Изневерява ли ми? Как да разберем?

• 49 708
  • 270
  •   1
Отговори
# 45
Започвам тази тема с идея дали ми изневерява или просто си въобразявам..Дали си струва да разбера или да си заровя главата в пясъка като щраус..... Какво следва....Имам страшно много въпроси и се нуждая от помощ.Моля помогнете ми как да разбера дали ми изневерява? Както да направя...за да разбера има ли признаци....или аз просто си въобразявам.

И какво ще спечелиш ако разбереш? Междувременно даже и да не го хванеш ще си отровиш живота, това ще се отрази и на отношенията ви и прочее. Ако сте щастливи заедно, ако се обичате и разбирате, ако имате общи цели и мечти какво ти пука дали няма някоя инцидентна забежка встрани? Докато всичко между вас е наред една умна жена няма да седне да търси, защото почне ли да търси и следи каквото и да стане все ще е лошо. А мъжете (то в днешните модерни времена вече се отнася и за много жени) може да обичат една жена, да я смятат за най-добрата съпруга, майка и другар в живота, и в същото време без грам чувства, само заради нагона си, да изкръшкат с някоя докато са в командировка или кой знае къде. Обикновено после си плащат с угризения и притеснения и това им е наказанието, а и след това са съвсем примерни съпрузи Twisted Evil Пък и то сексът с нов партньор рядко е по-хубав от секса с половинката, само е начесване на търпката, но как може някой да знае това, ако не опита? Докато не е пробвал кокошката на съседа все гъска му се струва Mr. Green

Та ако става дума за инцидентно кръшкане най-печелившият вариант е никой да не разбере и всичко да си върви по старому. Естествено, ако мъжът кръшка явно и невнимателно, така че да ви навира в лицето това кръшкане и/или да ви излага пред хората, нещата минават в съвсем друга графа. Второто вече е непростимо прегрешение. Но ако е бил дискретен и внимателен, ако това не се отразява по никакъв начин на живота ми предпочитам да не научавам. И ако тук ме нападнат другите форумки ще им кажа да се огледат и ослушат - почти няма мъж (че и за много жени важи това), който да не е кръшкал в даден етап от живота си. А тези, които не са го правили, най-често са верни защото не им стиска или защото са мухльовци, на които няма кой да им върже Twisted Evil Та вие сигурни ли сте, ама на 100%, че никога не са ви кръшкали? Аз не се наемам да твърдя това, но доколкото всичко между нас с половинката си тече в хармония не ме и интересува. А ако случайно се стигне до нещо сериозно с друга жена то все едно ще науча, няма нужда да се напрягам да го следя.

Та така, нещата са като в онази шопска мъдрост:
Требе да си вЕрваме, щото ако не си вЕрваме ке почнеме да се слЕдиме, а като почнеме да се слЕдиме, ке се хванеме... Twisted Evil

# 46
  • София
Не си представям да има нещо подобно и да си затварям очете. А и нищо не е наред при тях. Човека закъснява от работа , пазарува по 3 часа, това не прилича да е наред всичко!

# 47
  • Варна
Авторката преди да започне да рови и следи нека хубаво помисли дали ще й хареса това, което евентуално може да открие. Аз така преди години рових за едно, а изскочи съвсем друго. Еми, обърна ми се живота донякъде. Накрая се оказа за добро, но тогава не мислех така. Тъй че да си опича акъла.

# 48
Така като чета авторката, май не ѝ се рови на жената и си го иска този мъж. Да си държи очите затворени и това е.  Peace

# 49
Изумена съм от последните съвети  newsm78 Колко време според вас може да изтрае "щастливия брак" с кръшкащ мъж. И какви общи планове и разбирателство вкъщи, когато на човека акъла му е другаде  Shocked Ама знам, ли, може това да е тайната за дълъг и щастлив брак  Crazy Mr. Green

Няма щастлива и успешна двойка, когато е намесен трети човек. Е, който иска, да си се заблуждава колкото ще, ако може.  Peace

# 50

_Dana_, не могат да се отворят насила очи, които не искат да виждат.

И да, има много семейства с мъж кръшкач, които продължават до живот, че и златни сватби празнуват. Колко са щастливи те си знаят. Това, че нещо не е подходящо за теб или за мен, не означава, че не е подходящо за авторката. В случая тя трябва да си прецени, а не да бъде насъсквана да се развежда, щом няма желание за това.

# 51
Дана, няколко години ще се изчака, докато премине 'тръпката' и после ще е щастлив, как не разбираш бе жена, нищо не разбираш ти от прошка и щастлив брак...  Laughing
Много хора предпочитат да живеят в лъжа и да отричат реалността. Нямат сили да я понесат, затова. А когато реалността е, че не си обичан, не си ценен, и не си никой за човека, когото обичаш, боли, и още как.

