Спирала за мигли - тема 14

• 124 757
  • 761
  •   1
Отговори
# 30
А да попитам рициновото масло, с което мажете миглите си- е обикновено рициново от аптеката ли ?

Това от аптеката не струва, не е чисто масло  Peace

А дали в Зоя имат сертификат за чистотата на маслата? Разликата в цените с аптеки и други дрогерии е драстична.
Вярно е, че повечето са продукти на чужди производители, но и българските масла са доста скъпи. Тях имам предвид.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2016, 12:16 от Full_Moon

# 31
А да попитам рициновото масло, с което мажете миглите си- е обикновено рициново от аптеката ли ?

А дали в Зоя имат сертификат за чистотата на маслата? Разликата в цените с аптеки и други дрогерии е драстична.
Специално за това не мога да кажа дали и какъв сертификат има, защото в момента не съм вкъщи да го видя. Но погледнах сайта на производителя и там цената е аналогична http://www.ayuuri.co.uk/castor-oil-pure-cold-pressed . Просто от опит споделям, че при мен това действа, а онова от аптеката - не. Досега каквото и масло да съм поръчала от Зоя, не ме е разочаровало. Може да разпитате момичетата в темата за маслата, те със сигурност ще изкажат по-компетентно мнение  Peace

# 32
# 33

[/quote]
Аз ползвам ето това http://www.zoya.bg/%D0%A7%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE-%D1%80%D0%B8%D … %D0%BC%D0%BB.4800
[/quote]
Хиляди благодарности  bouquet

# 34
  • При децата ми
Aniamobouquet

Купувам спирала, която
- ми е харесала много преди
- е била силно препоръчана в темата или в други блогове
- е нова на любима марка
- е нещо съвсем ново и различно за мен, не съм я чувала и съм любопитна да я пробвам

По последния критерий си взех първата Ревлонска спирала Revlon Photoready 3D Volume Mascara

На първо четене не съм много доволна, направи ми паешки крачета. Това е от онези силиконови спирали, с които можеш да моделираш посоката на миглите - или да ги дръпнеш настрани, или да ги вдигнеш нагоре - в зависимост накъде насочваш четката при слагане. За естествена извивка не можем да говорим. Късно вечерта преди сваляне забелязах слепване.

Да попитам и тук: От къде е купена спиралата? От чужбина ли?

# 35
  • Street of Dreams
Да,  от чужбина е.  Peace
Днес отново съм с нея и съм значително по-доволна, ще направя снимки тези дни. Ако решиш, че е твоята спирала, ще намеря начин да ти я пратя.  Simple Smile

# 36
  • При децата ми
Днес отново съм с нея и съм значително по-доволна, ще направя снимки тези дни. Ако решиш, че е твоята спирала, ще намеря начин да ти я пратя.  Simple Smile

О, много мило! Simple Smile Благодаря! Ако реша, ще ти пиша. Hug

# 37
  • SF
Аз си купувам всякакви спирали и сменям често с цел "да опитам". Сега заради вас съм предвидила да опитам срещу никакви пари розовата на Мейбълин - ваша любимка и въпросната друга ваша любимка на Голден Роуз.
Моята Must have  е на Сефора и Телескопик на Лореал - черната (преди беше матова златна, но я спряха от производство, а сега и черната замина).
Всичко друго - и скъпо, и евтино, съм склонна да опитам. Ести Лаудер и Клиник са тези, които ползвам тази година. Адски съм недоволна от тези опити от един праймър на Ести Лаудер - абсолютно излишна работа е това. И с него, и без него, хубавата спирала си прави хубави мигли.

# 38
Ето тази съм решила да пробвам.http://www.kikocosmetics.com/en-bg/make-up/eyes/mascara/Extra-Sc … 030105100033#zoom. Приятелка ми я похвали. Досега спиралите на Кико в коша са заминавали директно. Сега тази е 3.90€

Имам две на марката и се размазват доста в горещо време. Не знам за тази, дано не е така. Иначе ако е нормална температурата навън, няма проблем  Peace

# 39
Аз съм пробвала доста техни спирали. Не стига,че все едно нямам спирала, но и се ронят под очите. Другата седмица се прибирам и ще я купя. Ще пиша задължително заслужава ли си Simple Smile.

# 40
  • Street of Dreams
Цитат на: OnDiNe_ link=topic=941468.
msg33706647#msg33706647 date=1473770438

О, много мило! Simple Smile Благодаря! Ако реша, ще ти пиша. Hug
Peace Hug

# 41
  • гр.Пловдив

Тази си купих последно и така си остана...отвратително корава като ренде четка,никаква гъвкавост при нанасяне,изобщо пълен боклук #Cussing out newsm61 smile3514

Иначе си доизползвам до последно и се чудя дали пак да не я повторя..Много съм доволна от нея-разкошен туш и удобна четка за моделиране ,лесно сваляне,не се рони

# 42
Слагам спирала само заради шанел и ланком, много елегантен и кукленски ефект имат.
Повечето спирали са посредствени и преди не съм имала желание да използвам.

# 43
Ползвам Майбълин

Единственото , което не ми харесва е, че се трие трудно.

Извивате ли си миглите преди спирала?

# 44
  • Бургас
От години използвам само спирали на Ланком,аз моите мигли преди да сложа спирала ги извивам.

Общи условия

Активация на акаунт