Изневерява ли ми? Как да разберем?

• 49 749
  • 270
  •   1
Отговори
# 165
В живота няма рецепти и предписания какво и с кого ще се случи. Разбира се, че няма незаменими хора, но ако не си най-специалната за твоя човек, с какво се различаваш от всички останали? Никой не говори за скандали, влачене по земята и подобни ексцесии, а за разговор, осмисляне на проблема и равносметка за двете страни, защото да си мълчиш като мирянка в подобна ситуация, гпвори за абсолютна липса на достойнство и самоуважение. Та в твоя ред на мисли, каква пък е гаранцията, че няма да продължи цял живот с изневерите, по-щастлива ли ще бъдеш, знаейки?

# 166
Авторката, как са нещата?

Аз бих искала още малко да поразсъждавам върху историята със сутиена в багажника... понякога ежедневните случки могат да бъдат лишени от всякаква логика... Но ако колега го е оставил - защо? какво е наложило сутиен да бъде в мъжа, който от своя страна да го остави в багажника на колата на колега? безумно звучи отвсякъде...

може да е "приятелски" номер, може да е оставен от жена нарочно... Историята определено е интересна...

# 167
  • София
Почти съм сигурна, че ако ми изневери и разбера няма да реагирам със сърдене, скандали и т.н. Познавам се достатъчно добре и знам, че дори да ми се къса сърцето, дори и да умирам от болка, няма да кажа и "гък".
Ако вдигна скандал, разделим се и след време си намеря друг, няма ли да се повтори случката по някое време? И какво, същото отново и пак друг, после друг и така... Но докога?
Мъжете не са коне с капаци, които гледат само към жените си, нито смятам, че съм незаменима и няма някоя по-добра. По-добре да се знае, отколкото цял живот да живея щастлив семеен живот и изведнъж да се окаже, че в една трета от него, мъжа ми е имал връзка с друга!
Права си, че няма смисъл от скандали и сърдене.
Единственият проблем, който може да се появи е, невъзможността да легнеш с този мъж, погнусена от представата, че  е бил с другата.
Ако това превъзмогнеш, ако не ти повлияе на желанието към него, добре.
Но, ако стане обратното, по- добре е въобще да не научаваш, че е имал любовница.

# 168
Не мисля, че това би ми попречило да си легна с него. Знам ли..  Ако все пак нямам такова желание  ще го птатя фа со търси от нея. Simple Smile

# 169
Едно си мислим, друго се случва на практика.
Аз винаги съм мислила, че изневяра няма да простя никога и само да разбера, ще си тръгна с гръм и трясък. ММ още мисли, че точно така бих реагирала, обаче аз напоследък се хващам, че май вече не съм чак толкова категорична. Не мисля вече, че с толкова лека ръка бих захвърлила всичко и това при условие, че все още нямаме деца, а като се появят може и малкото ми останала крайност да си замине. Като с това не казвам, че няма да ми пука, че ще му простя от днес за вчера и ще си продължат нещата така, както са били. Просто няма да си тръгна, не и ако видя смисъл все пак да продължа с този човек. Слава Богу, досега не ми е давал поводи да мисля за това като за друго, освен като за теория. Дано така и да си остане, а ако се стигне до там - да е достатъчно умен, че да не го заподозра.
И обратния пример - приятелка все се чудеше на жените, които правят панаири. Докато не хвана гаджето си и не направи точно същия панаир.

# 170
Съгласна съм, че на теория е едно, на практика друго. И все пак заради едни странични, еднократни забежки не би трябвало да се прекратяват години добри партньорски отношения.

# 171
Съгласна съм, че на теория е едно, на практика друго. И все пак заради едни странични, еднократни забежки не би трябвало да се прекратяват години добри партньорски отношения.

тези не се усещат от жената. аз си мисля, че почне ли нещо да се усеща, че не е като хората, обикновено не е като хората. аз съм на  мнение, че почнеш ли да подозираш партньора в изневяра, обикновено такава вече е факт и то нееднократна. По-скоро е възможно обратното--мъжът влюбен, всичко точно, а изневяра си има.

За прощаването, няма какво да  прощавам, и аз съм съгрешавала.

Не мога да дам съвет за прощаване на изневяра, но мога да споделя мой опит с ..да го кажем странични отношения, защото тогава не съм била омъжена и не си го броя.

Имах супер страстни отношения, в които бях безумно влюбена. Много страдах и агонизирах. Сега като погледна назад спокойно и обективно СИ ПЛЮЯ В ПАЗВАТА и благодаря горещо БОГА, че нищо не е излезнало между нас. Залитания всеки може да има, но не си струва заради такова нещо да се развалят  хубави и хармонични отношения, ако има любов в тях.

Последна редакция: пн, 24 окт 2016, 16:05 от OX'AMAH

# 172
  • Варна
На теория едно мислим, на практика съвсем друго правим. Надявайте се да не ви се случва. И аз бях категорична, докато не ми дойде до главата. Затова са казали хората - голям залък хапни, голяма дума не казвай.

# 173
На теория едно мислим, на практика съвсем друго правим.
Има нещо такова. Казвам си, че в дадена ситуация ще постъпя по определен начин, а понякога като дойде ситуацията, сама себе си не мога да позная.

# 174
Колкото и добре да се познава човек, няма как да знае как ще реагира в нова ситуация.
Всяко едно преживяване, освен във физически и емоционален план, се изживява и чисто химически, т.е., тялото понякога си прави лоши "шеги" с нас.
Nadya_95 , защото реално не ти е минало през главата, а разсъждаваш в стил "Всичко, което хвърчи, става за ядене!".    Laughing
В което няма нищо лошо, всеки млад човек минава през такъв етап.Иначе няма помъдряване и поумняване....    Grinning
Ако обаче обичаш някого наистина, хич няма да ти е безразличен фактът, че вече друга жена е на първо място за него, мислите  и емоциите му са за нея, голяма част от свободното му време отива пак за нея.....а ти си някъде там в периферията, "годна" само да му "переш чорапите и да му притопляш манджата"....
Досега не съм срещала никой , който да е о.к. с факта, че е "втора ръка" човек за партньора си....

# 175
Това, че един мъж се забавлява с някоя жена извън семейството си, не означава, че тя стои преди жена му.  Също така, мисленето ми е далече от "Всичко, което хвърчи се яде".

# 176
Това, че един мъж се забавлява с някоя жена извън семейството си, не означава, че тя стои преди жена му. 
Браво!

# 177
Това, че един мъж се забавлява с някоя жена извън семейството си, не означава, че тя стои преди жена му. 
Ако мъжът ти предпочита да прекарва неделята с любовницата си, ако първо на нея купува коледния подарък, ако й звъни по 5 пъти на ден (а на теб не се сеща), ако мислите му са все "с нея", дори да дреме до теб на дивана, коя точно от двете ви владее съзнанието му?    Laughing
И дори не е задължително да я обича, за да е толкова "отнесен" по нея....а какво ли би било, ако я залюби лудо....     Laughing

# 178
ако първо на нея купува коледния подарък
Тя да не е детенце, че да й се купуват коледни подаръци.  Laughing

# 179
Даже изобщо да не ми купи коледен подарък ще ми е все едно. И да я търси, колко ще я търси? Като му мине тръпката, пак при жена си ще се върне. Ако ще пет да ги върти едновременно, пак жената ще е тази, при която се прибира. И какво ако лежи до мен, а си мисли за друга? Ако си мисли за Меган Фокс по различно ли е? То и аз през това време може да си мисля за Петкан, Драган или Леонардо ди Каприо...

Общи условия

Активация на акаунт