# 52
Какво са няколко години за щастливия брак  Joy

# 53
Ако след 40 години щастлив брак мъжът ви признае, че ви е кръшкал от време на време това ще направи ли 40 години брак нещастен такъв? Не. Мимолетните увлечения са съвсем нормално нещо. И далеч не само мъжете са подвластни на желанието да кръшкат. Всички го правят. Някои заради тръпката, други заради скука вкъщи, трети за отмъщение и т.н. Като видиш хубав екземпляр от другия пол нормално е да ти минават похотливи мисли през главата. Ако го отричате значи лъжете лицемерно. Няма да повярвам, че никоя от дамите списващи в темата не е изневерявала на мъжа си. Би било статистическа аномалия. 

# 54
  • Варна
А бе, каква ще е тази заблеяна жена, която ще си тръгне без сутиен? Че и ще го сложи в багажника даже.  Laughing

Според мен за всички съмнителни факти си има съвсем тривиални обяснения, просто не са известни все още.
Имала съм и случай, в който от съвсем грешно тълкуване на факти все пак се стигна до правилния извод, но това е голяма рядкост.

Аз бих следила за други признаци и внимателно бих наблюдавала, без вманиачаване обаче. Ей така, небрежно ще пускам въдички и е следя за реакции. Ако има нещо рано или късно ще си проличи недвусмислено.

# 55
Ако след 40 години щастлив брак мъжът ви признае, че ви е кръшкал от време на време това ще направи ли 40 години брак нещастен такъв? Не. Мимолетните увлечения са съвсем нормално нещо. И далеч не само мъжете са подвластни на желанието да кръшкат. Всички го правят. Някои заради тръпката, други заради скука вкъщи, трети за отмъщение и т.н. Като видиш хубав екземпляр от другия пол нормално е да ти минават похотливи мисли през главата. Ако го отричате значи лъжете лицемерно. Няма да повярвам, че никоя от дамите списващи в темата не е изневерявала на мъжа си. Би било статистическа аномалия. 

С всичко съм съгласна в коментара ти, само че ако щеш вярвай, не само че не са изневерявали всички в БГ Мама, ама и по принцип в живота не го правят всички. Причини бол, на някои не им се занимава, мързи ги, срам ги е, не са срещали достатъчно красив екземпляр и т.н. и т.н. Наистина не са всички. Peace

# 56

Абсолютно съгласна. Peace
Чудесно е да не се случва, а ако - най-важното е да не се разбира и наранява.

# 57
Изумена съм от последните съвети  newsm78 Колко време според вас може да изтрае "щастливия брак" с кръшкащ мъж. И какви общи планове и разбирателство вкъщи, когато на човека акъла му е другаде  Shocked Ама знам, ли, може това да е тайната за дълъг и щастлив брак  Crazy Mr. Green

Няма щастлива и успешна двойка, когато е намесен трети човек. Е, който иска, да си се заблуждава колкото ще, ако може.  Peace

Ако беше така почти нямаше да има дълголетни семейства Joy Но има много семейства, в които просто не се е разбрало и толкоз, живеят си хармонично и добре.

А и едно е мъжът постоянно и нагло да върти любовници, друго е веднъж на няколко години да попадне в "ситуация" и да кръшне там еднократно ли, за седмица ли или месец докато му мине тръпката. Та как ще го хванеш, ако е било 1, 2 или 5 пъти? Докато се усъмниш, докато почнеш да следиш и то свършило, пък ти ако щеш детективи наемай, като няма нищо какво ще хванат? Joy

Дана, няколко години ще се изчака, докато премине 'тръпката' и после ще е щастлив, как не разбираш бе жена, нищо не разбираш ти от прошка и щастлив брак...  Laughing
Много хора предпочитат да живеят в лъжа и да отричат реалността. Нямат сили да я понесат, затова. А когато реалността е, че не си обичан, не си ценен, и не си никой за човека, когото обичаш, боли, и още как.

Ако са няколко години нещата отиват в друг параграф Sunglasses
И каква реалност отричат? Че се разбират, обичат, имат деца, дом, мечти.... И всичко това да се разруши заради някаква глупост, като еднократна слабост? Ми това е нерационално.
Вече писах и пак ще повторя - мъжете може да обичат, ценят и уважават половинката си и пак да кръшнат с някоя, която нито обичат, нито уважават, нито ценят. Ми говеда са си, ама няма други Mr. Green

А и съм уверена, че поне 50% от съпругите, сигурни, че не са им кръшкали, биха останало лошо изненадани, ако имаха серум на истината Twisted Evil

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 13:54 от Черна станция

# 58
Според едно глобално и сериозно проучване на Durex процентът изневеряващи се движи между 35 и 50 в различните страни (най-висок е в Испания и Франция, България е по средата). Сиреч, 4 от 10 жени и мъже изневеряват. Тоест, шансът мъжът ви да ви кръшне поне веднъж си е доста солиден. Това е сухата статистика. Свиквайте:)

# 59
  • София
А има ли проучване дали след това кръшкане браковете се запазват или приключват?

Общи условия

Активация на акаунт