрепям промискуитетните хора , които се управляват само и единствено от нагона си и не могат да се контролират !!! Смятам за нормално 2-3 кръшвания в някакъв разумен период. Да не ми се извъртат думите, моля !

# 63
Не мисля, че проблемът е толкова в морала, колкото в егото. Всеки живее с нагласата "аз съм единствен и незаменим" и когато половинката го замени, макар и само за креватни упражнения, се започва едно премисляне "с какво тя/той е по-добър от мен?". Ами с нищо, за да не носи халка с нейното/неговото име, просто има химия и хормоните са полудяли. Картините в съзнанието на излъганата половинка стават все по-шарени и разнообразни и оттам ядът нараства и стреля с моралната страна на нещата, защото единственото, което му/й остава е да се изкара по-добър човек от кръшналата половинка. А дали забежките не са били двустранни, всеки сам за себе си е наясно.

# 64
Ако след 40 години щастлив брак мъжът ви признае, че ви е кръшкал от време на време това ще направи ли 40 години брак нещастен такъв? Не. Мимолетните увлечения са съвсем нормално нещо. И далеч не само мъжете са подвластни на желанието да кръшкат. Всички го правят. Някои заради тръпката, други заради скука вкъщи, трети за отмъщение и т.н. Като видиш хубав екземпляр от другия пол нормално е да ти минават похотливи мисли през главата. Ако го отричате значи лъжете лицемерно. Няма да повярвам, че никоя от дамите списващи в темата не е изневерявала на мъжа си. Би било статистическа аномалия. 
Истина е, въпреки че съм от статистическите аномалии.

# 65
Аз не познавам нито един - наистина нито един - реален случай, в който мъж, завъдил любовница, се е държал в това време "перфектно" с жена си. Обикновено се муси вкъщи, намира й кусури и мрънка, та по-лесно да си намери повод да се сдърпат и той обиден да излезе да се поразсее  Outta Joint  Камо ли да е споделял мечти у дома Crazy и да е правил планове. Тоест прави планове, но обикновено с любовницата, така е по-интересно. Мъжете са първосигнални и единствения план, който имат, когато кръшкат, е как да се скатаят хем да излязат от вкъщи за по-дълго, хем  да не ги спипат  Grinning

Ама който иска - пак казвам - нека си вярва, че има чудесни семейства и перфектни отношения, ако мъжът или жената са залитнали  Flutter Никой мъж не може да симулира чувства към жена си, когато акълът му е в друга жена, колкото и да е гузен, горкия  Laughing Че то се иска голямо актьорско майсторство да спиш с две жени едновременно и всеки ден да лъжеш и мажеш. Що да си дава тоя зор  Mr. Green

# 66
Има разлика от това да спиш с някой парцал, и да обичаш любовницата си.
Повечето мъже, които познавам и имат заигравка навън имат страхотни семейства, и са интелигентни и уважават жените си като че ли дори повече от такива, които не кръшкат.
На мястото на авторката бих се взела в ръце, ще се опитам отново да го накарам да ме иска.
Промяната трябва да бъде плавна, а поведението да не бие на очи.
Ще си го уважавам както до сега, ще се правя на дръж ми шапката, ще отделям повече време за себе си и приятелки.
Когато промяната е факт чак тогава ще разбера дали мъжът ми иска друга сериозно или си е чесал крастата при някоя отрепка. Отрепка, защото в моите очи такива са всички, които тръгват с женени, независимо, че и двамата са виновни, а не само любовникът/цата.

Това е моят опит, няма да повярвате, че след "изневярата" пиша в кавички, защото за много от вас няма да е такава нещата се промениха на 180 градуса и станаха дори по-добри от преди нея.
Ей такава любовница си заслужава труда, даже бих я почерпила.  Mr. Green

# 67
Мохини, романтична, но напълно нереална представа за изневярата имаш  Peace Пожелавам ти да си останеш все така и да не разбираш защо съветите ти са напълно неприложими и невъзможни за изпълнение Simple Smile

А на интелигентните мъже, дето кръшкат, се радвай, че не си им в дома да видиш как хубаво ще те уважават по време на забежките си  Crazy

# 68
Защо слагате знак за равенство между завъждането на любовницата и инцидентното кръшкане? Който е завъдил любовница (има паралелна връзка) е влязъл в някаква форма на трайни отношения. Там вече може да има отчуждаване, да има мусене и фасони вкъщи. Но аз поне изобщо не съм писала за това, а за инцидентните кръшкания, дискретно и много рядко, от време на време. Те се случват почти на всеки мъж, а любовници наистина имат малцина.

