Ebay 97

• 89 562
  • 878
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Момичета, моля за помощ.
От две години  не бях пазарувала в ибей,  но сега се наложи. Явно настройките ми са променени по подразбиране след някаква актуализация и ибей  направо ме логна в пейпал и докато се усетя извърши разплащането, а аз чакам фактура за комбинирана доставка. Да си кажа, че с английския изобщо не съм на "ти".  Та въпросът ми е откъде мога да си оправя настройките и  да не ме логва директно в пейпал?

Няма как ибей да те логне в Pay Pal без ти да оторизираш плащане и да натиснеш Pay Now.Акаунтите ти в двете системи са линкати, т.е. свързани, с цел по-лесно разплащане, което също само ти може да направиш, но явно си забравила.В настройките на акаунта в ибей може да се промени това, без английски не знам как да го обясня.

# 166
Благодаря за отговора. Да пробваме с английски тогава? Ще намеря начин да се справя.

# 167
Момичетата са писали, че Български пощи нямат проследяване извън България и не можеш да докажеш, че пратката е получена.

"Известие за доставяне” има - http://old.bgpost.bg/?cid=47
Надявам се, че работи нормално, помня, че и се доплащаше за тази опция.

# 168
  • На изток от Ада
здравейте може ли помощ на скоро си счупих дисплея на телефона си , а не мога да поръчам нов около 100 лв е . ТЕлефона ми е Самсунг galaxy s neo III . На дисплея пише модел GT  9301 kakwo movete da mi preporyàte

# 169
  • Пловдив
здравейте може ли помощ на скоро си счупих дисплея на телефона си , а не мога да поръчам нов около 100 лв е . ТЕлефона ми е Самсунг galaxy s neo III . На дисплея пише модел GT  9301 kakwo movete da mi preporyàte

Въпросът ти не изглежда да е свързан с темата, но все пак - щом търсиш евтин вариант поръчай от някой китайски сайт.

# 170
Здравейте имам за продаване един лаптоп който е марков и мога да му взема добри пари в ибей но нали въведоха ония забрани за батириите още ли са валидни? И няккави начини за доставка до Германия или Англия по-евтина но да го пратя с батерията?

# 171
здравейте може ли помощ на скоро си счупих дисплея на телефона си , а не мога да поръчам нов около 100 лв е . ТЕлефона ми е Самсунг galaxy s neo III . На дисплея пише модел GT  9301 kakwo movete da mi preporyàte
аз поръчвах в ибей за приятел за модел друг но много нов и го нямат в БГ виж там освен това помисли си дали ти трябва дисплей или тъч скрийн това са различни неща и аз се обърках, като правих поръчката та после и тъч скрийн поръчах

# 172
  • На изток от Ада
здравейте може ли помощ на скоро си счупих дисплея на телефона си , а не мога да поръчам нов около 100 лв е . ТЕлефона ми е Самсунг galaxy s neo III . На дисплея пише модел GT  9301 kakwo movete da mi preporyàte
аз поръчвах в ибей за приятел за модел друг но много нов и го нямат в БГ виж там освен това помисли си дали ти трябва дисплей или тъч скрийн това са различни неща и аз се обърках, като правих поръчката та после и тъч скрийн поръчах
и двете са повредени

# 173
  • София
Здравейте имам за продаване един лаптоп който е марков и мога да му взема добри пари в ибей но нали въведоха ония забрани за батириите още ли са валидни? И няккави начини за доставка до Германия или Англия по-евтина но да го пратя с батерията?
Още са валидни.

За доставка до Англия/Германия питай и в темата за превозвачите. По спомен там коментираха превозвач, който е много изгоден, но не знам дали работи и с куриери или само приема пратки в склада.

# 174
Здравейте,някой може ли да каже куриерска фирма която може да вземе пратка вместо мен от даден продавач.
Предварително благодаря Simple Smile

# 175
  • Пловдив
Здравейте,някой може ли да каже куриерска фирма която може да вземе пратка вместо мен от даден продавач.

Темата за превозвачите.

# 176

Темата за превозвачите.
ок сори 

# 177
Здравейте,
отдавна не съм пазарувала от ebay и сега са ми изпратили код за 20 п. отстъпка при минимум 25 п. поръчка.
Условието е доколкото разбирам продавача да приема плащане с pay pal.
Харесах си един продукт, но като вкарам ваучера преди да ме прехвърли към плащане с pay pal ми изписва това :We removed any voucher codes you already applied. You can try using them on a future purchase.
В мен ли е грешката или аз не съм разбрала правилно условията на ваучера:
Rediscover eBay
We’d like to welcome you back
to eBay with £20 off your next
purchase*. With it you can
explore what eBay has to offer.

Valid until 10 December 2016

dot       Minimum spend: £25

dot       Discount does not apply to postage

dot       Valid for payments made with PayPal

# 178
Да се оплача и аз от пощите: пуснах една пратка до Англия преди десетина дни, купувачът днес ме пита кога ще пристигне. Отивам аз в клона да питам, а леличката ми вика: "Аааааа, то, молете се да пристигне, понякога и с месеци се бавят!" "Как така да се моля, захапах я аз веднага, за какво съм си платила предимство, че и проследяващ номер!" Мига, мига и нищо не можа да ми каже.

Помолих купувача да изчака до сряда, преди да му възстановя парите. Дано да си получи стоката, ама с нашите пощи, дето се молят...

Някой може ли да ме ориентира как да подам жалба? Пратката е пусната с предимство и проследяващ номер, който работи само до границата: напуснала е страната в петък в полунощ. Как доказвам колко ми е струвала загубената пратка? Попълвах само декларация за съдържанието, стойност никъде не съм писала.

# 179
  • Sofia
   Проследяващият номер не работи само до границата, но конкретно UK е една от малкото проблемни дестинации, при пращане до които много от номерата се показват като невалидни.

Имай предвид, че при това положение е много възможно и купувачът да те лъже – т.е. пратката вече да е при него, а да казва, че не я е получил... За жалост, голяма част от потребителите на eBay са наясно, че ако продавачът не разполага с валиден тракинг номер, чрез който да докаже, че пратката е получена, могат преспокойно да се възползват от ситуацията и да се "облажат", хем със стоката, хем с парите си. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт