С какво ви дразнят свекървите- 69

• 65 924
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
Сещам се само за една причина да не водя детето си с мен,на любовна среща.

Що бе, ако и либето ти има някой дребосък, тъкмо ще си играят.

# 526
Защо анонимно? Какво има толкова?

# 527
Защо анонимно? Какво има толкова?
Подкача потрвбителката, че може би си има любовник, та затова толкова държи някой да гледа детето. Споко, Радика, никой няма да се върже.

# 528
Ради, чета ви редовно и наистина безумно дразниш  ooooh!. Нищо лично, но никой не е длъжен да обича и да обгрижва някого. Единствено родителите са длъжни на децата си.
Гадно е, че си дели внуците, но това е нещо, което не можеш да промениш, така че спри да я развяваш по форумите тая жена. Не го приемай толкова навътре, гледай си живота и си пази нервите. Другото, което ме смайва е, че си с нагласата, че в един род дори да не се долюбвате трябва да си помагате и да се подкрепяте. Дотук добре, но хайде отговори ми ТИ лично, не МТ, а ТИ с какво си помогнала на нея или на сина на МТ? С какво си ги подкрепила? Не говоря за еднократно гости, разговор и тн. Такива били, онакива били. Добре де, нали сте един род и по презумция трябва да се подкрепяте? Или това ти убеждение важи само ако е взаимно? Никой не е длъжен да ти помага, дори да сте една рода. Това е патриархално и остаряло мислене, когато всички са живяли под един покрив. А замисляла ли си се, че ако ти беше по-благосклонна към сина на МТ и към секърва си, ако се стараеше да й помагаш с реални неща, може би и ти детето ти щяхте да получавате друго отношение? И все пак не е гаранция, но ако си с толкова идеалистични убеждения за подкрепата в рода, ти щеше да я практикуваш без да очакваш нещо в замяна, а защото така си възпитана примерно и се радваш да помагаш на близките си. Другото е интерес-давам ти, само за да получа!! Очевидно свекърва ти не е опряла до твоята помощ и няма и ти да получиш такава!! Приеми го за себе си, дишай и се спри!!!  Praynig

# 529
  • На село (близо до Лондон)
Цитат на: [b
Зелена салата [/b]link=topic=941477.msg33748453#msg33748453 date=1474456741]
Виж бе, жена, имала си майка - помагала ти е. Нямаш майка - не ти помага. Това е! Такъв е живота! Мъжът  ти си има майка - помага му!

Съчувствам и на Ради! Не съм чела предни теми, но тук всички и се нахвърлихте.
Какво мъчно й е че малкото детето няма баба да му се порадва. А това горе от Зелена салата е просто гадно, никакво съчувствие.
Зелена, ти загубила си майка си? Не е лесно нито на 70г (помня баба ми как тъжи и още даже след 16г за майка си), нито като си млад...Малко жалост поне, ако няма разбиране...

# 530
Верно много я наскачахте! Всеки мина да си изкаже компетентното мнение! ooooh!
Щото всички сте много хубави, айде моля ви се!

# 531
  • Бургас
Аз предлагам бабата да събере багажа на големия си внук и да го изпрати при баща му и при мащехата му. Така Radhika ще може да направи разликата приди и след и сама да достигне до извода, че бабата помага.....и то много.
Radhika, прати сина ти с един сак дрехи за една седмица у нас. Ще го гледам като писано яйце ако това ще те накара да се кротнеш. Е, не съм на 86 години, но мисля, че ще се справя.

# 532
  • София
Милена, и аз я помня тази девойка Simple Smile. Тя поне беше невръстна.
Скрит текст:
Джули, няма как децата да са всички добри и милички. Отглеждайки дете от 16 години съм срещала доста гадни дечица. И моето не ми е симпатично през цялото време  Mr. Green.
Е, да. А и там не ставаше въпрос за 86-годишни, които са длъжни да дондуркат.

# 533

Ами някак не е трудно да си компетентент в подобна драма. Бабата е над 80!!!!!

# 534

Ами някак не е трудно да си компетентент в подобна драма. Бабата е над 80!!!!!
Е, ти пък! Не си ли чула? 80-те са новите 40.  Grinning

# 535
Добре де, Даун, всички минаха по няколко пъти да си изкажат мнението и какво от това като тя си знае нейната?! Грубите коментари бяха излишни!

# 536
Зои, ти пък никога не си била груба в темите за свекървата, не са ти трили коментари, не си продължавала да си коментираш, както ти е кеф. Много интересно как сега хвърляш по другите камъни с надпис "вие па сте много хубави".

# 537
Добре де, Даун, всички минаха по няколко пъти да си изкажат мнението и какво от това като тя си знае нейната?! Грубите коментари бяха излишни!

Е, добре де Зои, тя като е минала ние да я пропуснем ли? Съжалявам, но оплакванията и са нелепи!

# 538
Svetlina, ами точно де, много сте докачливи когато някой пише нещо за вас, а вие смело! Значи комплексарките и комплексите бяха епитети и се наддаде вой до небесата, а че е нагла и нахална не са епитети, а?

# 539
Не са епитети, а чиста реалност!

Общи условия

Активация на акаунт