Хайде, ЯНУАРЧЕ, покажи колко силно риташ ти - Тема 5

• 66 830
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз вечерта преди пътуването пия 2 и в деня на пътуването 3х2.

# 106
  • NE
И аз имам едно пътуване от морето до Елена, хем бях между детето в столчето и една майка с дете. Единствено ми стана зле, че нямаше как да слезем зареди децата. Повече вода, но шпа и няма да има проблеми.
В нашите седмици не може да усещам регулярно бебето. Вече в края на бременността се следи изкъсо колко е активно бебето, но сега има място и може да не усещаме всяко движение. Все пак може да види и док.

# 107
  • гр Шумен
Момичета, по каква схема пиете но шпа преди и по време на пътуване?

През 2 часа ми казаха да редувам магнерод и но шпа. Примерно в 8 ч магнерод, в 10 ч 2- но шпа и така до вечерта. Но това е за мен, понеже аз имам често болки.

# 108
  • София
Ех, момичета колко бързо минава времето.. Rolling Eyes, все едно вчера беше май месец и тъкмо започнахме да се събираме. Kissing Heart

Относно пътуванията аз ги избягвам, особено щом влезем в 7-ми месец, мисля, че трябва  да се ограничат до минимум.  Thinking Мислим в неделя да отидем до Благоевград да видя сестра ми, после до Рилския манастир и туй да ми е.  car003
После вкъщи. Като се сетя колко неща ни чакат с ММ и направо.  tooth Трябва да разменим спалните, защото ние сега спим в по-малката, но за бебчо (Оги  Mr. Green, аз вече си му викам така, защото се спряхме на име Евлоги) ще трябва да има повече място. След като се преместим ще трябва мама цоцоланка  261uu (демек аз) да се развихря и лека, по-лека да изчистя  newsm79 , да измия прозорци, да лъсна всичко.  clean clean Чак след това да купуваме сета за детска и да го слагаме в стаята.  1crib newsm32 pacifier Това евентуално ще стане ноеември, след като ми мине и последната ФМ.

И все пак нямам търпение за тези дейности, след като знам, че са за най-желаното същество. pregnant

Аз също се изморявам много бързо и правя всичко аааааадски бавно.  amiiii Но все пак сега ходя до офиса и ми се отразява добре.  Peace Е, наистина ходя до спирката, която е срещу нас за около 10 мин. Mr. Green, но се чувствам ок.  preggo

Между другото ако някоя научи дали д-р Чавеева си е дала графика за октомври - да свирка! Laughing

# 109
Ехаа, започва гнезденето Mr. Green

# 110
Ехаа, започва гнезденето Mr. Green

Laughing Laughing Laughing

Аз сега пазарувам разни дребни неща и съм набелязала по-големите. Ремонтни дейности ще правим октомври, а ноември ще е голямото почистване и подреждане  Mr. Green

СРЕЩА ЗА МАМЧЕТАТА ВЪВ И ОКОЛО ВАРНА
Неделя 18.09 от 10 часа в  Модера на Ян Палах

# 111
Здравейте момичета, много сте изписали в новата тема.. Да ни е честита и весела!
Вчера бях на ФМ  и ми потвърдихаз,че ще имаме момченце. Така като гледам май повечето ще бъдем мъжки майки. Вървим доста напред с размерите, трябва днес да влизам във 22г.с., а сме вече половин килограм и 27см  Grinning Решил е за сега да бъде с дупето напред, но вярвам че ще се обърне.

# 112
  • София
Аз нямам търпение да разбера вече пола. Днес съм на ФМ и се вълнувам много.  Blush

# 113
Аз нямам търпение да разбера вече пола. Днес съм на ФМ и се вълнувам много.  Blush

Круела имаш ли някакво предчувствие   Hug

# 114
  • София
Никакво предчувствие нямам  Sad. ММ еила, че има за момче, но аз нямам представа. На моменти мисля за момче, в други за момиче.... Днес ще си покаже

# 115
  • София
vuteva, добре дошла в мъжкия отбор! Peace

CruellaDeVil, успех на теб на прегледа! Heart Eyes

# 116
  • гр Шумен
Вчера отидох на един извънреден преглед, да видя тази малката какво става с нея че никаква я нямаше 3 дена и се притесних. За щастие е добре кротува си просто. Развива се с 2 седмици напред , голяма и дълга мома ще си имам Simple Smile
За 4-ти път ми казаха че ще е момиче.Аз и за двете вътрешно си усещах, че ще имам момче и сега, че ще е момиче, макар че много ми казваха че пак ще е момче, но аз им се усмихвах и им казвах че нямам против, обаче аз си знам че ще е момиче Simple Smile
 Имам 20% скъсяване на маточната шийка, матката била чувствителна, но не било повод за притеснение, да си пия лекарствата и да си почивам. Simple Smile

# 117
Ох, момичета, напоръчах дрешки  Blush Толкова се вълнувам, искам да минава времето по-бързо и да идва време за бебетааа Heart Eyes А като си помисля, че остава още толкова горе-долу Mr. Green

# 118
  • гр Шумен
Ох, момичета, напоръчах дрешки  Blush Толкова се вълнувам, искам да минава времето по-бързо и да идва време за бебетааа Heart Eyes А като си помисля, че остава още толкова горе-долу Mr. Green
От къде поръча дрешки ?

# 119
Здравейте момичета и аз вече започвам да пазаря по мъничко за малката принцеса и мислех да ви питам вие спазвате ли някакъв списък от магазин или Интернет , защото за първи бебе незнам какво точно ще ми трябва а искам всичко да накупя 😁

Общи условия

Активация на акаунт