# 69
Дана, може и така да е, за мен изневярата започва още с промяната на поведението или среднощното киснене в интернет. Ако първата ми лампичка е сутиенът в багажника, значи съм бляла(да ме извини авторката, за себе си говоря) мухите, докато моя си прави колекция от дамско бельо.

А на интелигентните мъже, дето кръшкат, се радвай, че не си им в дома да видиш как хубаво ще те уважават по време на забежките си  Crazy
Такъв не би бил човек от моето обкръжение, а знам за тях, защото сме достатъчно близки и съм оставала с тях насаме и именно в тези моменти получавам разказите им за колежките и т.н.

# 70
Еднократно кръшкане обикновено може да има с някоя платена жрица. Иначе все трябва да има малко свалки и заигравки, те отнемат и време, и емоции. И се отразяват винаги  Peace

Аз пък всички мъже, които познавам да са кръшкали са били с определена жена по няколко месеца, година и т.н. А не по веднъж и кой откъде е.

# 71
Скрит текст:
Ако след 40 години щастлив брак мъжът ви признае, че ви е кръшкал от време на време това ще направи ли 40 години брак нещастен такъв? Не. Мимолетните увлечения са съвсем нормално нещо. И далеч не само мъжете са подвластни на желанието да кръшкат. Всички го правят. Някои заради тръпката, други заради скука вкъщи, трети за отмъщение и т.н.
Като видиш хубав екземпляр от другия пол нормално е да ти минават похотливи мисли през главата.
Скрит текст:
Ако го отричате значи лъжете лицемерно. Няма да повярвам, че никоя от дамите списващи в темата не е изневерявала на мъжа си. Би било статистическа аномалия. 
Ей това е сентенцията ......   Laughing
Едно е да видиш секси субект и да ти минат някакви мисли през главата.
Съвсем друго е да почнеш да кроиш планове как да заговориш субекта, как да го свалиш, как да стане "заварката" и т.н.Почне ли един мъж да "мисли" в тая посока, поведението му у дома се променя.Без значение той съзнава ли го или не.Просто е различен.
Тук жената има две възможности:
1.затваря си очите и се прави, че нищо не се случва
2.търси, рови и намира каквото й трябва, за да реши нещата за себе си

Черна станция, и инцидентните кръшкания искат ресурс.Всякакъв.И отнемат "семейното време".
И честно казано, хич не виждам как мъж ще се концентрира върху граденето на семейство и просперитета му, ако акълът му е все в инцидентните кръшкания и с коя да си го сложи.

Виждам, че се появяват и съвети "Купи си жартиери"......     Mr. Green

# 72
Дана, (с риск Лили да дойде и пак да раздаде правосъдие))) - при мен нямаше никава промяна в поведението, отношението и тн. Даже после като разбрах - бях направо като гръмната, защото дори не можешхда си обясня как е намирал време - та ние бяхме заедно почти денонощно и постоянно.

А по семинарите, тиймбилдингите и тн знаешь ли колко еднакратни забежки е имало..))

# 73
А моля, моля, съвета за жартиера не беше солов, а придружен с други по-сериозни занимания.
Или викаш да не се погрижи жената за себе си.
По-добре да се вземе в ръце и да се среща с приятелки, да направи нещо за себе си отколкото да седи и да реве по цял ден.

# 74
Excuse me - може, то зависи колко е залитнал човека  Sunglasses Обикновено не са такива добри актьори, вярвай ми  Grinning

Добре, че имам мъж, дето не ходи по тийм билдинги и семинари  hahaha Защото и аз съм работила в големи фирми и знам какво е  Mr. Green Ама не са еднократни бе, хората си се заформяха за постоянно кръшкане  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт